( ! ) Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/napielet/www/html/system/codeigniter/Common.php on line 85
Call Stack
#TimeMemoryFunctionLocation
10.0002680416{main}( )../index.php:0
20.0007738992require_once( '/home/napielet/www/html/system/codeigniter/CodeIgniter.php' )../index.php:122

( ! ) Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/napielet/www/html/system/codeigniter/Common.php on line 91
Call Stack
#TimeMemoryFunctionLocation
10.0002680416{main}( )../index.php:0
20.0007738992require_once( '/home/napielet/www/html/system/codeigniter/CodeIgniter.php' )../index.php:122

A PHP Error was encountered

Severity: 8192

Message: Assigning the return value of new by reference is deprecated

Filename: database/DB.php

Line Number: 81

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/napielet/www/html/system/codeigniter/Common.php:85)

Filename: libraries/Session.php

Line Number: 282

Előre hát mind, aki ondó! - Napi Élet Blogmagazin

A te napod

Buli volt

2010-02-26 06:34:00

Beküldte: posztméh
Kategória: vicc

Buli volt

Előre hát mind, aki ondó!

2008-05-14 10:00:00
Szerző: Szakál ∞

Fekvőnyolcas rovat cikkeiHozzászólások száma: 6 Utolsó hozzászóló: morcz Oldal tartalmának nyomtatása

Írja be!
Add meg a címzett valamint a feladó e-mail címét és az e-mail küldő segítségével levelezőprogram nélkül el tudod küldeni ismerősödnek a cikk URL-jét. Az üzenet tárgya a cikk címe, tartalma pedig a cikk URL-je lesz.

Legkedvesebb, legszínvonalasabb, legobjektívebb, legtartalmasabb, legszórakoztatóbb, legstb. megyei napilapom ötletdús kezdeményezését szeretném továbbfejleszteni a köz hasznára, felhasználva az ügyesen kidolgozott, s tisztes haszonnal kecsegtető feltételrendszert, mely biztosítja, hogy a leggazdagabb legyen a legszebb, úgy, mint az életben.

spermaAz én ötletem a szépség(hús)piac választéksávjának tovább szélesítése mindkét irányban az alapanyagtól a végtermékig, bízva az emberi H+H (hiúság és hülyeség) lényegben, mely szerint aki több SMS-t küld, annak igaza van, és akire szavaz, az szebb vagy okosabb lesz, avagy melyik szülő tartaná rondának a gyermekét, főleg babakorban. Úgy gondolom, meg kellene rendezni az ondó, illetve petesejt szépségversenyt, hiszen egyrészt ha a sok csúnya felnőtt szép kisbaba volt, akkor korábban még szebb, másrészt lényegesen több nevezésre (eladott példányszámra, SMS-re) számíthatnánk, még akkor is, ha az egy alanytól származó versenyzőkre egy SMS-sel lehetne szavazni, harmadrészt végre az ész, az erő után a szépségben is előre törhetnének a férfiak. Az elbírálás az eredeti kiírás szerint történne egy mikroszkóp beiktatásával. Természetesen egészalakos, színes fotók, a spermáknál rövid videók (a mozgás kecsének bemutatására) biztosítanák az objektivitást. A döntőt stílusosan Ondódon rendeznék, s a legszebb petesejtek hazavihetnék a legszebb spermákat, s így nem sokkal később nagy eséllyel indulhatnának a baba szépségversenyen, ha szüleik elég napilapot vesznek és SMS-t küldenek.

Nos, így végezvén a kezdettel, kezdjünk a végzethez, melyet mindeddig méltatlanul elhanyagolt az igényes sajtó- és szépségipar, beérve néhány nagymama derbivel. Úgy gondolom, azoknak, akik nehéz sorsuk, koruk vagy csak normális gondolkodásuk miatt még nem indultak, vagy hiába, adjunk egy utolsó esélyt. Ez lenne a halott szépségverseny a korábbi feltételekkel.(napilapvásárlás, SMS). Ez megmozgatná az előbbiekből kimaradt sminkeseket, fodrászokat, öltöztetőket, koporsókészítőket stb. Nagyszerű esélyt kapnának, akik már csak a halál szépítő erejében reménykedhettek, és a vesztesek sem reklamálnának, nem beszélve a könnyű fotózásról.

halott szépségverseny

 

Hozzászólások:

Hozzászólómorcz - 2008-05-14 10:46:40 #1 - válasz erre
zseniális! erre biztosan ráharapnak a médiákok!
Hozzászólópicur - 2008-05-14 11:15:23 #2 - válasz erre
Igen! Az már nekem is eszembe jutott, hogy esetleg az ultrahangos gyerekfotókkal is versenyezhetnének a kismamák a megyei napilapban. Biztosan arra is sokan beküldenék és szavazna az egész család.
HozzászólóFerkó - 2008-05-14 11:34:48 #3 - válasz erre
ha halott szépségverseny túlzás is lenne, de egy jó kis sírkőverseny nagyon elférne már a naplóban és a haonon.
HozzászólóAz oláh - 2008-05-15 10:58:20 #4 - válasz erre
Balhereszépségversenyt akarok!
Hozzászólómorcz - 2008-05-15 11:38:46 #5 - válasz erre
Előzmény megtekintése!

Előzmény:

„Balhereszépségversenyt akarok!” Az oláh - 2008-05-15 10:58:20 #4
ee diszkrimináljunk! miért csak BAL here? mi van a JOBB herével?
Hozzászólómorcz - 2008-05-15 11:40:05 #6 - válasz erre
azt akartam mondani, hogy NE diszkrimináljunk, hereügyben sem jó a politikai egyoldalúság. igazságot a JOBB heréknek!

Kedves látogató!

Itt szólhatsz hozzá az aktuális cikkhez. A hozzászólásokhoz nem szükséges regisztráció, de nevet és email címet kötelező megadnod. Amennyiben már beléptél lehetőséged van más néven hozzászólást írni, ehhez egyszerűen írd át a megfelelő szövegmezőket!

Ha változtatni szeretnél a szöveg stílusán tekintsd meg a formázási mintákat, melyben a lehetséges változatok vannak felsorolva!

1. Így írd be a szövegmezőbe!
2. És így fog megjelenni a weboldalon.
1. Ez egy [b]félkövér[/b] szöveg.
2. Ez egy félkövér szöveg.
1. Ez egy [i]dőlt[/i] szöveg.
2. Ez egy dőlt szöveg.
1. Ez egy [u]aláhúzott[/u] szöveg.
2. Ez egy aláhúzott szöveg.
1. Ez egy [url=http://www.napielet.hu]hivatkozás[/url].
2. Ez egy hivatkozás.
 
Írja be!
CSS HTML Firefox böngésző letöltése! Opera böngésző letöltése! Netscape Browser letöltése!