( ! ) Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/napielet/www/html/system/codeigniter/Common.php on line 85
Call Stack
#TimeMemoryFunctionLocation
10.0002680256{main}( )../index.php:0
20.0008738832require_once( '/home/napielet/www/html/system/codeigniter/CodeIgniter.php' )../index.php:122

( ! ) Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/napielet/www/html/system/codeigniter/Common.php on line 91
Call Stack
#TimeMemoryFunctionLocation
10.0002680256{main}( )../index.php:0
20.0008738832require_once( '/home/napielet/www/html/system/codeigniter/CodeIgniter.php' )../index.php:122

A PHP Error was encountered

Severity: 8192

Message: Assigning the return value of new by reference is deprecated

Filename: database/DB.php

Line Number: 81

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/napielet/www/html/system/codeigniter/Common.php:85)

Filename: libraries/Session.php

Line Number: 282

Választod és kiválaszt - Napi Élet Blogmagazin

A te napod

Buli volt

2010-02-26 06:34:00

Beküldte: posztméh
Kategória: vicc

Buli volt

Választod és kiválaszt

Vörös vagy fehér?

2008-07-22 11:00:00
Szerző: pzs

Dőzs rovat cikkeiHozzászólások száma: 0 Utolsó hozzászóló: nincs hozzászólás Oldal tartalmának nyomtatása

Írja be!
Add meg a címzett valamint a feladó e-mail címét és az e-mail küldő segítségével levelezőprogram nélkül el tudod küldeni ismerősödnek a cikk URL-jét. Az üzenet tárgya a cikk címe, tartalma pedig a cikk URL-je lesz.

Ki tudja, hol fogant vagylagosságok mentén gondoljuk egyszerűbbé tenni életünket, vagy annak némely szegmensét. Teszünk hitet itt vagy ott, többnyire attól függően, hogy véletlen szocializálódásunk miként és mikor találkozott a kutacsok csontosodási folyamatának utolsó pillanatával - és akkor most feledkezzünk meg azokról, akiknek soha nem nő be a feje lágya, akik kizárólag csak kólát vedelnek. A direkt kérdés, ahogy a pincér is nekünk szögezi: vörös vagy fehér.

borMindkettő lehet szárazan friss, andalítóan édes, szót fakasztó, távolba meredésre marasztaló, léha könnyű, magnetikusan testes. Tüze, sava, színe, fonákja mindegyiké saját. A fehér tiszta átláthatóságával vetekszik a vörös érett sejtelmessége, a könnyű ételek fehér kísérője után kívánatos a nehéz vadak vörös társa, a fehér hidegebben adja magát, a vörös két pincelépcsőfokkal feljebb tárulkozik ki. Az egyik diszkréten hagy feledhető foltot, a másik árulkodik és sót követel - nyoma mindkettőnek az ingen belül marad igazán. Erő és aroma, itt és ott.

Vörös vagy fehér? Válaszolni illik, ha nem is azonnal, mert érezze a pincér néhány másodpercig, hogy ő van értünk, s nem fordítva, de azt se higgye, hogy tétova besomfordáltakként épp a borlap tanulmányozásakor vett erőt rajtunk a funkcionális analfabétizmus, hát döntenünk kell. Etikett, gasztronómia és kedv szab szabályt, inkább, mint morc ragaszkodás vagy csapszéki megrögzöttség. Jobb körökben és változatos étkezés mellett pedig kifejezetten kívántatik, hogy fogásonként poharat cseréljenek az újabb nedűnek. Nem illendő fehéret és vöröset, mézesebbet vagy határozottabbat, simogatót netalán körmével karcolót ugyanabban a kádban fürdetni.

Szőke? Barna? Fekete? Vagy vörös? Vörös vagy fehér? Itallal birkózni nem szabad, az a bor a tiéd, amelyik szeret. Amelyik nem akar fájdalmat okozni, amelyik simogat, ha megszeretted. Tisztel, nem bánt, ha tiszteled, ha nem bántod. Választod, és kiválaszt téged, vagy fordítva, ki tudja már, mindegy. Vörös vagy fehér. Vörös és fehér.

 

 

Hozzászólások:

Kedves látogató!

Itt szólhatsz hozzá az aktuális cikkhez. A hozzászólásokhoz nem szükséges regisztráció, de nevet és email címet kötelező megadnod. Amennyiben már beléptél lehetőséged van más néven hozzászólást írni, ehhez egyszerűen írd át a megfelelő szövegmezőket!

Ha változtatni szeretnél a szöveg stílusán tekintsd meg a formázási mintákat, melyben a lehetséges változatok vannak felsorolva!

1. Így írd be a szövegmezőbe!
2. És így fog megjelenni a weboldalon.
1. Ez egy [b]félkövér[/b] szöveg.
2. Ez egy félkövér szöveg.
1. Ez egy [i]dőlt[/i] szöveg.
2. Ez egy dőlt szöveg.
1. Ez egy [u]aláhúzott[/u] szöveg.
2. Ez egy aláhúzott szöveg.
1. Ez egy [url=http://www.napielet.hu]hivatkozás[/url].
2. Ez egy hivatkozás.
 
Írja be!
CSS HTML Firefox böngésző letöltése! Opera böngésző letöltése! Netscape Browser letöltése!