( ! ) Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/napielet/www/html/system/codeigniter/Common.php on line 85
Call Stack
#TimeMemoryFunctionLocation
10.0002680320{main}( )../index.php:0
20.0006738896require_once( '/home/napielet/www/html/system/codeigniter/CodeIgniter.php' )../index.php:122

( ! ) Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/napielet/www/html/system/codeigniter/Common.php on line 91
Call Stack
#TimeMemoryFunctionLocation
10.0002680320{main}( )../index.php:0
20.0006738896require_once( '/home/napielet/www/html/system/codeigniter/CodeIgniter.php' )../index.php:122

A PHP Error was encountered

Severity: 8192

Message: Assigning the return value of new by reference is deprecated

Filename: database/DB.php

Line Number: 81

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/napielet/www/html/system/codeigniter/Common.php:85)

Filename: libraries/Session.php

Line Number: 282

Meleg barátságok - Napi Élet Blogmagazin

A te napod

Buli volt

2010-02-26 06:34:00

Beküldte: posztméh
Kategória: vicc

Buli volt

Meleg barátságok

FOTÓ-REGÉNY 16.

2008-03-27 10:00:00
Szerző: Szakál ∞

Fekvőnyolcas rovat cikkeiHozzászólások száma: 1 Utolsó hozzászóló: rose Oldal tartalmának nyomtatása

Írja be!
Add meg a címzett valamint a feladó e-mail címét és az e-mail küldő segítségével levelezőprogram nélkül el tudod küldeni ismerősödnek a cikk URL-jét. Az üzenet tárgya a cikk címe, tartalma pedig a cikk URL-je lesz.

16.

FOTÓ-REGÉNY

Úgy hallottam, nőkből sosem elég, de úgy láttam, néha igen, s úgy érzem, gyakran sok is, ilyenformán forduljunk a kissé nagyon elhanyagolt hárompetéjű, de egymást többnyire büszkén, ritkábban szégyenkezve vállaló, olykor teljesen megtagadó (kísértetiesen hasonlóan a politikusok identitásváltoztatásának praktikusan undorító technikájához) két ikerfiú sorsa felé, mert amíg szegény Béla oda volt, Emma inkább ide, Cica viszont totál - helyrehozandó a családban az országos átlagnál is gyakoribb, a nemi (igeni) hovatartozásban előforduló nyitottságot (trágár szitokszóval liberalizmust) - ők igazi fiús játékokba kezdtek. (A Timúr és csapata, a Levente mozgalom, a KIMSZ haladó, vagy legalább helybenjáró hagyományainak felhasználásával és lejáratásával.) Az akkor még a fiús fiúkat szerető honleányok örömére szívesen pózoltak vicces egyenruháikban a krumplis verem tetején, de készítettek még izgalmasabb, a kor legmodernebb (a helyi fotósnál is meglevők közül) technikáját is bevetve megalkotott, festett, füstös, hangos háttér által háborús hadszíntér hatását sugallva, hősies helytállást kifejező, (de a magabiztos rettenthetetlen nyugalom elérése céljából kissé túlszedált orcákkal készült) fotókat orcátlanul felhasználva a helyi bulvársajtó (HeBu), valamint a mindenre képes sikerorientált sisere sajtó sáskahadak nem mindig önzetlen támogatását, összejátszva a nemzetközi karvalytőke tenyeréből csipegető büdös, kozmopolita, liberoborsevista, judeoplutokrata, amerikai, izraeli, felsővoltai és alsómocsoládi médiaguruk (rikkancsok) maffiózóival elkápráztatták a környékbeli szinglik nem túl népes (de titokban mindenre képes) táborát.

FOTÓ-REGÉNY

Hol nagyokat durrogtatva, hol hagy-, foghagy- és eozin mázas álmokat dédelgetve, hol reggeli, déli és esteli bábokat kergetve (de azokat hála Istennek soha utol nem érve) szövögették világuralmi terveiket, melyeket (ismerve a világegyetemben előforduló fekete anyag (energia) 95 %-os aránya miatti egyre gyorsuló tágulását, ellentétben az eddig feltételezett pulzálással) senki nem vett komolyan, de kalandjátékkal színt vittek a világháborúk közötti rövid szünetek unalmas hétköznapjaiba, jó példát szolgáltatva a később megalakuló (tagjai számára) hasonlóan hasznos és fontos, a kívülállóknak nevetséges és ijesztő Munkásőrségnek és a különböző gárdáknak (pl. Vas,- Ifjú-, Magyar,- avant-). Itt is, mint másutt, ahol sok kemény férfi van együtt, kialakulnak meleg barátságok, melyekről később lesz szó, ha a holnapi western filmben lesz lasszó.

FOTÓ-REGÉNY

(előző rész)

(folytatás) 

 

Hozzászólások:

Hozzászólórose - 2008-04-05 13:59:11 #1 - válasz erre
Nagyon eredeti,- és jelenlegi (karvaly tőke stb.)

Kedves látogató!

Itt szólhatsz hozzá az aktuális cikkhez. A hozzászólásokhoz nem szükséges regisztráció, de nevet és email címet kötelező megadnod. Amennyiben már beléptél lehetőséged van más néven hozzászólást írni, ehhez egyszerűen írd át a megfelelő szövegmezőket!

Ha változtatni szeretnél a szöveg stílusán tekintsd meg a formázási mintákat, melyben a lehetséges változatok vannak felsorolva!

1. Így írd be a szövegmezőbe!
2. És így fog megjelenni a weboldalon.
1. Ez egy [b]félkövér[/b] szöveg.
2. Ez egy félkövér szöveg.
1. Ez egy [i]dőlt[/i] szöveg.
2. Ez egy dőlt szöveg.
1. Ez egy [u]aláhúzott[/u] szöveg.
2. Ez egy aláhúzott szöveg.
1. Ez egy [url=http://www.napielet.hu]hivatkozás[/url].
2. Ez egy hivatkozás.
 
Írja be!
CSS HTML Firefox böngésző letöltése! Opera böngésző letöltése! Netscape Browser letöltése!