( ! ) Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/napielet/www/html/system/codeigniter/Common.php on line 85
Call Stack
#TimeMemoryFunctionLocation
10.0002680416{main}( )../index.php:0
20.0006738992require_once( '/home/napielet/www/html/system/codeigniter/CodeIgniter.php' )../index.php:122

( ! ) Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/napielet/www/html/system/codeigniter/Common.php on line 91
Call Stack
#TimeMemoryFunctionLocation
10.0002680416{main}( )../index.php:0
20.0006738992require_once( '/home/napielet/www/html/system/codeigniter/CodeIgniter.php' )../index.php:122

A PHP Error was encountered

Severity: 8192

Message: Assigning the return value of new by reference is deprecated

Filename: database/DB.php

Line Number: 81

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/napielet/www/html/system/codeigniter/Common.php:85)

Filename: libraries/Session.php

Line Number: 282

Ami fönt van, az az ég-e? - Napi Élet Blogmagazin

A te napod

Buli volt

2010-02-26 06:34:00

Beküldte: posztméh
Kategória: vicc

Buli volt

Ami fönt van, az az ég-e?

FOTÓ-REGÉNY 18.

2008-04-23 13:00:00
Szerző: Szakál ∞

Fekvőnyolcas rovat cikkeiHozzászólások száma: 0 Utolsó hozzászóló: nincs hozzászólás Oldal tartalmának nyomtatása

Írja be!
Add meg a címzett valamint a feladó e-mail címét és az e-mail küldő segítségével levelezőprogram nélkül el tudod küldeni ismerősödnek a cikk URL-jét. Az üzenet tárgya a cikk címe, tartalma pedig a cikk URL-je lesz.

18.

FOTÓ-REGÉNY

Hol van már Hawaii-on hó, vagy volt-e egyáltalán - merengtem - hömpölygő fotóregény folyamnak fiatalon felfedezett hőseinek legutolsó, még hamvasztás előtt készült fotói láttán. Bizon bizon (európai bölény), ami egyszer elmúlt, az nem múlik el még egyszer, hacsak nem még egyszer. Ők, akik végigkarcolták életük viaszhengerét, de a vigasz tengerét nem találván állták a sors sorozatos csapásait, csalásait, csalárdságait aggkorukra megtörtek. Nem a tőke törte meg őket, nem a szegény Béla sorsa, nem az ellopott Opel Corsa, nem Cica nővére, sem nővére leszbije, sem hogy abból mije lesz, nem a kutya kutyabaja, nem a bátyus hulló haja, nem a másik melegsége. Összementük oka a koalíció szétmente. Kedvenc liberális liszt (nullás) pártjuk, (mely oly szívesen dübörgött végig a hídon pozitív (pattanásként anyapártja testén), most társát megunva színre lép, ami elég kockázatos, hiszen méretét tekintve zökkenőmentesen csatlakozhat bármelyik irányban áthaladó vonat kerekére, ha nem vigyáz rá a maradék vaktagság, aki súlyos terhet jelentő látók távozás után) a parlament irányának szaglás (köménymag illat) útján történő megállapításával és oda szapora bólogatással történő bejutással van megbízva. A mama szemében, mint a képen látjuk, a könyökénél a ronggyá olvadott kék könyvvel kihunyott a rendszerváltáskor még oly jellegzetes szabad madaras (még nem influenzás) csillogás, a papa tekintete a semmibe révedve egy-egy vezető politikus oly ritka őszinte pillantására hajazik.(Vagy csak kék, zöld, vörös, narancssárga hályogos.) Derék öregek napok alatt napokat öregedtek. Még az sem dobta fel őket, hogy Holdasok lettek, pedig így saját otthonukban nyúlhatnának ki, és még kirándulhatnak is (haláluk után). Egyetlen reményük már csak történtünk vége, nézze meg, ami fönt van, az az ég-e!

FOTÓ-REGÉNY

(előző rész

 

Hozzászólások:

Kedves látogató!

Itt szólhatsz hozzá az aktuális cikkhez. A hozzászólásokhoz nem szükséges regisztráció, de nevet és email címet kötelező megadnod. Amennyiben már beléptél lehetőséged van más néven hozzászólást írni, ehhez egyszerűen írd át a megfelelő szövegmezőket!

Ha változtatni szeretnél a szöveg stílusán tekintsd meg a formázási mintákat, melyben a lehetséges változatok vannak felsorolva!

1. Így írd be a szövegmezőbe!
2. És így fog megjelenni a weboldalon.
1. Ez egy [b]félkövér[/b] szöveg.
2. Ez egy félkövér szöveg.
1. Ez egy [i]dőlt[/i] szöveg.
2. Ez egy dőlt szöveg.
1. Ez egy [u]aláhúzott[/u] szöveg.
2. Ez egy aláhúzott szöveg.
1. Ez egy [url=http://www.napielet.hu]hivatkozás[/url].
2. Ez egy hivatkozás.
 
Írja be!
CSS HTML Firefox böngésző letöltése! Opera böngésző letöltése! Netscape Browser letöltése!