( ! ) Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/napielet/www/html/system/codeigniter/Common.php on line 85
Call Stack
#TimeMemoryFunctionLocation
10.0002680576{main}( )../index.php:0
20.0008739152require_once( '/home/napielet/www/html/system/codeigniter/CodeIgniter.php' )../index.php:122

( ! ) Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/napielet/www/html/system/codeigniter/Common.php on line 91
Call Stack
#TimeMemoryFunctionLocation
10.0002680576{main}( )../index.php:0
20.0008739152require_once( '/home/napielet/www/html/system/codeigniter/CodeIgniter.php' )../index.php:122

A PHP Error was encountered

Severity: 8192

Message: Assigning the return value of new by reference is deprecated

Filename: database/DB.php

Line Number: 81

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/napielet/www/html/system/codeigniter/Common.php:85)

Filename: libraries/Session.php

Line Number: 282

Objektum Egyetemi Klub - Napi Élet Blogmagazin

A te napod

Buli volt

2010-02-26 06:34:00

Beküldte: posztméh
Kategória: vicc

Buli volt

Objektum Egyetemi Klub

Korábban Teniszke

2008-06-24 07:15:00
Szerző: szakál

Egy sör szakállal rovat cikkeiHozzászólások száma: 4 Utolsó hozzászóló: málnabácsi Oldal tartalmának nyomtatása

Írja be!
Add meg a címzett valamint a feladó e-mail címét és az e-mail küldő segítségével levelezőprogram nélkül el tudod küldeni ismerősödnek a cikk URL-jét. Az üzenet tárgya a cikk címe, tartalma pedig a cikk URL-je lesz.

Objektum Egyetemi Klub Debrecen

Debrecen, Dóczy utca. 9.

Nyitva tartás: 10-24 óra. (Szesztilalmi zónán belül.)

Legolcsóbb csapolt sör: 290 forint/korsó.

Legolcsóbb üveges sör: 170 forint.

Extrák: darts, csocsó, zenegép, projektoros televízió, gigantikus kerthelyiség, grill büfé.

Objektum Egyetemi Klub Debrecen

Nem tudom, kinek a fura ura tiltotta ki az egyetemi büfékből az etilalkoholos oldatokat, de vagy nem mérte fel eme döntés rettenetes következményeit, vagy felmérte, és ez lenne a rosszabb, hiszen annak nyilvánvaló  tudatában, hogy a diákok akkor is isznak, ha közel van a kút, esetleg a kútpénzből az intézménybe is visszacsorog valamicske, vagy távol van, legfeljebb kevesebb előadásra látogatnak be, illetve ha már úgyis ott vannak, megisszák a következőt is, ilyen döntést csak a személyes érdekeltség motiválhat, a hallgatók és a dolgozók döntésképtelennek, gyámkodásra szorulónak tekintésén túl. Épp ilyen álszent gondolkodásra vall azt hinni, hogy a felújítás után visszarabolt egyetemi templom alapjaiban átrendezi a hallgatók hitvilágát, közelségével valós alternatívát kínálva a vigadókkal, a Leveles csárdával vagy a Teniszkével szemben a jórészt katolikus kocsmajáró ifjúságnak. Mi, akik még söröztünk az egyetemi büfékben, világosan emlékszünk a világosra és a barnára, melynek a tilalom tragikus és balga bevezetése utáni legközelebbi csapjához, az akkor még DEAC Büfének nevezett, addig eléggé periférikus, főleg meccs vagy nyári egyetemi kurzusokon felpörgő műintézményhez hamarosan egyre jobban kitaposott (fényes) ösvény keletkezett (a lyukon át), míg a lustábbak vagy a sietősebbek a Dóczy ABC mögött spontán kialakult, úgynevezett Tölgyfa Büfét és Kultúrkört (melynek berendezését egy kidőlt tölgyfa, valamint az üzletben vásárolt italok képezték) vették igénybe folyadék- és eszmecseréhez. Sajnos, a később megérdemelten a Teniszke kedveskedő bece- és általában egyre jobb és nagyobb hírnevet szerzett sport(pálya) közeli, s mint olyan, a legléhább vendéget is lélekben már-már sportolóvá tevő, de puritánságával a bamba bölcsészeknek, a szálkás TTK-soknak, a majdan orvossá szörnyülő orvostanhallgatóknak, a földszagú trágyajogászoknak, a kottából ivó zenészpalántáknak, a vastag ülepű, nagytorkú jogászhallgatóknak egyaránt lépet kínáló szeszness szalon oly ritkán esett utamba, hogy most, mikor immáron az objektum Objektum névre hallgat, ami csak zárástól nyitásig találó, mert nyittábban erősen zajlik, mint télen a szennyvíz a Petőfi téri aluljáróban, beevett a fene, csak két ismerős arcot láttam, de az egyik, a kedvesebb az enyém volt.

