( ! ) Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/napielet/www/html/system/codeigniter/Common.php on line 85
Call Stack
#TimeMemoryFunctionLocation
10.0002680072{main}( )../index.php:0
20.0007738616require_once( '/home/napielet/www/html/system/codeigniter/CodeIgniter.php' )../index.php:122

( ! ) Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/napielet/www/html/system/codeigniter/Common.php on line 91
Call Stack
#TimeMemoryFunctionLocation
10.0002680072{main}( )../index.php:0
20.0007738616require_once( '/home/napielet/www/html/system/codeigniter/CodeIgniter.php' )../index.php:122

A PHP Error was encountered

Severity: 8192

Message: Assigning the return value of new by reference is deprecated

Filename: database/DB.php

Line Number: 81

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/napielet/www/html/system/codeigniter/Common.php:85)

Filename: libraries/Session.php

Line Number: 282

Kerülj képbe! - Napi Élet Blogmagazin

A te napod

Buli volt

2010-02-26 06:34:00

Beküldte: posztméh
Kategória: vicc

Buli volt

Kerülj képbe!

Fotóstábor Bugacon

2009-06-09 09:00:00
Szerző: ne

Kékzöld rovat cikkeiHozzászólások száma: 0 Utolsó hozzászóló: nincs hozzászólás Oldal tartalmának nyomtatása

Írja be!
Add meg a címzett valamint a feladó e-mail címét és az e-mail küldő segítségével levelezőprogram nélkül el tudod küldeni ismerősödnek a cikk URL-jét. Az üzenet tárgya a cikk címe, tartalma pedig a cikk URL-je lesz.
Terepszemle Stúdió

A fényképezés hazai története 1840-ben indult, ekkor mutatta be ugyanis a Magyar Tudós Társaság ülésén Vállas Antal, miként lehet képet alkotni fénysugarak segítségével fényérzékeny nyersanyagon. Az eleinte kétkedéssel fogadott módszernek számos fejlesztője akadt, ám a kezdetekben drága és nehezen kezelhető, majd hamar megfizethetővé és egyszerűvé váló varázslatos eszköz gyorsan meghódította az egész világot. A mára mindennapjaink részévé vált masinát korra és nemre való tekintet nélkül szinte mindenki használja, leggyakrabban úgy, hogy működését igaziból nem is ismeri. Sokaknak ez elegendő, de ha valaki jó minőségre törekszik e téren, tanulnia kell. Az interneten, szakkönyvekben sok minden megtalálható, de a gyakorlást semmi nem pótolja, és persze az sem árt, ha van kitől kérdezni.

Terepszemle Stúdió

A Terepszemle Stúdió idén is megrendezi fotós táborát, melynek fő célja, hogy átfogó képet adjon a fényképezésről, megismertesse vagy elmélyítse a technikai alapokat, kompozíciós, képszerkesztési alapelveket, vagyis segítsen azoknak, akik nem elégszenek meg fotós teljesítményükkel. A táborban lehetőség nyílik professzionális tükörreflexes gépek és objektívek használatára és egyéb kiegészítőkére, kipróbálunk különféle előtétlencséket, önkioldót, vakut, de foglalkozunk digitális képfeldolgozással is.

Terepszemle Stúdió

A tárgyalt témák között szerepelnek még az objektívtípusok, fehéregyensúly, fénymérési módok, az adattárolás és archiválás szerepe, és a világítás és a mélység-élesség szerepe a kompozícióban. A tematika a résztvevők felkészültségéhez és igényeihez mérten valamelyest alakítható.

Terepszemle Stúdió

A tábor ideje 2009. augusztus 10-16. Helye a Kiskunsági Nemzeti Park területén, Bugacon a Csemete Oktatóközpont. Részvételi díj 24 000 forint teljes ellátással. Jelentkezni lehet július 30-ig. A részvételnek nem feltétele a saját fényképezőgép, a tábor idejére korlátozott számban tudunk fényképezőgépet biztosítani, az igényeket kérjük előre jelezni.

Jelentkezni lehet: mailKukacterepszemle.hu">mailKukacterepszemle.hu A tábor vezetője Konyhás István (30) 621 2160. A jelentkezési lap és bővebbi információk letölthetők a www.terepszemle.hu weboldalról.

 

Hozzászólások:

Kedves látogató!

Itt szólhatsz hozzá az aktuális cikkhez. A hozzászólásokhoz nem szükséges regisztráció, de nevet és email címet kötelező megadnod. Amennyiben már beléptél lehetőséged van más néven hozzászólást írni, ehhez egyszerűen írd át a megfelelő szövegmezőket!

Ha változtatni szeretnél a szöveg stílusán tekintsd meg a formázási mintákat, melyben a lehetséges változatok vannak felsorolva!

1. Így írd be a szövegmezőbe!
2. És így fog megjelenni a weboldalon.
1. Ez egy [b]félkövér[/b] szöveg.
2. Ez egy félkövér szöveg.
1. Ez egy [i]dőlt[/i] szöveg.
2. Ez egy dőlt szöveg.
1. Ez egy [u]aláhúzott[/u] szöveg.
2. Ez egy aláhúzott szöveg.
1. Ez egy [url=http://www.napielet.hu]hivatkozás[/url].
2. Ez egy hivatkozás.
 
Írja be!
CSS HTML Firefox böngésző letöltése! Opera böngésző letöltése! Netscape Browser letöltése!