( ! ) Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/napielet/www/html/system/codeigniter/Common.php on line 85
Call Stack
#TimeMemoryFunctionLocation
10.0002680368{main}( )../index.php:0
20.0006738944require_once( '/home/napielet/www/html/system/codeigniter/CodeIgniter.php' )../index.php:122

( ! ) Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/napielet/www/html/system/codeigniter/Common.php on line 91
Call Stack
#TimeMemoryFunctionLocation
10.0002680368{main}( )../index.php:0
20.0006738944require_once( '/home/napielet/www/html/system/codeigniter/CodeIgniter.php' )../index.php:122

A PHP Error was encountered

Severity: 8192

Message: Assigning the return value of new by reference is deprecated

Filename: database/DB.php

Line Number: 81

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/napielet/www/html/system/codeigniter/Common.php:85)

Filename: libraries/Session.php

Line Number: 282

Mindennapi madárvédelem - Napi Élet Blogmagazin

A te napod

Buli volt

2010-02-26 06:34:00

Beküldte: posztméh
Kategória: vicc

Buli volt

Mindennapi madárvédelem

2009-08-06 07:00:00
Szerző: Kőbárány

Kékzöld rovat cikkeiHozzászólások száma: 0 Utolsó hozzászóló: nincs hozzászólás Oldal tartalmának nyomtatása

Írja be!
Add meg a címzett valamint a feladó e-mail címét és az e-mail küldő segítségével levelezőprogram nélkül el tudod küldeni ismerősödnek a cikk URL-jét. Az üzenet tárgya a cikk címe, tartalma pedig a cikk URL-je lesz.

A Madárbarát Kert az MME gyakorlati, hétköznapi madárvédelmi programja. Segítségével különösebb madárvédelmi ismeretek nélkül bárki, gyakorlatilag bármilyen lakó- és munkahelyi viszonyok között tehet valamit a madarakért és környezete zöldítéséért.

Madárbarát KertA programnak akadnak debreceni követői is. Ezek azok az emberek (ritkábban egész közösségek) azok, akik tenni akarnak valamit környezetünk érdekében. Az MME keretein belül pár ezer forintért lehetünk regisztrált támogatói a kertünkbe látogató madárpopulációnak. Szerencsére sokan vannak, akik kihelyeznek madáretetőt és itatót a kertjükbe. Kedves és örömteli pillanat, ha egy madárpár az ember kertjében rendszeresen mutatkozik. Ezek az emberek örülnek a saját "befektetésük" sikerének, és nem is rohannak senkihez azért, hogy azt jegyzőkönyvbe vegyék. Más a helyzet azokkal, akik panelközösségek tagjai. Az ő kertjeik többnyire kerítések nélkül léteznek, és bárki szabadon legeltetheti tekintetét rajtuk. Ha ők valamit másként csinálnak, annak bizony hamarabb híre megy a szomszédok között, mint egy zárt kertvárosi közösségben. Ezért nagyon fontos az, hogy ezek a közösségek példamutatóak legyenek.

Felmerül a kérdés; mi értelme annak, hogy az MME-nek tudomása legyen rólunk. A válasz egyszerű. Ha tevékenységünket bejegyeztetjük az egyesületnél, akkor egy gondolatnyival nagyobb figyelmet szerezhetünk munkásságunknak. Mégpedig azzal, hogy az általuk kiküldött, majd kihelyezett kis kék táblácskának köszönhetően már sokkal több ember érdeklődését leszünk képesek felkelteni, szerencsés esetben pedig figyelmüket egy pillanatra lekötni.

Madárbarát Kert

Madárbarát Kert

Madárbarát Kert

Madárbarát Kert

Persze ezer ehhez hasonló lépés sem fog rövid úton csodához vezetni. De ha csak egyvalaki megmozdul egy lakótömbben, akkor már biztosan lesznek követői is. Akkor talán többet is lehet majd tenni a környezetünk érdekében. A városban ritkán találkozhatunk ennél önzetlenebb és kedvesebb cselekedettel. A mellékelt képen jól láthatóak az eldugott kis hely szerény körülményei. Szívmelengető, hogy egy énekesmadár menyire alacsony komfortfokozattal is beéri. Talán nekünk embereknek sem ártana, ha néha kicsit kevesebbel is beérnénk.

 

Hozzászólások:

Kedves látogató!

Itt szólhatsz hozzá az aktuális cikkhez. A hozzászólásokhoz nem szükséges regisztráció, de nevet és email címet kötelező megadnod. Amennyiben már beléptél lehetőséged van más néven hozzászólást írni, ehhez egyszerűen írd át a megfelelő szövegmezőket!

Ha változtatni szeretnél a szöveg stílusán tekintsd meg a formázási mintákat, melyben a lehetséges változatok vannak felsorolva!

1. Így írd be a szövegmezőbe!
2. És így fog megjelenni a weboldalon.
1. Ez egy [b]félkövér[/b] szöveg.
2. Ez egy félkövér szöveg.
1. Ez egy [i]dőlt[/i] szöveg.
2. Ez egy dőlt szöveg.
1. Ez egy [u]aláhúzott[/u] szöveg.
2. Ez egy aláhúzott szöveg.
1. Ez egy [url=http://www.napielet.hu]hivatkozás[/url].
2. Ez egy hivatkozás.
 
Írja be!
CSS HTML Firefox böngésző letöltése! Opera böngésző letöltése! Netscape Browser letöltése!