( ! ) Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/napielet/www/html/system/codeigniter/Common.php on line 85
Call Stack
#TimeMemoryFunctionLocation
10.0002680552{main}( )../index.php:0
20.0006739128require_once( '/home/napielet/www/html/system/codeigniter/CodeIgniter.php' )../index.php:122

( ! ) Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/napielet/www/html/system/codeigniter/Common.php on line 91
Call Stack
#TimeMemoryFunctionLocation
10.0002680552{main}( )../index.php:0
20.0006739128require_once( '/home/napielet/www/html/system/codeigniter/CodeIgniter.php' )../index.php:122

A PHP Error was encountered

Severity: 8192

Message: Assigning the return value of new by reference is deprecated

Filename: database/DB.php

Line Number: 81

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/napielet/www/html/system/codeigniter/Common.php:85)

Filename: libraries/Session.php

Line Number: 282

Zöld Mámor Eszpresszó - Napi Élet Blogmagazin

A te napod

Buli volt

2010-02-26 06:34:00

Beküldte: posztméh
Kategória: vicc

Buli volt

Zöld Mámor Eszpresszó

Kategóriája: kalandorok kíméljenek

2008-06-18 05:30:00
Szerző: szakál

Egy sör szakállal rovat cikkeiHozzászólások száma: 0 Utolsó hozzászóló: nincs hozzászólás Oldal tartalmának nyomtatása

Írja be!
Add meg a címzett valamint a feladó e-mail címét és az e-mail küldő segítségével levelezőprogram nélkül el tudod küldeni ismerősödnek a cikk URL-jét. Az üzenet tárgya a cikk címe, tartalma pedig a cikk URL-je lesz.
Zöld Mámor Eszpresszó Debrecen

Debrecen, Csángó utca 8.

Nyitva tartás: 6-20 óra.

Legolcsóbb üveges sör: 190 forint.

Zöld Mámor Eszpresszó Debrecen

Nem állítom, nem tagadom, nem is tudom, hogy a Zöld Mámor designere ivott-e a fent nevezett állapotot előidéző italból, s ha ivott a régi - a nagy francia műveket nem csak ihlető, hanem talán létrehozó bűnös örömszerző, de ürömtartalma miatt hosszú időre betiltott, imádott gyilkosból - vagy a mai - rá talán már csak színében emlékeztető kiherélt - változatból, és ha igen, mennyit, de nem ártott a munkájának. Mivel az intézmény működtetője, tulajdonosa, házigazdája és lelke egy házaspár (melynek csak hölgytagjával volt szerencsém találkozni), itt szó szerint is vendég-, vendégül látás folyik, hiszen családi házuk alsó szintjén működik ez a kedvesen tajtsmaragd, „kalandok kíméljenek" kategóriájú, a vendégek szerint elengedhetetlen szeszcentrum. Az épületet kívül-belül, a berendezést, sőt az egész környéket uraló ezernyi zöld árnyalatot sikerült belül tartani a jó ízlésen, így nem okozva sem FTC, sem spenót vagy saláta undort, ami hasonló esetben felmerülhetne. Érdekes, sőt nagyon érdekes az igény hiánya miatti csapolt sör hiány, de a más irányú dússág felturbózva a soványka, de az igény pettingjével tágítható nyitva tartással az ilyen irányban esetleg felmerülő hiátust könnyen feledtetik. A vendégkört túlnyomó derék törzsik, a nem túl messziről idelátogató öregurak, baráti társaságok (BT-k) jólesően ejtőznek, időznek napilapokat olvasgatva heti, rendes szerencsejátékaik itt kínált szelvényinek kitöltésével, esély latolgatással mulatva az időt, vagy a játékteremben próbálgatják dákójukat a zöld posztón. A tulajdonosok szívesen adnak helyt - előre bejelentve - zártkörű rendezvényeknek, ahol hála a választéknak és a kedves kiszolgálásnak, már csak rajtunk múlik, hogyan múlik el egy este. Finom hely ez, minden betérő érzi, hogy nem csak a háziak vannak itt otthon.

Zöld Mámor Eszpresszó Debrecen

Zöld Mámor Eszpresszó Debrecen


Nagyobb térkép
 

Hozzászólások:

Kedves látogató!

Itt szólhatsz hozzá az aktuális cikkhez. A hozzászólásokhoz nem szükséges regisztráció, de nevet és email címet kötelező megadnod. Amennyiben már beléptél lehetőséged van más néven hozzászólást írni, ehhez egyszerűen írd át a megfelelő szövegmezőket!

Ha változtatni szeretnél a szöveg stílusán tekintsd meg a formázási mintákat, melyben a lehetséges változatok vannak felsorolva!

1. Így írd be a szövegmezőbe!
2. És így fog megjelenni a weboldalon.
1. Ez egy [b]félkövér[/b] szöveg.
2. Ez egy félkövér szöveg.
1. Ez egy [i]dőlt[/i] szöveg.
2. Ez egy dőlt szöveg.
1. Ez egy [u]aláhúzott[/u] szöveg.
2. Ez egy aláhúzott szöveg.
1. Ez egy [url=http://www.napielet.hu]hivatkozás[/url].
2. Ez egy hivatkozás.
 
Írja be!
CSS HTML Firefox böngésző letöltése! Opera böngésző letöltése! Netscape Browser letöltése!