( ! ) Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/napielet/www/html/system/codeigniter/Common.php on line 85
Call Stack
#TimeMemoryFunctionLocation
10.0002679136{main}( )../index.php:0
20.0008737712require_once( '/home/napielet/www/html/system/codeigniter/CodeIgniter.php' )../index.php:122

( ! ) Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/napielet/www/html/system/codeigniter/Common.php on line 91
Call Stack
#TimeMemoryFunctionLocation
10.0002679136{main}( )../index.php:0
20.0008737712require_once( '/home/napielet/www/html/system/codeigniter/CodeIgniter.php' )../index.php:122

A PHP Error was encountered

Severity: 8192

Message: Assigning the return value of new by reference is deprecated

Filename: database/DB.php

Line Number: 81

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/napielet/www/html/system/codeigniter/Common.php:85)

Filename: libraries/Session.php

Line Number: 282

A kiszáradás ráncossága - Napi Élet Blogmagazin

A te napod

Buli volt

2010-02-26 06:34:00

Beküldte: posztméh
Kategória: vicc

Buli volt

A kiszáradás ráncossága

Nonszesz

2007-08-31 14:02:00
Szerző: pzs

Dőzs rovat cikkeiHozzászólások száma: 2 Utolsó hozzászóló: posztméh Oldal tartalmának nyomtatása

Írja be!
Add meg a címzett valamint a feladó e-mail címét és az e-mail küldő segítségével levelezőprogram nélkül el tudod küldeni ismerősödnek a cikk URL-jét. Az üzenet tárgya a cikk címe, tartalma pedig a cikk URL-je lesz.

Ne kerteljünk, mondjuk ki: az absztinencia betegség! Ugyanúgy, mint a másik véglet, az alkoholizmus.

pezsgőA szesz szeretetétől magukat távol tartók - a vegetáriánusokhoz hasonlóan - hajlamosak arra, hogy már életükben megdicsőüljenek, foszforeszkáló glóriájukat igazgatva bélyegzik meg az öblögető többséget, diszkriminatív leszólásaik mögött valami defekt lapul. A megvonásnak számos oka lehet, sérült a lény, sérült a lélek. Vannak álságos szemforgatók és társasági zsugorik, akik útja végül a spájzba vezet, hogy a befőttek mögül előhalászva a piát magukban nyakaljanak, kapkodva, hirtelen, zugban isznak - sanyarú.

Vannak, akiket a családi példa rettent el, szeszbeteg anya vagy apa balhéinak réme hagyott bennük kitörölhetetlen nyomot. Vannak, akiknek szervezetük parancsol megálljt, nem tehetnek róla, ahogy a tej- vagy a lisztérzékenyek sem. Sokan pedig azért nem ihatnak, mert betegségük okán gyógyszerre szorulnak, s az nem fér össze az alkohollal. Ismételjük meg: nem az ember nem fér össze a szesszel, hanem a szedendő orvosság, a sokféle kemikáliák, amik bőszen házibuliznak a szervezetben, gyakorta és kikerülhetetlenül nagyobb károkat okozva, mint néhány stampedli kisüsti. Az absztinens lehet alamuszi pára vagy hiperaktív menőmanó, lakájhízelgésű vagy szüfrazsett hevületű is.

Menjünk vissza inkább a kezdetekig. Ha az Úrnak nem tetszene az igyekezet, akkor miért jeleskedtek a sztahanovisták bőszületével a kolostorok jámbor szerzetesei a borfejtésben és a sörfőzésben? A szesz természetes, fűben-fában-gyümölcsben fogan, nem állatból erjed (ismételten üdv a vegetáriánusoknak), ha olykor állattá is tehet. A nem kőolajból kreált alkohol maga a természetgyógyászat. Étvágyat gerjeszt, pezsdíti a vért, ellensége a szívinfarktusnak, legyőzi az álmatlanságot, serkenti az anyatejet, fertőtlenít kívül-belül, rettegnek tőle a bélférgek. Orvosolja a szárnyszegettséget, segít valamelyest megbékélni a végtelen és a véletlen tényével, a végesség kijátszhatatlan kényszerét már ne is említsük. A múzsa csókjáról meg csak annyit, hogy a parfümben is alkohol van.

Igen, inni csak mértékkel szabad, mint ahogy józannak maradni is.

 

Hozzászólások:

HozzászólóPannóca - http://pannoca.freeblog.hu/ - 2007-08-31 23:58:40 #1 - válasz erre
Most voltam a Szépasszony völgyben és húde finom borokat kóstoltam. :)
Szeretem a finom italokat, de még sose voltam részeg és nem is leszek.
Az ivásnak nem az a lényege, jól látod. Egy szintig és minőségben jó kedvre derít és egészséges is...
Hozzászólóposztméh - 2007-09-01 10:23:36 #2 - válasz erre
Előzmény megtekintése!

Előzmény:

„Most voltam a Szépasszony völgyben és húde finom borokat kóstoltam. :)
Szeretem a finom italokat, de még sose voltam részeg és nem is leszek.
Az ivásnak nem az a lényege, jól látod. Egy szintig és minőségben jó kedvre derít és egészséges is...” Pannóca - 2007-08-31 23:58:40 #1
Hát nekem sajnos most (sem) sikerült elkerülnöm a legvégét :(. Tényleg úgy van hogy "egy szintig és minőségben jó kedvre derített", de ezután jött, hogy na mégjobb kedvre és minőségre van szükségem, és még egészségesebb akarok lenni ... Ez tegnap logikusnak tűnt, de ma reggel inkább tragikusnak.

Kedves látogató!

Itt szólhatsz hozzá az aktuális cikkhez. A hozzászólásokhoz nem szükséges regisztráció, de nevet és email címet kötelező megadnod. Amennyiben már beléptél lehetőséged van más néven hozzászólást írni, ehhez egyszerűen írd át a megfelelő szövegmezőket!

Ha változtatni szeretnél a szöveg stílusán tekintsd meg a formázási mintákat, melyben a lehetséges változatok vannak felsorolva!

1. Így írd be a szövegmezőbe!
2. És így fog megjelenni a weboldalon.
1. Ez egy [b]félkövér[/b] szöveg.
2. Ez egy félkövér szöveg.
1. Ez egy [i]dőlt[/i] szöveg.
2. Ez egy dőlt szöveg.
1. Ez egy [u]aláhúzott[/u] szöveg.
2. Ez egy aláhúzott szöveg.
1. Ez egy [url=http://www.napielet.hu]hivatkozás[/url].
2. Ez egy hivatkozás.
 
Írja be!
CSS HTML Firefox böngésző letöltése! Opera böngésző letöltése! Netscape Browser letöltése!