( ! ) Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/napielet/www/html/system/codeigniter/Common.php on line 85
Call Stack
#TimeMemoryFunctionLocation
10.0004680640{main}( )../index.php:0
20.0012739216require_once( '/home/napielet/www/html/system/codeigniter/CodeIgniter.php' )../index.php:122

( ! ) Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/napielet/www/html/system/codeigniter/Common.php on line 91
Call Stack
#TimeMemoryFunctionLocation
10.0004680640{main}( )../index.php:0
20.0012739216require_once( '/home/napielet/www/html/system/codeigniter/CodeIgniter.php' )../index.php:122

A PHP Error was encountered

Severity: 8192

Message: Assigning the return value of new by reference is deprecated

Filename: database/DB.php

Line Number: 81

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/napielet/www/html/system/codeigniter/Common.php:85)

Filename: libraries/Session.php

Line Number: 282

Minden rosszban van valami rossz - Napi Élet Blogmagazin

A te napod

Buli volt

2010-02-26 06:34:00

Beküldte: posztméh
Kategória: vicc

Buli volt

Minden rosszban van valami rossz

FOTÓ-REGÉNY 17.

2008-04-17 06:30:00
Szerző: Szakál ∞

Fekvőnyolcas rovat cikkeiHozzászólások száma: 0 Utolsó hozzászóló: nincs hozzászólás Oldal tartalmának nyomtatása

Írja be!
Add meg a címzett valamint a feladó e-mail címét és az e-mail küldő segítségével levelezőprogram nélkül el tudod küldeni ismerősödnek a cikk URL-jét. Az üzenet tárgya a cikk címe, tartalma pedig a cikk URL-je lesz.

17.

FOTÓ-REGÉNY

Miközben nem szívesen lépnék fel a - remélhetőleg a csak a Földünkön - gomba módra (bár más technikával) szaporodó, rájuk csak intellektuálisan s földhözragadt életmódjukban hasonlító, félkatonai, félanalfabéta, félelmetes szervezetek védelmében, el kell ismernem, minden rosszban van valami rossz, már amikor ezek a kemény fiúk egymásra találnak, s nem keresnek és izélgetnek más, esetleg normális embereket. Ilyenformán megnyugtatónak tűnik hárompetéjű, későszülött ikerfiaink sorsa, hiszen mégis csak dolgozik bennük bizonyos felelősségérzet a tőlük genetikailag még szerintük sem túl távoli emberiség iránt a meleg emberi kapcsolatok létrejöttével történő szaporodáscsökkenés jóindulatú szemethunyással szinte támogató elfogadásával. (Lehet, hogy vezetőik közül /akik között írás-, sőt olvasni tudók is akadtak/ visszalapoztak néhány évtizedet a történelemkönyvben, de csak egy, a számukra még kedvező időpontig.) Így történt, hogy az ifjak nem csak egyenként, hanem egymástól is elágaztak.

FOTÓ-REGÉNY

Egyikük hű társra lelt a csoporton belül, másikukat egy (ha nem is teljesen tiszta vérvonalú) egyenruha rajongó, (magát gyakran) odaadó hölgy láncolta magához, vagy a rézágy(ú)hoz, egyszerre engedve szado, mazó és lakatos hajlamainak. Bizony így történtek a dolgok (kicsik és nagyok), vagy nem is, csak én találtam ki őket. (Így megoszlik a felelősség két fele kétfele.)

Ha kíváncsi, hogy mi lesz végül, forogjon, míg el nem szédül!

FOTÓ-REGÉNY

(előző rész)

 

Hozzászólások:

Kedves látogató!

Itt szólhatsz hozzá az aktuális cikkhez. A hozzászólásokhoz nem szükséges regisztráció, de nevet és email címet kötelező megadnod. Amennyiben már beléptél lehetőséged van más néven hozzászólást írni, ehhez egyszerűen írd át a megfelelő szövegmezőket!

Ha változtatni szeretnél a szöveg stílusán tekintsd meg a formázási mintákat, melyben a lehetséges változatok vannak felsorolva!

1. Így írd be a szövegmezőbe!
2. És így fog megjelenni a weboldalon.
1. Ez egy [b]félkövér[/b] szöveg.
2. Ez egy félkövér szöveg.
1. Ez egy [i]dőlt[/i] szöveg.
2. Ez egy dőlt szöveg.
1. Ez egy [u]aláhúzott[/u] szöveg.
2. Ez egy aláhúzott szöveg.
1. Ez egy [url=http://www.napielet.hu]hivatkozás[/url].
2. Ez egy hivatkozás.
 
Írja be!
CSS HTML Firefox böngésző letöltése! Opera böngésző letöltése! Netscape Browser letöltése!