( ! ) Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/napielet/www/html/system/codeigniter/Common.php on line 85
Call Stack
#TimeMemoryFunctionLocation
10.0002680416{main}( )../index.php:0
20.0006738992require_once( '/home/napielet/www/html/system/codeigniter/CodeIgniter.php' )../index.php:122

( ! ) Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/napielet/www/html/system/codeigniter/Common.php on line 91
Call Stack
#TimeMemoryFunctionLocation
10.0002680416{main}( )../index.php:0
20.0006738992require_once( '/home/napielet/www/html/system/codeigniter/CodeIgniter.php' )../index.php:122

A PHP Error was encountered

Severity: 8192

Message: Assigning the return value of new by reference is deprecated

Filename: database/DB.php

Line Number: 81

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/napielet/www/html/system/codeigniter/Common.php:85)

Filename: libraries/Session.php

Line Number: 282

Az ember és a kétkerekű - Napi Élet Blogmagazin

A te napod

Buli volt

2010-02-26 06:34:00

Beküldte: posztméh
Kategória: vicc

Buli volt

Az ember és a kétkerekű

Eltérően viszonyulásaink

2008-12-02 07:50:00
Szerző: flash

Kerékpárt rovat cikkeiHozzászólások száma: 0 Utolsó hozzászóló: nincs hozzászólás Oldal tartalmának nyomtatása

Írja be!
Add meg a címzett valamint a feladó e-mail címét és az e-mail küldő segítségével levelezőprogram nélkül el tudod küldeni ismerősödnek a cikk URL-jét. Az üzenet tárgya a cikk címe, tartalma pedig a cikk URL-je lesz.

Van, aki egy másik fajnak tekinti, és úgy viszonyul hozzá, mint ahogyan egyes más fajokhoz a brutálisabbja. Igyekszik kiirtani, lehetetlenné tenni létezését. Elüti, leordítja és megalázza a bicajost. Nem akarja észrevenni. Ha autóval van, azt mondja, hogy menjen a bicajos a járdán, ha gyalog van, akkor menjen az útra - meg az anyjába.

Nem követendő példa: a New York-i rendőr, akinek védeni és óvnia kéne, telibevágja a kerekest.

Akad olyan ember, aki nem szeret bicajozni, lehet, a bicajost sem, de kulturált, védi a saját és a másik épségét, értékét. Azaz, nem tol le az útról, nem üt el direkt, nem ugat be, csak ha oka van rá, vagy még akkor sem.

Egyre többen vannak azok, akik kikapcsolódásra, családi programra vagy hét végi közlekedési eszközként használják a biciklit. Ők autóban ülve nagyívben kerülnek ki előzéskor, és természetesen lassítanak is előtte, mivel saját magukból indulnak ki, és tudják, ismerik a hobbibicajos úttartását, az utak minőségét. A járdán is észrevesznek, és segítik a kerekesek közlekedését.

És van, akinek két kerékre jár az agya is, lételeme a keró (egy vagy több), a városban azzal jár télen-nyáron, hét végén meg felmegy a hegyekbe vagy az országútra bicajozni, edzeni. Ő az, aki száguldozik és cikázik a kocsik között, benne van a város ritmusában. Ha autóval közlekedik, toleráns a kerekesekkel, óvatos velük. Ő az, aki megmozdul a kerékpárutakért, kerékpártárolókért, új kerekesbarát törvényekért és azért, hogy csökkenjen a közte és a megrögzött autós közötti konfliktus. Ő szervezi évente kétszer a Critical Masst, és még a házasságkötőhöz is bicajjal megy a menyasszonyával.

A rossz(abb) csoport(ok)ból könnyű a szabadulás, csak a viselkedésünkön kell változtatni. Azt hiszem, mindenki számára nyilvánvaló, hogy mi lenne a helyes hozzáállás, és hogy kinek miben kell változnia. Rajta!  

Mindenkinek kerékpárt! 

 

Hozzászólások:

Kedves látogató!

Itt szólhatsz hozzá az aktuális cikkhez. A hozzászólásokhoz nem szükséges regisztráció, de nevet és email címet kötelező megadnod. Amennyiben már beléptél lehetőséged van más néven hozzászólást írni, ehhez egyszerűen írd át a megfelelő szövegmezőket!

Ha változtatni szeretnél a szöveg stílusán tekintsd meg a formázási mintákat, melyben a lehetséges változatok vannak felsorolva!

1. Így írd be a szövegmezőbe!
2. És így fog megjelenni a weboldalon.
1. Ez egy [b]félkövér[/b] szöveg.
2. Ez egy félkövér szöveg.
1. Ez egy [i]dőlt[/i] szöveg.
2. Ez egy dőlt szöveg.
1. Ez egy [u]aláhúzott[/u] szöveg.
2. Ez egy aláhúzott szöveg.
1. Ez egy [url=http://www.napielet.hu]hivatkozás[/url].
2. Ez egy hivatkozás.
 
Írja be!
CSS HTML Firefox böngésző letöltése! Opera böngésző letöltése! Netscape Browser letöltése!