( ! ) Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/napielet/www/html/system/codeigniter/Common.php on line 85
Call Stack
#TimeMemoryFunctionLocation
10.0002680344{main}( )../index.php:0
20.0008738920require_once( '/home/napielet/www/html/system/codeigniter/CodeIgniter.php' )../index.php:122

( ! ) Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/napielet/www/html/system/codeigniter/Common.php on line 91
Call Stack
#TimeMemoryFunctionLocation
10.0002680344{main}( )../index.php:0
20.0008738920require_once( '/home/napielet/www/html/system/codeigniter/CodeIgniter.php' )../index.php:122

A PHP Error was encountered

Severity: 8192

Message: Assigning the return value of new by reference is deprecated

Filename: database/DB.php

Line Number: 81

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/napielet/www/html/system/codeigniter/Common.php:85)

Filename: libraries/Session.php

Line Number: 282

Svejk Söröző - Napi Élet Blogmagazin

A te napod

Buli volt

2010-02-26 06:34:00

Beküldte: posztméh
Kategória: vicc

Buli volt

Svejk Söröző

A jó középcsatár

2009-04-28 06:50:00
Szerző: szakál

Egy sör szakállal rovat cikkeiHozzászólások száma: 4 Utolsó hozzászóló: vaino Oldal tartalmának nyomtatása

Írja be!
Add meg a címzett valamint a feladó e-mail címét és az e-mail küldő segítségével levelezőprogram nélkül el tudod küldeni ismerősödnek a cikk URL-jét. Az üzenet tárgya a cikk címe, tartalma pedig a cikk URL-je lesz.

Svejk Söröző - Debrecen

Debrecen, Péterfia utca 46.

Nyitva tartás: 6-24 óra

Legolcsóbb csapolt sör: 140 forint/korsó

Legolcsóbb üveges sör: 180 forint

Extrák: játékgépek, csocsó, flipper, internet-használat (hoppá!), napilapok.

Svejk Söröző - Debrecen

Miközben egyik kezemben söröskorsómat fogva, másikkal e sorokat róva  az örökkévalóságnak, köszöntöm esetleges olvasóimat, bátran állíthatom hézagot pótlok (semmi erotikus al-felhang),  hiszen kihagyva a „házi nyúlra nem lövünk, csak ritkán" gyanús bölcsességnek köszönhetően betartott időbeni távolságot, egy olyan intézményre kísérlek meg fókuszálni, amelyik már azon melegében is megérdemelt volna néhány jó szót. Ha sikeresen figyelmen kívül hagyom a „minden Svejket szeretek", és ama néhány szép szombati, piac utáni, fonott kosaras nagyszerű szószövést-fonást az azóta szertendő széjjel spriccelt, de spriccert még véletlenül sem ivó barátaimmal (lehet, ők nem így gondolják), úgy tértem be, mint a tékozló fiú hazafelé.

Svejk Söröző - Debrecen

Nos, a hely nélkülözi a talmi csillogást, de megbízhatóan beállt, érett. Ott jártamkor (mely kocsmai szempontból holt időnek számít) vastagon nyomutaltak a szemlátomást törzsik, akik csak a fényképezőgép láttán szakadtak el a telítettre terített pulttól, mérsékelt fotogenitásukra hivatkozva. S ha a bentlakásra, bandázásra, esetleg diszkrét összebújásra is alkalmas praktikus és vonzó kis bokszokkal betelepített, s az utcára villanó pompás üvegportállal  fényesített belső teremből óvatosan kifelé haladunk az ütköző zónán át az utcai drótszamár mólóig, van mire néznünk. A kissé visszafogottabban, mint Prágában sejlő „Svejk-fíling", és a burjánzó szolgáltatások tól-igja magyarázza a heterogén, de szinte permanens igénybevételt, miszerint hajnalonta a szpíd feleselők, délelőtt a napilapokon rágódó, a múltba révedő, vagy a szebb, de rövid jövőre ácsingózó nyugdíjasok, déltől lógó-függő (internet) diákok, estére, későre végig a szívós sportkedvelő, jófülű (játékgép, zenegép, flipper, csocsó, söröskorsó) még nálam is fiatalabb ifjoncok, gyakran csak a még odébb induló túrákra hangolandók teszik-veszik az ezt meg azt.

Svejk Söröző - Debrecen

Az már csak hab az itt mért speciális un. gyorssörön (pasztörizálatlan), hogy villámgyorsan jut el a forrástól (a legnagyobb iparvárosunk) a csatorna programokban erős városunk kanálisába, miközben sok örömet okoz és hasznot hajt gyártónak, fogyasztónak, majd a keletkező szennyvíztisztítás után a megújuló energiaforrást képező energiaerdő révén a „Négy Mancs Fél Ész" egyesület randán susogó, gyanúsan repedt sarkú, korrupt szóvivőjének, ha épp nem akadályozza a szájtépésben a libatömés. Amennyiben a fenn- és jóirányba forgó intézmény továbbra is következetesen betartja a szomszédaival a vendég- és munkamegosztás bölcs taktikáját, valószínűleg jó középcsatár lesz a Péterfia bal oldalán.    


Nagyobb térképen való megjelenítés
 

Hozzászólások:

Hozzászólómacskaköröm - 2009-05-02 14:21:50 #1 - válasz erre
Hejhó, engem meggyőztél, ez egy jó hely, még egy kis zene elkelne, persze blues lenne az igazi és rock ( a régi jó Deep Purple félére gondolok) tényleg hiányt pótolna...
Ajánlom minden érdemes ismerősömnek !
Hozzászólóliberálisváros - http://liberalisvaros.blogter.hu - 2009-05-17 23:09:36 #2 - válasz erre
Igen, a hely jó bebújós, de ki az a napszemüveges hölgy a Mester mellett?
HozzászólóKornél - http://kephatas.blog.hu/ - 2009-05-18 00:11:31 #3 - válasz erre
Előzmény megtekintése!

Előzmény:

„Igen, a hely jó bebújós, de ki az a napszemüveges hölgy a Mester mellett?” liberálisváros - 2009-05-17 23:09:36 #2
Úgy tudom, van nekije egy lánya!
Hozzászólóvaino - 2009-07-14 13:39:24 #4 - válasz erre
Három, azaz 3 lánya van a Mesternek. Áldassék a neve!

Kedves látogató!

Itt szólhatsz hozzá az aktuális cikkhez. A hozzászólásokhoz nem szükséges regisztráció, de nevet és email címet kötelező megadnod. Amennyiben már beléptél lehetőséged van más néven hozzászólást írni, ehhez egyszerűen írd át a megfelelő szövegmezőket!

Ha változtatni szeretnél a szöveg stílusán tekintsd meg a formázási mintákat, melyben a lehetséges változatok vannak felsorolva!

1. Így írd be a szövegmezőbe!
2. És így fog megjelenni a weboldalon.
1. Ez egy [b]félkövér[/b] szöveg.
2. Ez egy félkövér szöveg.
1. Ez egy [i]dőlt[/i] szöveg.
2. Ez egy dőlt szöveg.
1. Ez egy [u]aláhúzott[/u] szöveg.
2. Ez egy aláhúzott szöveg.
1. Ez egy [url=http://www.napielet.hu]hivatkozás[/url].
2. Ez egy hivatkozás.
 
Írja be!
CSS HTML Firefox böngésző letöltése! Opera böngésző letöltése! Netscape Browser letöltése!