( ! ) Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/napielet/www/html/system/codeigniter/Common.php on line 85
Call Stack
#TimeMemoryFunctionLocation
10.0004680392{main}( )../index.php:0
20.0012738968require_once( '/home/napielet/www/html/system/codeigniter/CodeIgniter.php' )../index.php:122

( ! ) Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/napielet/www/html/system/codeigniter/Common.php on line 91
Call Stack
#TimeMemoryFunctionLocation
10.0004680392{main}( )../index.php:0
20.0012738968require_once( '/home/napielet/www/html/system/codeigniter/CodeIgniter.php' )../index.php:122

A PHP Error was encountered

Severity: 8192

Message: Assigning the return value of new by reference is deprecated

Filename: database/DB.php

Line Number: 81

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/napielet/www/html/system/codeigniter/Common.php:85)

Filename: libraries/Session.php

Line Number: 282

Filléres Büfé - Napi Élet Blogmagazin

A te napod

Buli volt

2010-02-26 06:34:00

Beküldte: posztméh
Kategória: vicc

Buli volt

Filléres Büfé

Cseperedő csecse csehó csecsemő

2008-06-16 07:00:00
Szerző: szakál

Egy sör szakállal rovat cikkeiHozzászólások száma: 3 Utolsó hozzászóló: Elefánt Oldal tartalmának nyomtatása

Írja be!
Add meg a címzett valamint a feladó e-mail címét és az e-mail küldő segítségével levelezőprogram nélkül el tudod küldeni ismerősödnek a cikk URL-jét. Az üzenet tárgya a cikk címe, tartalma pedig a cikk URL-je lesz.
Filléres Büfé Debrecen

Debrecen, Petőfi tér 12.

Nyitva tartás: 8-7 óra.

Legolcsóbb csapolt sör: 165 forint/korsó.

Legolcsóbb üveges sör: 195 forint.

Extrák: játékgép, csocsó, televízió, zenegép, szendvics, cserépkályha.

Filléres Büfé Debrecen

Minden(ki) össze(vissza)függ (lóg). Amikor szinte a semmiből sikerült felhoznom a Debreceni Konzervgyárat (is) néhány hónap alatt, nem gondoltam volna, hogy a felvirágoztatott intézmény, mely politikailag felturbózott szárnyalása során Debrecenben országos hírű, rendkívül ronda bolthálózatot hozott létre vörös (vagy narancssárga) ponyvával fedett fémvázból, letörendő az „aljas" kofák és őstermelők által diktált zöldség és gyümölcs árakat, szembe szállva minden értelemmel, majd a más hülyék által primitív politikai propaganda célokból összebarmolt igénytelen, de hatalmas szovjet-orosz piac zakuszka szükségleteinek megszűntével az egyébként is agyament üzletlánc összeomlásakor, annak egy láncszeméből létrejött az Omega Büfé, mely nevének az ábécében elfoglalt helyének megfelelően egy utolsó, ótvar, vasúti krimó volt, melynek vendégei között alig volt kevesebb kurva, mint a szakszervezeti és kisebbségi vezetők között. Mikor néhány hónappal ezelőtt megváltozott a cégér, csak legyintettem. Láttam már átfestett portált eleget, mikor semmi nem változott, csak a csótányok, a haszonhúzók és az igavonók. Néhány napja, midőn mérhetetlen és nem szégyellt lustaságom miatt nem voltam hajlandó át és vissza megjárni a város egyik legszebb, frissen meszelt aluljáróját, buszra vártomban egy korty szomjoltó árpaléért bebátorkodtam reménykedve, a nappali világosság oltalmában szent Gambrinusznak ajánlva esendő lelkemet, csak testemre gondolva (okkal, hiszen szép) olyat láttam, hogy csak na. Itt valaki komoly döntést hozott. Számolt fel és le. Alapjaiban rázta meg és fel a régi helyet, melyet felidézve még most is borzongok. Összehordva sok-sok követ, téglát, csempét, cserepet, csillogó alumíniumot fával, s koncepciót tűzzel, vassal, elszántsággal, jó terasszal, napernyővel, szakítva sok szakadt nővel, helyre hely lett a sötét múltú, rossz lebujból. Az, hogy érkeztem után néhány perccel - bár tapintatosan -, de figyelmeztettek a zárórára, csak azért érdekes és lehetséges, mert ez reggel 7-kor történt, így tudatlanságomban a mindössze egy órás zárórába tenyereltem. Tisztaság, rend, törődés, türelem. A szálak jó irányban futnak és összetartanak. A környék szégyenének ilyetén újjászületése nagyot lendít az átlagon. Szolgáltatásaik ugyan nem feledtetik a néhai Resti varázsát, de sok utazni szándékozónak vagy ide érkezőnek segít enyhíteni szomján és a várakozás gyötrelmén. S ha egyszer a Petőfi tér kitör a város szégyellt, elhanyagolt mostoha gyermeke szerepkörből, és újjászületik, kívánom, hogy ne legyen rosszabb krimó a környéken, mint a szerényen Filléres Büfének nevezett, cseperedő csecse csehó csecsemő.

Filléres Büfé Debrecen

Filléres Büfé Debrecen


Nagyobb térkép
 

Hozzászólások:

Hozzászólór3lav - 2008-06-16 10:41:48 #1 - válasz erre
Itt van kiírva az üvegre, hogy K.V. (ejtsd: kávé) 130 Ft.-
HozzászólóFerkó - 2008-06-16 10:52:08 #2 - válasz erre
ezt tényleg jól kirenoválták ahogy a fotókon látom, pedig betyár egy büdös hely volt. a terasz kifejezetten csábító.
HozzászólóElefánt - 2008-06-17 08:35:55 #3 - válasz erre
Ez az ami Omega volt régen? Na ez ugyanolyan köpködő maradt, csak még nagyjából rendben van, de majd elmúlik. "Lögd ide a sört!" :D

Kedves látogató!

Itt szólhatsz hozzá az aktuális cikkhez. A hozzászólásokhoz nem szükséges regisztráció, de nevet és email címet kötelező megadnod. Amennyiben már beléptél lehetőséged van más néven hozzászólást írni, ehhez egyszerűen írd át a megfelelő szövegmezőket!

Ha változtatni szeretnél a szöveg stílusán tekintsd meg a formázási mintákat, melyben a lehetséges változatok vannak felsorolva!

1. Így írd be a szövegmezőbe!
2. És így fog megjelenni a weboldalon.
1. Ez egy [b]félkövér[/b] szöveg.
2. Ez egy félkövér szöveg.
1. Ez egy [i]dőlt[/i] szöveg.
2. Ez egy dőlt szöveg.
1. Ez egy [u]aláhúzott[/u] szöveg.
2. Ez egy aláhúzott szöveg.
1. Ez egy [url=http://www.napielet.hu]hivatkozás[/url].
2. Ez egy hivatkozás.
 
Írja be!
CSS HTML Firefox böngésző letöltése! Opera böngésző letöltése! Netscape Browser letöltése!