( ! ) Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/napielet/www/html/system/codeigniter/Common.php on line 85
Call Stack
#TimeMemoryFunctionLocation
10.0002680416{main}( )../index.php:0
20.0008738992require_once( '/home/napielet/www/html/system/codeigniter/CodeIgniter.php' )../index.php:122

( ! ) Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/napielet/www/html/system/codeigniter/Common.php on line 91
Call Stack
#TimeMemoryFunctionLocation
10.0002680416{main}( )../index.php:0
20.0008738992require_once( '/home/napielet/www/html/system/codeigniter/CodeIgniter.php' )../index.php:122

A PHP Error was encountered

Severity: 8192

Message: Assigning the return value of new by reference is deprecated

Filename: database/DB.php

Line Number: 81

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/napielet/www/html/system/codeigniter/Common.php:85)

Filename: libraries/Session.php

Line Number: 282

Darts Club Söröző - Napi Élet Blogmagazin

A te napod

Buli volt

2010-02-26 06:34:00

Beküldte: posztméh
Kategória: vicc

Buli volt

Darts Club Söröző

Átépítés után

2008-07-10 10:30:00
Szerző: szakál

Egy sör szakállal rovat cikkeiHozzászólások száma: 7 Utolsó hozzászóló: enyus Oldal tartalmának nyomtatása

Írja be!
Add meg a címzett valamint a feladó e-mail címét és az e-mail küldő segítségével levelezőprogram nélkül el tudod küldeni ismerősödnek a cikk URL-jét. Az üzenet tárgya a cikk címe, tartalma pedig a cikk URL-je lesz.
Darts Club Söröző - Debrecen

Debrecen, Bem tér 9.

Nyitva tartás: h-cs..16-08, péntek 16 órától vasárnap 21 óráig

Legolcsóbb csapolt sör: 180 forint/korsó.

Legolcsóbb üveges sör: 180 forint.

Extrák: darts, óriás kivetítő, csocsó, pókerasztal, plazma tv., zenegép, élőzene lehetőség, kareoke.

Darts Club Söröző - Debrecen

Amikor jó néhány évvel ezelőtt az eredeti Darts Egylet (ha jól emlékszem) megnyitotta kapuit, nem nyitotta meg, hiszen félig-meddig vagy teljesen zártkörű klubként működött néhány igényes játék és sörkedvelő batát, jó ismerős örömére, örültem a mívesen kialakított portálnak, bár csak kívülről volt szerencsém, ha volt egyáltalán. Úgy tudom igazi darts-versenyeket rendeztek, így igyekeztek egy kocsmai időtöltést a sport világába emelni. Pár nappal ezelőtt egy derűs vasárnapi hajnalon, amikor még a madár is alig jár, legfeljebb repül, szórakozottan andalogtam a frissen fodrászolt Péterfián, majd a Jakabon is túl egy teraszkezdemény és egy váratlanul és szokatlanul nyitott ajtó (érzett a téren a huzat) megállásra késztetett. Alig hittem a fülemnek, amikor a derék „kocsmárosné aranyvirág" bátortalan, s jellememből fakadóan gátlásosnak tűnő, de tulajdonképpen csak szemérmes kérdésemre igent mondott, és feltárta a sport- és sörcsarnok legféltettebb titkait, megkínálva célzóvízzel, jó szóval, szép látvánnyal.

Darts Club Söröző - Debrecen

No, de mielőtt a szubjektivitás és a meglepetés öröme elhomályosítaná legendás tisztánlátásomat, nézzük a tényeket, melyek mint tudjuk, ridegek, de mégsem törékenyek, ahogy a fizika szabályai diktálnák. Tulajdonos váltás és néhány hónap szünet (átépítés) után, mikor is állítólag az intézménynek az egri várhoz hasonlóan csak a vastagabb falai és szerencsére eredeti funkciójának lényege (sör, darts) maradt, nemrég nyitottak újra és nagyon, sőt nagyon-nagyon. Itt nem csak az ajtóra, a jóra, a szépre, hanem a megrázóan rövid zárva tartásra gondolok, amely alatt jó, ha a hamutartókat ki lehet üríteni a nem dohányzó, de csocsósított, plazmatévés különtermen kívül, valamint kiporszívózni az igen csinos kis falépcsőn megközelíthető emeleti pókerasztalról a kártyaport. Az intézmény büszkeségét, az öt parafa versenydartsot plusz egy gépit a hozzáértők biztosan méltányolják, én sajnos eleve idegenkedem minden szúró, vágó, döfő játéktól, s amikor egyszer súlyos befolyásoltság alatt néhány óráig dobáltam az egyenként könnyűnek tűnő nyilacskákat a tábla irányába, napokig izomlázam volt, és remegett a kezem, ami azért nem mindig öröm. Megnyugtatandó a hozzám hasonló ízlésű sportbarátokat, az esztétikus és mégis kényelmes fa-kárpit székeken vagy a kovácsoltvas bárszékeken ücsörögve, korsókat emelgetve nagyszerű projektoron követhetjük a nálunk erősebbek, ügyesebbek és kevésbé lusták küzdelmét minden kockázat nélkül, nassolgatva, frissen sült popkornt rágcsálva. Elegáns hely emberi árakkal, jó színekkel, régi fotókkal, új vendégekkel, jó kilátással, s ha magas hivatal nem ülne a papírokon, hanem ügyet intéz, egy kis árnyékos terasszal, mely a Bemet a bennel összeköti. A kéthetente rendezett amatőröknek is nyitott darts -versenyeket elfelejtettem említeni, de most már mindegy. 

