( ! ) Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/napielet/www/html/system/codeigniter/Common.php on line 85
Call Stack
#TimeMemoryFunctionLocation
10.0003680256{main}( )../index.php:0
20.0009738832require_once( '/home/napielet/www/html/system/codeigniter/CodeIgniter.php' )../index.php:122

( ! ) Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/napielet/www/html/system/codeigniter/Common.php on line 91
Call Stack
#TimeMemoryFunctionLocation
10.0003680256{main}( )../index.php:0
20.0009738832require_once( '/home/napielet/www/html/system/codeigniter/CodeIgniter.php' )../index.php:122

A PHP Error was encountered

Severity: 8192

Message: Assigning the return value of new by reference is deprecated

Filename: database/DB.php

Line Number: 81

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/napielet/www/html/system/codeigniter/Common.php:85)

Filename: libraries/Session.php

Line Number: 282

2009-es csodák - Napi Élet Blogmagazin

A te napod

Buli volt

2010-02-26 06:34:00

Beküldte: posztméh
Kategória: vicc

Buli volt

2009-es csodák

Bike Brno

2008-11-18 11:00:00
Szerző: labidani

Kerékpárt rovat cikkeiHozzászólások száma: 2 Utolsó hozzászóló: flash Oldal tartalmának nyomtatása

Írja be!
Add meg a címzett valamint a feladó e-mail címét és az e-mail küldő segítségével levelezőprogram nélkül el tudod küldeni ismerősödnek a cikk URL-jét. Az üzenet tárgya a cikk címe, tartalma pedig a cikk URL-je lesz.

Bike Brno

November 8-án keltünk útra Brnoba, hogy megcsodáljuk szeretett kétkerekű drótszamarunk 2009-es csodáit. Az idő nem fogadott kegyeibe, de ez a kiállítást nem zavarta szerencsére. A belépő nevetséges 660 forintnak megfelelő cseh korona volt, amiért cserébe 3 hatalmas pavilonba láthattunk kerékpárokat, versenyt, bemutatókat.

Bike Brno

A rengeteg külföldi, itthon nem forgalmazott márka mellett kicsit fájt a szívünk, hogy egy magyar kerékpárgyártó sem tette tiszteletét a Bike Brnon. A csehek viszont kitettek magukért, sok hazai márka volt kint: a Superior, az RB vagy a 4EVER csak hogy az ismertebbeket említsem. Azért volt mivel kárpótolni magunkat hazai kiállítók hiánya miatt, több kiló katalógust cipeltünk haza, több száz képet csináltunk, és több liter nyállal lettünk szegényebbek. A gyönyörű kerékpárok mellett gyönyörű cseh lányokban sem volt hiány, a méltán híres Tereza Hurikovától autogramot is kaptunk.

Bike Brno

A rendezvényen most sem maradhatott el a veterán kerékpárok bemutatása. Sok, még nálunk is idősebb kétkerekűt láthattunk régi, mára elfeledett, olykor megmosolyogtató megoldásokkal. Persze ultrakönnyű kerékpárok is voltak, mint az 5.76 kilogrammos Litespeed országúti, a 7,19 kilogrammos Sintesi MTB de akár 9.12 kilogrammos súllyal büszkélkedhető Scott Genius összteleszkópos bringa.

Bike Brno

Nem minden a súly, ki is kell néznie valahogy a bringának. Gyönyörűek voltak a francia Lapierre-k, a Lance Armstrongtól ismert Trekek, de sorolhatnám órákig a gyártókat. A sok kétkerekű után átmentünk a négykerekűek világába egy pavilonnal odébb, ahol lakóautókat nézhettünk meg, mert természetesen ez is, és a csónak kiállítás is benne volt a „horror" árú belépőben. Mindenkinek ajánlom a Sport Life Brnot, én most voltam kint először, de biztos nem utoljára.


A kiállításról készült képeket meg lehet nézni itt és itt.

 

Hozzászólások:

Hozzászólóvarass - 2008-11-18 12:31:18 #1 - válasz erre
hú, az a katonai fabicikli nagyon szuper, jó lenne csajozni!
Hozzászólóflash - 2008-11-18 14:50:02 #2 - válasz erre
Köszi labidani a beszámolót!
....így már nem is fáj "annyira", hogy nem voltam, olyan sok képet csináltál és jól írtad le a dolgokat!

Kedves látogató!

Itt szólhatsz hozzá az aktuális cikkhez. A hozzászólásokhoz nem szükséges regisztráció, de nevet és email címet kötelező megadnod. Amennyiben már beléptél lehetőséged van más néven hozzászólást írni, ehhez egyszerűen írd át a megfelelő szövegmezőket!

Ha változtatni szeretnél a szöveg stílusán tekintsd meg a formázási mintákat, melyben a lehetséges változatok vannak felsorolva!

1. Így írd be a szövegmezőbe!
2. És így fog megjelenni a weboldalon.
1. Ez egy [b]félkövér[/b] szöveg.
2. Ez egy félkövér szöveg.
1. Ez egy [i]dőlt[/i] szöveg.
2. Ez egy dőlt szöveg.
1. Ez egy [u]aláhúzott[/u] szöveg.
2. Ez egy aláhúzott szöveg.
1. Ez egy [url=http://www.napielet.hu]hivatkozás[/url].
2. Ez egy hivatkozás.
 
Írja be!
CSS HTML Firefox böngésző letöltése! Opera böngésző letöltése! Netscape Browser letöltése!