( ! ) Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/napielet/www/html/system/codeigniter/Common.php on line 85
Call Stack
#TimeMemoryFunctionLocation
10.0002680392{main}( )../index.php:0
20.0008738968require_once( '/home/napielet/www/html/system/codeigniter/CodeIgniter.php' )../index.php:122

( ! ) Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/napielet/www/html/system/codeigniter/Common.php on line 91
Call Stack
#TimeMemoryFunctionLocation
10.0002680392{main}( )../index.php:0
20.0008738968require_once( '/home/napielet/www/html/system/codeigniter/CodeIgniter.php' )../index.php:122

A PHP Error was encountered

Severity: 8192

Message: Assigning the return value of new by reference is deprecated

Filename: database/DB.php

Line Number: 81

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/napielet/www/html/system/codeigniter/Common.php:85)

Filename: libraries/Session.php

Line Number: 282

Navaho Söröző - Napi Élet Blogmagazin

A te napod

Buli volt

2010-02-26 06:34:00

Beküldte: posztméh
Kategória: vicc

Buli volt

Navaho Söröző

Békepipát és alkoholos oldatokat szívnak

2008-06-12 08:00:00
Szerző: szakál

Egy sör szakállal rovat cikkeiHozzászólások száma: 4 Utolsó hozzászóló: attidios Oldal tartalmának nyomtatása

Írja be!
Add meg a címzett valamint a feladó e-mail címét és az e-mail küldő segítségével levelezőprogram nélkül el tudod küldeni ismerősödnek a cikk URL-jét. Az üzenet tárgya a cikk címe, tartalma pedig a cikk URL-je lesz.
Navaho Söröző Debrecen

Debrecen, Baross és Faraktár utcák sarka

Nyitva tartás: 7-22, hét végén 7-24 óra.

Legolcsóbb üveges sör: 250 forint.

Extrák: játékterem, televízió, csocsó, darts.

Navaho Söröző Debrecen

Szeretve rettegett kedves, értő, de kritikus kocsma- és internetlátogató olvasóim lassan megunják az  „amikor legutóbb itt jártam" fordulatot, de majd ha oly sokáig űzték az amatőr, önkéntes kocsmalátogatók áldozatos, önzetlen, szinte karitatív tevékenységét, mint e sorok papírra, gépre, majd hálóra vetője, talán elnézőbbek lesznek. Tehát amikor legutóbb itt jártam, az nem itt volt. A szívesen, de nehezen felejthető, nem eléggé tiszavirág életű Tavasz nevű műintézmény nem váltott ki belőlem visszatérésre csábító élményeket. Így akár egy jó kiállású lópatkó csavarkulcs szaküzletnek is örültem volna, ha nem akad fenn a jó ízlés szitáján, szűrőjén, de legalább rácsán. Ha abból indulunk ki, hogy derék Kolombusz Kristóf is indiaiaknak gondolta az indiánokat, miért ne tehetnénk azt itt fordítva, kicsit navahó indiánná képezve indiai származású honfitársainkat, bízva abban, hogy az ajtó mellett kucorgó idős navahó sem kidobva, sem be nem engedve nem van, csak meditál, vagy várja a törzsi vendégeket. Mi tagadás, senki nem mehet el a lendületesen kezdő, erősen ambiciózus intézmény előtt betérés nélkül azzal a kifogással, hogy nem vette észre. S ha észrevette, s bevette magát, úgy érezheti, mint az egykori felfedezők és hódítók, akik látták és remélték a szép jövőt, mikor elindultak kalandos útjukra. Itt is adott minden (kedves, barátságos kiszolgálás, igényes italválaszték akciókkal, tágas, megosztható belső tér, zártkörű rendezvények lehetősége, gazdag belmagasság), csak élni kell vele. Becsalogatni, jól ellátni, benntartani a cívis préri népét, nem engedve a színvonalból, engedve az igényeknek.

Navaho Söröző Debrecen

Valószínűleg jókora pofont kap korához képest ama szépreményű intézmény, ha kívül esik a vizet prédikáló városi vezetés által a csak a belvárosban ivó főcívisek által meghúzott szeszvonalon, hiszen így a hét végén szélesebb nyitva tartás csak kakaó- vagy teapartik rendezésére lesz alkalmas. Szurkolva a város minden tisztességes kimérőjének és fogyasztójának, remélem, eme rendelet hamarabb megbukik, mint a Gorbacsové, és nem lesz elég a városi vendéglátós maffia szárba szökkenéséhez, mint a húszas évek Amerikájában. Remélem, ha majd leszedik a celluxszal felragasztott plakátot, s a kinti falon éktelenkedő fitness reklámot, itt csak békepipát és alkoholos oldatokat szívnak majd betérők, kik legyenek számosa és hosszú életűek.

Navaho Söröző Debrecen

Navaho Söröző Debrecen


Nagyobb térkép
 

Hozzászólások:

Hozzászólónbhm - 2008-06-12 18:50:39 #1 - válasz erre
Kösz, Mester, most már tudjuk, hogyan kell navaho pózban sört inni!
Hozzászólósofőr - 2008-06-15 12:35:12 #2 - válasz erre
A városban ez a legjobb hely a most nyíltak közül. Van kivetítő, az EB--re, és a pultos lányok a legjobb fejek a helyen. Ajánlom mindenkinek !!!! Szórólapján az igazság:TÉRJ BE VENDÉGKÉNT, TÁVOZZ BARÁTKÉNT! ez itt megtehető.
Hozzászólóeastern - 2008-07-31 10:28:02 #3 - válasz erre
Valóban , jó kis hely lett!A pultos csajszik nagyon arik!!
Hozzászólóattidios - 2009-09-13 23:23:26 #4 - válasz erre
Előzmény megtekintése!

Előzmény:

„Kösz, Mester, most már tudjuk, hogyan kell navaho pózban sört inni!” nbhm - 2008-06-12 18:50:39 #1
Még mindig jó hely.Új pultos lány Julcsi sem semmi.

Kedves látogató!

Itt szólhatsz hozzá az aktuális cikkhez. A hozzászólásokhoz nem szükséges regisztráció, de nevet és email címet kötelező megadnod. Amennyiben már beléptél lehetőséged van más néven hozzászólást írni, ehhez egyszerűen írd át a megfelelő szövegmezőket!

Ha változtatni szeretnél a szöveg stílusán tekintsd meg a formázási mintákat, melyben a lehetséges változatok vannak felsorolva!

1. Így írd be a szövegmezőbe!
2. És így fog megjelenni a weboldalon.
1. Ez egy [b]félkövér[/b] szöveg.
2. Ez egy félkövér szöveg.
1. Ez egy [i]dőlt[/i] szöveg.
2. Ez egy dőlt szöveg.
1. Ez egy [u]aláhúzott[/u] szöveg.
2. Ez egy aláhúzott szöveg.
1. Ez egy [url=http://www.napielet.hu]hivatkozás[/url].
2. Ez egy hivatkozás.
 
Írja be!
CSS HTML Firefox böngésző letöltése! Opera böngésző letöltése! Netscape Browser letöltése!