Objektum Egyetemi Klub Debrecen

A hangulat a régi. A nép fele a tegnapot kúrálja, a többi a holnapot alapozza. Szinte érezni az üvegen át a pályán rohangálók izzadságát, érezzük a feszülő izmokat a korsókat emelgetve, mintha reszelnénk, kalapálnánk, vályogot vetnénk (súlylökés helyett) vagy ácsok lennénk. S ha már nem bírjuk, lazítás gyanánt nézzük a foci EB-t, majd az olimpiát, szabadon választva sportágat italunkhoz és egónkhoz. Meg azért is jó itt, mert van mire nézni és ülni. A berendezés kevésbé sérti a szemet, mint a fart, dinamikus és mozgásra serkent. A subák a falról, a hímzett díszpárnák, a horgolt terítők a tévéről és alól szinte nem is hiányoznak. Rendkívül ügyes az üvegfalon túli focipálya imitáció, a Rejtő fílingről nem is szólva, csak írva. A jól tákolt, tekintélyes terasz szinte megsokszorozza az amúgy sem elenyésző áteresztő képességét. Végül is hiába isznak sokan és sokat és gyakran, azért a diplomaosztókon sem üres a díszudvar, és ez így van rendjén.  

Objektum Egyetemi Klub Debrecen

Objektum Egyetemi Klub Debrecen


Nagyobb térkép
 

Hozzászólások:

Hozzászólóvaino - 2008-06-24 08:36:01 #1 - válasz erre
Egyetemi éveim törzshelyéről igen szépeket írt a Mester. Az viszont végtelen szomorúsággal tölt el, hogy már nem tudott találkozni Bélával, ki tartalommal töltötte meg ezt a helyet, és felfuttatta a Teniszkét.
Hozzászólója - http://lgm.hu - 2008-06-24 09:21:44 #2 - válasz erre
a gorbacsovi hevületű szesz-, majd később dohányzástilalom tényleg tönkrevágta az egyetem-fílinget, sajnos effele gravitálunk minden téren. (ahelyett, h felnőtt, magukést és másokért is felelősséget érezni tudó embereknek tekintenék a az egyetemistákat (is), vö. paternalizmus).
remek írás, thx
Hozzászólóangelzael - http://istenutalminket.blog.hu - 2009-09-29 08:36:42 #3 - válasz erre
A jó öreg "Teniszke". Régebben kedvenc helyeim között volt, még akkor amikor 130ft-os K***nyaiból megvettünk egy ládával, és a kerthelyiségben küldtük a 20-asozást:)
Hozzászólómálnabácsi - http://feherblog.blog.hu/ - 2011-08-27 08:34:29 #4 - válasz erre
bizony első egyetemi(könyvtári) munkanapom végeztével itt sóhajtottunk le korsó söröket és felest, a nagy ijedtségre. asszem azóta sem jártam ott, csak (horribile dictu!) teniszezni egy darabig aztán már azt sem.
régen volt...
itt kell találkoznunk gyuri? ahogy végiglapoztam a kocsmahivatalok névsorát, nem lelete m a Zümi presszót (tán ép a presszó mivolta mián?, vagy túl sok fájdalmas sebet kaparna fel?) ahol penig számos órákat töltöttünk el együtt, nem is beszélve a Csokonai sörözőről, amit fizetésnapokon látogattunk, te száraz vereset én meg pilsner urquelt nyeltünk és ahonnan kiválasztottuk a főpincérünket, majdani klubbunkba. tán még emlékszel?

üdv és csak így tovább, határ a csillagos ég!
akár össze is futhatnánk egyszer...

málnabácsi

Kedves látogató!

Itt szólhatsz hozzá az aktuális cikkhez. A hozzászólásokhoz nem szükséges regisztráció, de nevet és email címet kötelező megadnod. Amennyiben már beléptél lehetőséged van más néven hozzászólást írni, ehhez egyszerűen írd át a megfelelő szövegmezőket!

Ha változtatni szeretnél a szöveg stílusán tekintsd meg a formázási mintákat, melyben a lehetséges változatok vannak felsorolva!

1. Így írd be a szövegmezőbe!
2. És így fog megjelenni a weboldalon.
1. Ez egy [b]félkövér[/b] szöveg.
2. Ez egy félkövér szöveg.
1. Ez egy [i]dőlt[/i] szöveg.
2. Ez egy dőlt szöveg.
1. Ez egy [u]aláhúzott[/u] szöveg.
2. Ez egy aláhúzott szöveg.
1. Ez egy [url=http://www.napielet.hu]hivatkozás[/url].
2. Ez egy hivatkozás.
 
Írja be!
CSS HTML Firefox böngésző letöltése! Opera böngésző letöltése! Netscape Browser letöltése!