( ! ) Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/napielet/www/html/system/codeigniter/Common.php on line 85
Call Stack
#TimeMemoryFunctionLocation
10.0002680736{main}( )../index.php:0
20.0007739312require_once( '/home/napielet/www/html/system/codeigniter/CodeIgniter.php' )../index.php:122

( ! ) Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/napielet/www/html/system/codeigniter/Common.php on line 91
Call Stack
#TimeMemoryFunctionLocation
10.0002680736{main}( )../index.php:0
20.0007739312require_once( '/home/napielet/www/html/system/codeigniter/CodeIgniter.php' )../index.php:122

A PHP Error was encountered

Severity: 8192

Message: Assigning the return value of new by reference is deprecated

Filename: database/DB.php

Line Number: 81

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/napielet/www/html/system/codeigniter/Common.php:85)

Filename: libraries/Session.php

Line Number: 282

Szélkakasok, széltyúkok, szélkappanok - Napi Élet Blogmagazin

A te napod

Buli volt

2010-02-26 06:34:00

Beküldte: posztméh
Kategória: vicc

Buli volt

Szélkakasok, széltyúkok, szélkappanok

FOTÓ-REGÉNY 15.

2008-03-19 14:00:00
Szerző: Szakál ∞

Fekvőnyolcas rovat cikkeiHozzászólások száma: 1 Utolsó hozzászóló: leslie Oldal tartalmának nyomtatása

Írja be!
Add meg a címzett valamint a feladó e-mail címét és az e-mail küldő segítségével levelezőprogram nélkül el tudod küldeni ismerősödnek a cikk URL-jét. Az üzenet tárgya a cikk címe, tartalma pedig a cikk URL-je lesz.

15.

FOTÓ-REGÉNY

Mivel úgy érzem, drága Emmát sikerült révbe juttatnunk révész nélkül is, vigyázó szemünket vessük egy csöppet Cicára (a fotón felső sor középen, piros masnival), de ne vessük meg, s ne nevessük ki se be azért, mert a város és az aglomerizáció második legnépszerűbb intézményében (az első az IMAGE, az Ifjú Magyar Gárdisták Egyesülete), a Masni Klubban tesz meg mindent a rá- és beleszorulókért ifjú, de képzett, s főleg gyakorlott szexofon-sunológia szakos munkatársnőivel, ideológia, gátlás és szegregáció mentesen, átszőve szociális érzékenységgel vegyes erkölcsi, egészségügyi, népnemzeti szálakkal csak a szolgáltatásokhoz feltétlenül szükséges liberalizmussal és diszkrécióval. Csak így felelhetnek meg a kor a (vendég)kör, az EU, az ÁNTSZ, a nagyobb vagy legalább közepes, esetleg kimondottan apró pártok, társadalmi szervezetek, a nagy világvallások (sokszor minden) határon innen és túlról jelentkező, nem csak fokozódó, hanem erősen elágazó, sőt széttartó igényének.

FOTÓ-REGÉNY

Áldásos, de nyíltan nem eléggé méltányolt tevékenységükkel sok vendégüket teszik helyre testileg, lelkileg, sőt lelkiismeretileg, megmentve politikusokat az öngyilkosságtól, derék családapákat a válástól, papokat a pedofíliától, és a kétséges ifjakat a heteroszexualitás irányába való gyengéd terelésével az országot a fenyegető demográfiai katasztrófától, tyúkokat, kecskéket, stb. a zaklatástól, így állatvédelmi feladatokat is ellátnak. (Gondoljunk csak egy politikus mentalitású állatra!)

FOTÓ-REGÉNY

Sajnos, őket sem kerülik el a kinti világ hatásai. Most, amikor a szélkakasok, széltyúkok, szélkappanok szenilis hordáinak hála, megszűnt a vizitdíj (mely a betevőkkel, bevételekkel együtt tette ki és be a forrásaikat), kivételesen a fejüket kellett használni bólogatás nélkül. Nem hiába járt hozzájuk annyi okos ember, s hagyott bennük ezt azt, azonnal átalakították a vizitdíj automatákat óvszer- és népszavazás-automatákká. Az előbbit már kultúrállamokban eddig is ismerték, az utóbbi igazi hungarikum, mely úgy működik, hogy valamelyik magastalpú cipőre vágyakozó törzsvendég a többiek zsebéből lenyúl néhány milliárdot, bedobja a gépbe ingyen numerákat ígérve bepaliz néhány a kupoldában még sosem járt jószándékú, vagy már ott nevelkedett, de azt mindenáron tagadó madarat, s kijön a népszavazás (akár óránként is). Aztán a bevételtől (is) elesetteknek azt mondja, hogy a tavalyi volt az idei, s röhög, mert a más nemiszervét kente be mézzel egy darázsfészek közelében.

Varrjam-e el már a szálat, vagy írjak hozzá még egy pár a-t (pár b-t, pár c-t, stb.)? Ha érdekli a sorsuk, ne írjon egy sort se!

(előző rész)

(folytatás

 

Hozzászólások:

Hozzászólóleslie - 2008-03-20 03:01:17 #1 - válasz erre
"alamelyik magastalpú cipőre vágyakozó törzsvendég a többiek zsebéből lenyúl néhány milliárdot, bedobja a gépbe ingyen numerákat ígérve bepaliz néhány a kupoldában még sosem járt jószándékú, vagy már ott nevelkedett, de azt mindenáron tagadó madarat, s kijön a népszavazás"
Minél többször olvasom, annál jobban tetszik. Bravó!

Kedves látogató!

Itt szólhatsz hozzá az aktuális cikkhez. A hozzászólásokhoz nem szükséges regisztráció, de nevet és email címet kötelező megadnod. Amennyiben már beléptél lehetőséged van más néven hozzászólást írni, ehhez egyszerűen írd át a megfelelő szövegmezőket!

Ha változtatni szeretnél a szöveg stílusán tekintsd meg a formázási mintákat, melyben a lehetséges változatok vannak felsorolva!

1. Így írd be a szövegmezőbe!
2. És így fog megjelenni a weboldalon.
1. Ez egy [b]félkövér[/b] szöveg.
2. Ez egy félkövér szöveg.
1. Ez egy [i]dőlt[/i] szöveg.
2. Ez egy dőlt szöveg.
1. Ez egy [u]aláhúzott[/u] szöveg.
2. Ez egy aláhúzott szöveg.
1. Ez egy [url=http://www.napielet.hu]hivatkozás[/url].
2. Ez egy hivatkozás.
 
Írja be!
CSS HTML Firefox böngésző letöltése! Opera böngésző letöltése! Netscape Browser letöltése!