( ! ) Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/napielet/www/html/system/codeigniter/Common.php on line 85
Call Stack
#TimeMemoryFunctionLocation
10.0002680576{main}( )../index.php:0
20.0006739152require_once( '/home/napielet/www/html/system/codeigniter/CodeIgniter.php' )../index.php:122

( ! ) Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/napielet/www/html/system/codeigniter/Common.php on line 91
Call Stack
#TimeMemoryFunctionLocation
10.0002680576{main}( )../index.php:0
20.0006739152require_once( '/home/napielet/www/html/system/codeigniter/CodeIgniter.php' )../index.php:122

A PHP Error was encountered

Severity: 8192

Message: Assigning the return value of new by reference is deprecated

Filename: database/DB.php

Line Number: 81

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/napielet/www/html/system/codeigniter/Common.php:85)

Filename: libraries/Session.php

Line Number: 282

Szösszenet műfajú tényfeltárás… - Napi Élet Blogmagazin

A te napod

Buli volt

2010-02-26 06:34:00

Beküldte: posztméh
Kategória: vicc

Buli volt

Szösszenet műfajú tényfeltárás…

2008-05-02 06:45:00
Szerző: Szakál ∞

Fekvőnyolcas rovat cikkeiHozzászólások száma: 0 Utolsó hozzászóló: nincs hozzászólás Oldal tartalmának nyomtatása

Írja be!
Add meg a címzett valamint a feladó e-mail címét és az e-mail küldő segítségével levelezőprogram nélkül el tudod küldeni ismerősödnek a cikk URL-jét. Az üzenet tárgya a cikk címe, tartalma pedig a cikk URL-je lesz.

...arról az öreg fűrésztelepi munkás egyik kezén is megszámlálható gyakorisággal előforduló s iszonyú traumával járó eseményről, midőn a mindeddig méltatlanul marhára kevéssé ismert, inkább vesztő, mint szerző, leküzdve saját maradék életösztönét, idős édesanyja kérésére egy kisebb patika gyógyszerkészletének és választékának megfelelő igénylistával felkereste - a győztes országnak hála -, már vizitdíjtalan háziorvost az ő kertvárosi gyógyviskójában

orvos

Mivel a váróterem hat széke közül öt már foglalt volt, a hatodikon a gázbojler miatt csak a fej- és lónélküli lovas ülhetett volna emelt fővel, az esetleges olvasást az energiatakarékos, diszkrét, háromnegyed homály tette lehetetlenné, lehajtott fejjel, irigykedve hallgattam a kényelmesen terpeszkedő, makkegészségesnek tűnő várakozók történeteit a néhány legutóbbi már elhunyt orvosról sok bezzeggel és a túlélés elégedettségével átitatott nosztalgiával. Úgy látszott, vizitdíj nélkül tovább tart egy vizsgálat, vagy talán műtenek, vagy boncolnak is, mert a fruktuációt csak két, vizsgálat előtt távozó billentette át a nullán az első negyven percben. Aztán felgyorsultak az események, s újabb félóra múltán bebillentem a Grószwald Klinik helyett a helyi gyógyászati centrum intenzív részlegébe. Örömmel nyugtáztam, a létszám teljes (2 fő) és harcra kész. Mivel csak receptírásról lett volna szó, gondoltam, még bármilyen itt bőséggel rendelkezésre álló fertőzés elkapása előtt távozom, de nem így történt, s erről a meg sem lévő várakozással szemben, nem a jószándékú törekvő humánerőforrás (orvos, asszisztens), hanem a gépek lázadása tehetett. Még a kint várakozók lelki szemei előtt pártállástól függően alapos orvosi vizsgálat vagy vidám kávézgatás, etyepetye, a táppénzre való kiírásért járó jattok igazságos szétosztása zajlik odabenn, mindkettőjük igazsága jobb lenne, mint a lidérces való, miszerint a két jószándékú eü. harcos órák óta a technikával birkózott. Egy rossz nyomtató ölte az időt, a papírt és az idegeket. A bajt tetézendő a doktor úr a kedves assszisztens jó szándékú figyelmeztetése ellenére vagy kaladvágyból rosszul választott az illemhelyek közül, így hibáját kénytelen volt helyrehozni egy hirtelen beszerzett vödör vízzel, majd újra bemosakodva ütögethette a nyomtatót, s szedhette ki belőle a tönkrement receptek tucatjait. Végül is hála zsenimnek (mely velem született), megtaláltuk a megoldást. Rábeszéltem, próbálja meg felidézni (ha élt már) azt a kort és ősi tudást, mikor még az emberek (köztük az orvosok) kézzel írtak, szemmel olvastak. Így sikerült szert tennem néhány muzeális értékű, kézzel írott receptre és egy jókora légúti fertőzésre, amelyet a magam által kézzel írott recept alapján készített mézes forralt bor növekvő adagjaival kezelek, ha nem is gyógyulva, de egyre vidámabban.

 

Hozzászólások:

Kedves látogató!

Itt szólhatsz hozzá az aktuális cikkhez. A hozzászólásokhoz nem szükséges regisztráció, de nevet és email címet kötelező megadnod. Amennyiben már beléptél lehetőséged van más néven hozzászólást írni, ehhez egyszerűen írd át a megfelelő szövegmezőket!

Ha változtatni szeretnél a szöveg stílusán tekintsd meg a formázási mintákat, melyben a lehetséges változatok vannak felsorolva!

1. Így írd be a szövegmezőbe!
2. És így fog megjelenni a weboldalon.
1. Ez egy [b]félkövér[/b] szöveg.
2. Ez egy félkövér szöveg.
1. Ez egy [i]dőlt[/i] szöveg.
2. Ez egy dőlt szöveg.
1. Ez egy [u]aláhúzott[/u] szöveg.
2. Ez egy aláhúzott szöveg.
1. Ez egy [url=http://www.napielet.hu]hivatkozás[/url].
2. Ez egy hivatkozás.
 
Írja be!
CSS HTML Firefox böngésző letöltése! Opera böngésző letöltése! Netscape Browser letöltése!