( ! ) Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/napielet/www/html/system/codeigniter/Common.php on line 85
Call Stack
#TimeMemoryFunctionLocation
10.0002680320{main}( )../index.php:0
20.0007738896require_once( '/home/napielet/www/html/system/codeigniter/CodeIgniter.php' )../index.php:122

( ! ) Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/napielet/www/html/system/codeigniter/Common.php on line 91
Call Stack
#TimeMemoryFunctionLocation
10.0002680320{main}( )../index.php:0
20.0007738896require_once( '/home/napielet/www/html/system/codeigniter/CodeIgniter.php' )../index.php:122

A PHP Error was encountered

Severity: 8192

Message: Assigning the return value of new by reference is deprecated

Filename: database/DB.php

Line Number: 81

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/napielet/www/html/system/codeigniter/Common.php:85)

Filename: libraries/Session.php

Line Number: 282

Terepmintát kaptunk - Napi Élet Blogmagazin

A te napod

Buli volt

2010-02-26 06:34:00

Beküldte: posztméh
Kategória: vicc

Buli volt

Terepmintát kaptunk

Túrabeszámoló kedvcsinálónak

2008-06-26 14:45:00
Szerző: flash

Kerékpárt rovat cikkeiHozzászólások száma: 0 Utolsó hozzászóló: nincs hozzászólás Oldal tartalmának nyomtatása

Írja be!
Add meg a címzett valamint a feladó e-mail címét és az e-mail küldő segítségével levelezőprogram nélkül el tudod küldeni ismerősödnek a cikk URL-jét. Az üzenet tárgya a cikk címe, tartalma pedig a cikk URL-je lesz.

Alföldiek lévén, kik a hegyekben kívánják kipihenni (aktívan) a hétköznapok stresszét, június 22-én (vasárnap) kocsikáztunk fel Kazincbarcikára.

Kora reggel indultunk, hogy minél többet lehessünk a természetben. Autópályán 120 körüli kilométer/órával másfél óra alatt értünk fel. A kocsikat a helyi Intersparnál parkoltuk le. A kerókat gyorsan leszedtük a tetőről, és indult a móka.

kerékpártúra

Egyből Bánhorváti felé vettük az irányt (természetesen erdőn és hegyen át). Az erdő kellemes árnyékot nyújtott, egyetlen zavaró tényező a szemüvegünk előtt cikázó muslicák és hasonló bogarak voltak. Horváti előtt egy kevéssel a sár is megtalált bennünket (vagy fordítva), és a bicajok rövid időn belül „terepmintát" kaptak. A sarazást a bánhorváti közösségi házban (helyi kocsma) hevertük ki, reggelink elfogyasztásával egybekötve.

A következő célpont Uppony volt a kék kereszt nyomán. Sikerült egy kicsit elkavarodnunk a nagy kikapcsolódás közepette, de így egy ismeretlen oldalát fedeztük fel az erdőnek. Valahogy csak sikerült a műútra kikeverednünk, ami épp Uppony felé ment. Csapattuk tovább itt már végig műúton, a helyi víztározó mellet. Szép táj, kellemes víz, fürdőzők és horgászok (tiltott mindkettő).

kerékpártúraItt érezte megint mindenki, hogy ideje „tankolni". Megszálltuk a helyi kiskocsmát, és körülbelül a havi bevételének a felét fogyasztottuk azzal az 1 órával, amit ott töltöttünk. Lemostuk magunkról a ránk száradt sarat, és indulni készültünk pár sör, hot-dog és fagyi után, amikor egy szirénázó hang sejlett fel a távolban... A hangtól egy motoros helybéli „menekült", és hirtelen, szinte elesve megállt előttünk a motorral, és ráborította a járgányt a bicajainkra. Azt tudni kell, hogy ezek a bicajok nem a Tescoból valóak, értékük komoly összegekre rúgnak. A hang egyre közelített, látni lehetett, hogy ez egy mentő. Az árnyékban pihenő macskában valami megmozdult a sziréna hatására, ami arra késztette, hogy pont akkor fusson az út közepére, amikor a mentő keresztülropog a falun. Halk reccsenés, a macska ottmaradt, a kocsma is némaságba borul. A kinti padokon ülő kislányok abbahagyták a fagyijuk nyalását, és várták, hogy mikor kel fel a betonról a cicus... Talmácsikám meg ennyit mondott nekünk: „Jah, azt hittem rendőrök!"

kerékpártúraKazincbarcika volt a következő állomás, így a nap vége fele, Dédestapolcsányon keresztül. Az út nagyját betonon tettük meg, és 10 kilométerrel a várostól kettéváltunk. Páran a betonúton támadták a várost, míg mi ismét az erdőt választottuk. Kellemesen elfáradtunk az emelkedő után, egy keveset a gerincen haladtunk, és utána jött a „habja" a napnak, egy aránylag technikás és egyben tempós, kanyargós, egynyomvonalas lejtmenet.

Az erdő épp a kocsiknál dobott ki magából, gyors átöltözés, kerókat vissza a tetőre és irány haza. Az olasz spanyol meccs II. félidejére sikerült hazaérni. Kellemes bizsergést éreztem a lábamba, ma is megérte felkelni.
 

Hozzászólások:

Kedves látogató!

Itt szólhatsz hozzá az aktuális cikkhez. A hozzászólásokhoz nem szükséges regisztráció, de nevet és email címet kötelező megadnod. Amennyiben már beléptél lehetőséged van más néven hozzászólást írni, ehhez egyszerűen írd át a megfelelő szövegmezőket!

Ha változtatni szeretnél a szöveg stílusán tekintsd meg a formázási mintákat, melyben a lehetséges változatok vannak felsorolva!

1. Így írd be a szövegmezőbe!
2. És így fog megjelenni a weboldalon.
1. Ez egy [b]félkövér[/b] szöveg.
2. Ez egy félkövér szöveg.
1. Ez egy [i]dőlt[/i] szöveg.
2. Ez egy dőlt szöveg.
1. Ez egy [u]aláhúzott[/u] szöveg.
2. Ez egy aláhúzott szöveg.
1. Ez egy [url=http://www.napielet.hu]hivatkozás[/url].
2. Ez egy hivatkozás.
 
Írja be!
CSS HTML Firefox böngésző letöltése! Opera böngésző letöltése! Netscape Browser letöltése!