( ! ) Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/napielet/www/html/system/codeigniter/Common.php on line 85
Call Stack
#TimeMemoryFunctionLocation
10.0002680504{main}( )../index.php:0
20.0007739080require_once( '/home/napielet/www/html/system/codeigniter/CodeIgniter.php' )../index.php:122

( ! ) Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/napielet/www/html/system/codeigniter/Common.php on line 91
Call Stack
#TimeMemoryFunctionLocation
10.0002680504{main}( )../index.php:0
20.0007739080require_once( '/home/napielet/www/html/system/codeigniter/CodeIgniter.php' )../index.php:122

A PHP Error was encountered

Severity: 8192

Message: Assigning the return value of new by reference is deprecated

Filename: database/DB.php

Line Number: 81

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/napielet/www/html/system/codeigniter/Common.php:85)

Filename: libraries/Session.php

Line Number: 282

Presszó, a Kislépcsős - Napi Élet Blogmagazin

A te napod

Buli volt

2010-02-26 06:34:00

Beküldte: posztméh
Kategória: vicc

Buli volt

Presszó, a Kislépcsős

Most előre menekül

2008-01-17 07:00:00
Szerző: szakál

Egy sör szakállal rovat cikkeiHozzászólások száma: 4 Utolsó hozzászóló: boogievagi Oldal tartalmának nyomtatása

Írja be!
Add meg a címzett valamint a feladó e-mail címét és az e-mail küldő segítségével levelezőprogram nélkül el tudod küldeni ismerősödnek a cikk URL-jét. Az üzenet tárgya a cikk címe, tartalma pedig a cikk URL-je lesz.
Kislépcsős Presszó

Debrecen, Csapó utca 19.

Nyitva tartás: 6-19, vasárnap 6-15 óra.

Legolcsóbb csapolt sör: 185 forint/korsó.

Legolcsóbb üveges sör: 160 forint.

Extrák: játékgépek, televízió.

Kislépcsős Presszó

Mea culpa mea maxima culpa! - ahogy a művelt albán paraszt mondaná, aki tud latinul. Hinteném a hamut a fejemre, kedves vagy kedvetlen olvasóm (esetleg olvasóim), ha le nem szoktam volna 38 év intenzív, napi 40-50 gyors öröm után a dohányzásról, beérve ritkább, üvegbe csomagolt és testünk más tájait tönkretevő, valamint a csak 4 évente bekövetkező kis fecnik rövid petting utáni nagy, csíkos szalagokkal átkötött dobozokba történő belegyömöszkölésével elérhető rövid öröm és hosszú megbánás élvezetével. Szörnyű s pótolhatatlan a veszteség, amit tohonyaságommal, szűk kereszmetszetemmel (kapacitásilag) okoztam, hiszen tudnom kellett volna: ma hopp, holnap kopp, ma Csokonai Könyvesbolt, holnap Csokonai Porcelánbolt, holnapután Csokonai Bank, hiszen a cívisek mindig inkább ettek, mint olvastak. Ha beválik, az értő bérlő az Adyval folytatja. Ami pedig az írás tárgyát képező csehót illeti, megörökítését öreg napjainkra tartogattam, pedig nem kellett volna, hiszen így egy előre be nem jelentett, de lassan szükségszerű felújítás miatt odaveszett a patinás (nikotinfekete) rönkvég berakásos, további sötétedésre már képtelen enteriőr, amelyben a mai kort csak a játékgép villogása és idegölő csörömpölése jelezte. Ha a nagyerdei villabontásban oly fürge, de piacépítésben kissé komótos cég egyszer mégis elkészíti a Latinovits piacot, valószínűleg semmivé válik a virág, palánta, fenyő, dinnye és cigaretta piac, így eme motorja illetve fáradtolaj leeresztője (kulcs a pultnál), mely a közeli középiskolák bátrabb és léhább diákjainak második otthonaként is múlhatatlan érdemeket szerzett - most előre menekül, ahol még bőven van hely. Az egy kisebb (remélhetőleg nem védett és derékban elfűrészelve ellopott), felszeletelt erdőből jó ízléssel kialakított burkolt, bútorozott belső- és mellékhelyiségek bandázós, leülős akut vágyakat keltve jó példát mutatnak az egyelőre régi, alig pislákoló fényében működő ütköző zónának, mely gyakran csúcsra járatva elégíti ki az inkább széles, mint magas igényeket, s ha a kiszolgálásban néha mutatkozó egyenetlenségek megszűnnek, ezután sem fogom elkerülni az oly sok - az itt gyűjtött bátorságtól bekövetkezett szemmérték torzulás miatt vásárolt - gigantikus méretű fenyőfák emlékét őrző helyet, ha már úgy is útba esik.

Kislépcsős Presszó

Kislépcsős Presszó


Nagyobb térkép
 

Hozzászólások:

HozzászólóKóbor Ló - http://www.koborlo.blogspot.com/ - 2008-01-17 09:12:52 #1 - válasz erre
Az utolsó kép zseniális! A Mester meditatív hangulatban könyököl, mögötte pedig...Ezt komponálni sem lehetett volna jobban!
Hozzászólór3lav - 2008-01-17 09:36:54 #2 - válasz erre
Azért a 3. se rossz: a gondolkodó ember, a 3 centes valamilyen ízesítésű szeszes italával, aki a rohanó világunkban pár másodpercre megpihen és belegondol, miért is vagyunk mi.
HozzászólóElefánt - 2008-01-17 12:07:22 #3 - válasz erre
Előzmény megtekintése!

Előzmény:

„Azért a 3. se rossz: a gondolkodó ember, a 3 centes valamilyen ízesítésű szeszes italával, aki a rohanó világunkban pár másodpercre megpihen és belegondol, miért is vagyunk mi.” r3lav - 2008-01-17 09:36:54 #2
Az a 3. kép tényleg állat. Mintha a National Geographic "Irányítószám" rovatát olvasnám :).
Hozzászólóboogievagi - ? - 2008-01-19 13:36:53 #4 - válasz erre
Lassan elérkezünk az 50.hez!Fussa még 50-re?Gratula!
Ki hitte volna,hogy egymás mellett ennyi üzlet jól megél!Hát igen,az igények,kérem.
Birom a stilusát Kedves Szakálll,a maga söre sose fogy el?Talán boros?

Kedves látogató!

Itt szólhatsz hozzá az aktuális cikkhez. A hozzászólásokhoz nem szükséges regisztráció, de nevet és email címet kötelező megadnod. Amennyiben már beléptél lehetőséged van más néven hozzászólást írni, ehhez egyszerűen írd át a megfelelő szövegmezőket!

Ha változtatni szeretnél a szöveg stílusán tekintsd meg a formázási mintákat, melyben a lehetséges változatok vannak felsorolva!

1. Így írd be a szövegmezőbe!
2. És így fog megjelenni a weboldalon.
1. Ez egy [b]félkövér[/b] szöveg.
2. Ez egy félkövér szöveg.
1. Ez egy [i]dőlt[/i] szöveg.
2. Ez egy dőlt szöveg.
1. Ez egy [u]aláhúzott[/u] szöveg.
2. Ez egy aláhúzott szöveg.
1. Ez egy [url=http://www.napielet.hu]hivatkozás[/url].
2. Ez egy hivatkozás.
 
Írja be!
CSS HTML Firefox böngésző letöltése! Opera böngésző letöltése! Netscape Browser letöltése!