( ! ) Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/napielet/www/html/system/codeigniter/Common.php on line 85
Call Stack
#TimeMemoryFunctionLocation
10.0003680232{main}( )../index.php:0
20.0010738808require_once( '/home/napielet/www/html/system/codeigniter/CodeIgniter.php' )../index.php:122

( ! ) Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/napielet/www/html/system/codeigniter/Common.php on line 91
Call Stack
#TimeMemoryFunctionLocation
10.0003680232{main}( )../index.php:0
20.0010738808require_once( '/home/napielet/www/html/system/codeigniter/CodeIgniter.php' )../index.php:122

A PHP Error was encountered

Severity: 8192

Message: Assigning the return value of new by reference is deprecated

Filename: database/DB.php

Line Number: 81

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/napielet/www/html/system/codeigniter/Common.php:85)

Filename: libraries/Session.php

Line Number: 282

Taszigál a maligán - Napi Élet Blogmagazin

A te napod

Buli volt

2010-02-26 06:34:00

Beküldte: posztméh
Kategória: vicc

Buli volt

Taszigál a maligán

A sör harca a nemekkel

2008-06-26 08:00:00
Szerző: pzs

Dőzs rovat cikkeiHozzászólások száma: 3 Utolsó hozzászóló: sutyerák Oldal tartalmának nyomtatása

Írja be!
Add meg a címzett valamint a feladó e-mail címét és az e-mail küldő segítségével levelezőprogram nélkül el tudod küldeni ismerősödnek a cikk URL-jét. Az üzenet tárgya a cikk címe, tartalma pedig a cikk URL-je lesz.

Nyártól megfáradtan most kissé alászállunk. Belehallgatunk a kocsmai disputákba, azoknak is a végső összeomlás előtti szakaszába, amikor a gondolat már fogytán, már taszigál a maligán, de az artikuláció még hasonlatos az emberi hangképzéshez. Ekkortájt szokás méltatni a sör múlhatatlan érdemeit, a globalitást megkísértve bárminemű összehasonlítás győzteseként kihirdetni most és mindörökké. Az agysejtek mészárszékeinek pultjánál leginkább a házasult hímek kedvelik idézgetni azt a listát, ami összeveti a nőt és a sört. Számos a tétel, folyvást gyarapszik az axiomatikus konkrétságú sor, népköltészet a maga nemében, terjed fénymásolatban és az interneten is, ki-ki gazdagítja saját tapasztalásaitól ihletetten.

sör és nőMiért jobb a sör a nőknél? Idézünk néhány érvet, kerülve, persze, a prűdriogató pajzán poénokat. A hideg sör is jó sör. A sör csak habzik, sohasem habozik. A sör mindig türelmesen vár. A sör nem beszél vissza. A sör nem borul ki, ha nőszagúan jössz haza. A sör nem lesz féltékeny, ha megkívánsz egy másik sört. A sör olcsóbb. A sör sohasem késik. A sörnek nem kell virágot venni. A sörnek nincs anyja. A sörnek sohasem fáj a feje.

Az emancipáció kétségtelenül betört a kimérésekbe is, bár légypiszokkal pettyezett férfi aktképeket még nem látni a szeszdék falán, de egyre hosszabb az ellenlajstrom. Miért jobb a sör a férfiaknál? Íme néhány gyöngyszem. A sör nem állítja magáról, hogy jobb nálad. A sör nem goromba. A sör sörszagú, és nem cefreszagú. A sör nem segít, de nem is ad munkát. A sörnek nem kell ágynemű, csak egy alátét. A sör nem horkol. A sörnek nincs leszakadt inggombja. A sör nem tesz szemrehányást, ha elhanyagolod. A sör nem akar okosabb lenni nálad, csak azért, mert ő a sör. A sör nem akar a főnököd, urad és parancsolód lenni. A sör nem kér enni.

Ezek után már csak egyetlen kérdés marad. Ki beszél itt a sörről?

(A téma és környéke iránt érdeklődőknek ajánlom figyelmébe a Reklama nagy sörfolyamát, ami 41 részben kínál alapos szórakozást számos videóval habosítva.) 

 

Hozzászólások:

HozzászólóFerkó - 2008-06-26 09:57:39 #1 - válasz erre
a sör az sör, a nő meg nő.
a kettőt nem lehet összehasonlítani.
Hozzászólómorcz - 2008-06-26 10:12:52 #2 - válasz erre
Azért azt a jobb oldali szőkét lecserélném egy korsó sörre.
Hozzászólósutyerák - 2009-06-03 13:45:47 #3 - válasz erre
teljes mértékben idevágó dalocska, tessék belehallgatni az első számba az oldalon:
A sör jobb, mint a nő dal.

Kedves látogató!

Itt szólhatsz hozzá az aktuális cikkhez. A hozzászólásokhoz nem szükséges regisztráció, de nevet és email címet kötelező megadnod. Amennyiben már beléptél lehetőséged van más néven hozzászólást írni, ehhez egyszerűen írd át a megfelelő szövegmezőket!

Ha változtatni szeretnél a szöveg stílusán tekintsd meg a formázási mintákat, melyben a lehetséges változatok vannak felsorolva!

1. Így írd be a szövegmezőbe!
2. És így fog megjelenni a weboldalon.
1. Ez egy [b]félkövér[/b] szöveg.
2. Ez egy félkövér szöveg.
1. Ez egy [i]dőlt[/i] szöveg.
2. Ez egy dőlt szöveg.
1. Ez egy [u]aláhúzott[/u] szöveg.
2. Ez egy aláhúzott szöveg.
1. Ez egy [url=http://www.napielet.hu]hivatkozás[/url].
2. Ez egy hivatkozás.
 
Írja be!
CSS HTML Firefox böngésző letöltése! Opera böngésző letöltése! Netscape Browser letöltése!