( ! ) Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/napielet/www/html/system/codeigniter/Common.php on line 85
Call Stack
#TimeMemoryFunctionLocation
10.0002680256{main}( )../index.php:0
20.0006738832require_once( '/home/napielet/www/html/system/codeigniter/CodeIgniter.php' )../index.php:122

( ! ) Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/napielet/www/html/system/codeigniter/Common.php on line 91
Call Stack
#TimeMemoryFunctionLocation
10.0002680256{main}( )../index.php:0
20.0006738832require_once( '/home/napielet/www/html/system/codeigniter/CodeIgniter.php' )../index.php:122

A PHP Error was encountered

Severity: 8192

Message: Assigning the return value of new by reference is deprecated

Filename: database/DB.php

Line Number: 81

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/napielet/www/html/system/codeigniter/Common.php:85)

Filename: libraries/Session.php

Line Number: 282

Az első mondat - Napi Élet Blogmagazin

A te napod

Buli volt

2010-02-26 06:34:00

Beküldte: posztméh
Kategória: vicc

Buli volt

Az első mondat

2008-07-16 08:45:00
Szerző: Szakál ∞

Fekvőnyolcas rovat cikkeiHozzászólások száma: 0 Utolsó hozzászóló: nincs hozzászólás Oldal tartalmának nyomtatása

Írja be!
Add meg a címzett valamint a feladó e-mail címét és az e-mail küldő segítségével levelezőprogram nélkül el tudod küldeni ismerősödnek a cikk URL-jét. Az üzenet tárgya a cikk címe, tartalma pedig a cikk URL-je lesz.
halászléÚssz! - rikkantott Óriás - a Gracidin rendeltetésszerűnél többszörösen nagyobb dózisa és a többnapos szeszelés hatására ihletett kapva - a már csak agonizáló Halihóban, amikor a mellettünk erősen, mélyen elmélkedő és egyre inkább az előtte a szorgos italozással összegyűjtött poharak között fejének helyet kereső, családszerető, de nem eléggé éber szesztestvér hóna alól kilopott kicsi, műanyag kacsát belebaszta a sikkes kis bográcsba amelyikből a mínium színű, halat csak nevében tartalmazó lötty hatására valamennyien - úgymint Olá, Kisgabi, Óriás és én - a legveszélyesebb járványok tüneteit vastagon felülmúló pöttyökkel derékig ellátva, rövid küzdelem után engedve a személyzet fizikai - bár akkori állapotunkat tekintve talán még szinte intellektuális - túlerejének: utcára kerültünk; s a győztesek - büszkén visszahúzódva a kocsma romjai közé - már nem láthatták, amint Óriás széttárta gigantikus karjait, s alóluk relatíve két kicsiny bogrács hullott ki és pattogott a Halköz akkor még kocka kövein fülsértően csörömpölve, de szinte nem is hallottuk, mert annyira röhögtünk.
 

Hozzászólások:

Kedves látogató!

Itt szólhatsz hozzá az aktuális cikkhez. A hozzászólásokhoz nem szükséges regisztráció, de nevet és email címet kötelező megadnod. Amennyiben már beléptél lehetőséged van más néven hozzászólást írni, ehhez egyszerűen írd át a megfelelő szövegmezőket!

Ha változtatni szeretnél a szöveg stílusán tekintsd meg a formázási mintákat, melyben a lehetséges változatok vannak felsorolva!

1. Így írd be a szövegmezőbe!
2. És így fog megjelenni a weboldalon.
1. Ez egy [b]félkövér[/b] szöveg.
2. Ez egy félkövér szöveg.
1. Ez egy [i]dőlt[/i] szöveg.
2. Ez egy dőlt szöveg.
1. Ez egy [u]aláhúzott[/u] szöveg.
2. Ez egy aláhúzott szöveg.
1. Ez egy [url=http://www.napielet.hu]hivatkozás[/url].
2. Ez egy hivatkozás.
 
Írja be!
CSS HTML Firefox böngésző letöltése! Opera böngésző letöltése! Netscape Browser letöltése!