Darts Club Söröző - Debrecen


Nagyobb térkép
 

Hozzászólások:

Hozzászólóvaino - 2008-07-11 14:03:42 #1 - válasz erre
Mintha olvasná a Mester a gondolataimat, csupa-csupa számomra - valamikor - oly kedves helyet keres fel az utóbbi időben. (Vagy magam is megfordultam már néhány helyen.. )

A Darts Klubban 4-5-6 éve volt fergeteges a hangulat.
Nem volt zártkörű, de a törzsvendégek nehezen fogadták be az idegent.
Egyszerre több gépen is mentek a meccsek, aztán beindultak a csütörtök esti versenyek, amiből általában "kishétvége kiszállókkal" lett. Kiváló társaság volt, a két pultos/pincér - Béla és Tamás - pedig mindent tudtak/tudnak a szakmáról.
Szép volt, elmúlt, de jó hogy volt!
Hozzászólór3lav - 2008-07-15 08:08:35 #2 - válasz erre
És gondolom itt 10 után is lehet alkoholt fogyasztani :). vagyis remélem.
HozzászólóKornél - http://kephatas.blog.hu/ - 2008-08-31 13:38:56 #3 - válasz erre
Mi van a mesterrel? A legnagyobb melegben nem iszik SÖRt???
Hozzászólódalnoky - 2008-09-07 22:09:51 #4 - válasz erre
HÁT BIZONY AZOK VOLTAK A SZÉP IDŐK!
Örömmel olvastam a cikket, mert én alkítottam ki régi klubot, két kezem munkájával, és egyben megalapítottam az első debreceni darts egyletet.
Könyvem A homokerti capricció nem egy története, onnan fakadt.
Bizony nem csak klub élet volt ott, hanem pl. disznótor.
Hát, bizony azok voltak a szép idők!!!!
Hozzászólógaspar - 2008-09-27 16:07:11 #5 - válasz erre
A pultoscsajszi úgy osztogatja a telefonszámát, mintha igyen sőröcskét csapolna. A hely super, a kiszolgálás várakozáson felüli, mindent bele fiúk, én már célbataláltam!
Hogy is szól a reklám: "Köszönjük Emese!"
Hozzászólóattoosz - 2010-01-18 18:45:50 #6 - válasz erre
Már 2009 -óta újra vannak versenyek a sörözőben és idén indult a debreceni darts bajnokság.Eddig 2 forduló ment le. Minden második héten vasárnap 14 órától verseny. A következő Január 31.-én.Minden érdeklődőt várunk. Steel darts 501 double out versenyről van szó.1500Ft a nevezési díj.
Hozzászólóenyus - 2012-02-02 21:54:56 #7 - válasz erre
Elerhetosege nincs a helynek? E-mail cim, telefon... stb.

Kedves látogató!

Itt szólhatsz hozzá az aktuális cikkhez. A hozzászólásokhoz nem szükséges regisztráció, de nevet és email címet kötelező megadnod. Amennyiben már beléptél lehetőséged van más néven hozzászólást írni, ehhez egyszerűen írd át a megfelelő szövegmezőket!

Ha változtatni szeretnél a szöveg stílusán tekintsd meg a formázási mintákat, melyben a lehetséges változatok vannak felsorolva!

1. Így írd be a szövegmezőbe!
2. És így fog megjelenni a weboldalon.
1. Ez egy [b]félkövér[/b] szöveg.
2. Ez egy félkövér szöveg.
1. Ez egy [i]dőlt[/i] szöveg.
2. Ez egy dőlt szöveg.
1. Ez egy [u]aláhúzott[/u] szöveg.
2. Ez egy aláhúzott szöveg.
1. Ez egy [url=http://www.napielet.hu]hivatkozás[/url].
2. Ez egy hivatkozás.
 
Írja be!
CSS HTML Firefox böngésző letöltése! Opera böngésző letöltése! Netscape Browser letöltése!