( ! ) Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/napielet/www/html/system/codeigniter/Common.php on line 85
Call Stack
#TimeMemoryFunctionLocation
10.0002680256{main}( )../index.php:0
20.0006738832require_once( '/home/napielet/www/html/system/codeigniter/CodeIgniter.php' )../index.php:122

( ! ) Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/napielet/www/html/system/codeigniter/Common.php on line 91
Call Stack
#TimeMemoryFunctionLocation
10.0002680256{main}( )../index.php:0
20.0006738832require_once( '/home/napielet/www/html/system/codeigniter/CodeIgniter.php' )../index.php:122

A PHP Error was encountered

Severity: 8192

Message: Assigning the return value of new by reference is deprecated

Filename: database/DB.php

Line Number: 81

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/napielet/www/html/system/codeigniter/Common.php:85)

Filename: libraries/Session.php

Line Number: 282

Ha esik, akkor is - Napi Élet Blogmagazin

A te napod

Buli volt

2010-02-26 06:34:00

Beküldte: posztméh
Kategória: vicc

Buli volt

Ha esik, akkor is

Irány Debrecen és környéke!

2008-06-11 10:00:00
Szerző: flash

Kerékpárt rovat cikkeiHozzászólások száma: 0 Utolsó hozzászóló: nincs hozzászólás Oldal tartalmának nyomtatása

Írja be!
Add meg a címzett valamint a feladó e-mail címét és az e-mail küldő segítségével levelezőprogram nélkül el tudod küldeni ismerősödnek a cikk URL-jét. Az üzenet tárgya a cikk címe, tartalma pedig a cikk URL-je lesz.

A hét végi biciklitúrának sok kétséggel vágtunk neki az időjárástól tartva. Felhős volt az idő, erősen lógott az eső lába. Az eredeti tervekhez képest nem vettünk a túra során igénybe földutakat az előző éjszakai záporok miatt.

kerékpártúra

A „civilekből" (nem törsgyökeres bicajosok) álló társaság a belvárosból egyből Látókép felé vette az irányt, kellemes szembeszél lobogtatta hajunkat. A barátinak és nézelődősnek mondható tempó mellet egyre jobban közeledtek a szürke felhők.

A balmazújvárosi úton kapott el minket az eső, és így tempó még jobban lelassult. Vizesen megérkezve Balmazújvárosba Mihalkó Gyula kalaposmester tartott bemutatót számunkra, mely a túra előre leszervezett érdekes programja volt.

Innen közös megegyezés alapján a továbbhaladás mellett döntöttünk, azaz továbbmegyünk Hajdúszoboszlóra, de betonúton, nem a Keleti-főcsatorna mentén. Az idő egyre tisztult, a táj betonon is nagyon szép volt, és a forgalom is elenyésző. A szoboszlói találkapont az ottani tourinform irodánál volt (a strand bejáratánál). A kedves fogadtatás részeként pogácsát és ásványvizet kaptunk, ezekből ebédnek megfelelő mennyiséget sikerült elfogyasztottunk.

Szoboszlón meglátogattuk a helyi erőd maradványait és a Bocskai Múzeumot.

Ekkor az idő már fülledtnek volt mondható! A csapat egy része vonattal indult haza, míg a vállalkozóbbak bicajjal vágtak neki. Így keveredtünk a hajdúszováti útra, hogy elkerülve a négyest Szovát-Ebes-Debrecen útvonalon visszaérkezzünk. A fáradság ellenére igyekeztünk minél hamarabb hazaérni, mivel a felhők újra gyűlni kezdtek fejünk felett, és a szél sem volt segítségünkre. A forgalom itt is elenyésző volt, de az autósok többsége itt próbálgatta kocsijának és saját képességeinek felső határait.

A tócinál begurulunk cívisbe és hellót intünk egymásnak. A búcsúmondat: A következőn ismét találkozunk!

A túrán kaptunk egy sárga menetlevelet, amiben benne vannak egészen novemberig a túrák és programok. Aki minél több eseményen vesz részt, az élmény mellett garantált ajándékokat kaphat, és összesített értékelésen is részt vesz.

A következő kerékpártúra június 21-én (szombaton) lesz, tvonala Debrecen-Bánk-Létavértes-Kokad-Álmosd-Bagamér-Vámospércs (vonattal vissza).

Sok szeretettel ajánljuk az érdeklődőknek és a szórakozni, kikapcsolódni vágyóknak!

További információk az Irány Debrecen honlapon találhatók.

 

Hozzászólások:

Kedves látogató!

Itt szólhatsz hozzá az aktuális cikkhez. A hozzászólásokhoz nem szükséges regisztráció, de nevet és email címet kötelező megadnod. Amennyiben már beléptél lehetőséged van más néven hozzászólást írni, ehhez egyszerűen írd át a megfelelő szövegmezőket!

Ha változtatni szeretnél a szöveg stílusán tekintsd meg a formázási mintákat, melyben a lehetséges változatok vannak felsorolva!

1. Így írd be a szövegmezőbe!
2. És így fog megjelenni a weboldalon.
1. Ez egy [b]félkövér[/b] szöveg.
2. Ez egy félkövér szöveg.
1. Ez egy [i]dőlt[/i] szöveg.
2. Ez egy dőlt szöveg.
1. Ez egy [u]aláhúzott[/u] szöveg.
2. Ez egy aláhúzott szöveg.
1. Ez egy [url=http://www.napielet.hu]hivatkozás[/url].
2. Ez egy hivatkozás.
 
Írja be!
CSS HTML Firefox böngésző letöltése! Opera böngésző letöltése! Netscape Browser letöltése!