( ! ) Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/napielet/www/html/system/codeigniter/Common.php on line 85
Call Stack
#TimeMemoryFunctionLocation
10.0004680320{main}( )../index.php:0
20.0012738896require_once( '/home/napielet/www/html/system/codeigniter/CodeIgniter.php' )../index.php:122

( ! ) Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/napielet/www/html/system/codeigniter/Common.php on line 91
Call Stack
#TimeMemoryFunctionLocation
10.0004680320{main}( )../index.php:0
20.0012738896require_once( '/home/napielet/www/html/system/codeigniter/CodeIgniter.php' )../index.php:122

A PHP Error was encountered

Severity: 8192

Message: Assigning the return value of new by reference is deprecated

Filename: database/DB.php

Line Number: 81

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/napielet/www/html/system/codeigniter/Common.php:85)

Filename: libraries/Session.php

Line Number: 282

Forró csók jeges üzenete - Napi Élet Blogmagazin

A te napod

Buli volt

2010-02-26 06:34:00

Beküldte: posztméh
Kategória: vicc

Buli volt

Forró csók jeges üzenete

Likőr

2008-05-27 08:30:00
Szerző: pzs

Dőzs rovat cikkeiHozzászólások száma: 0 Utolsó hozzászóló: nincs hozzászólás Oldal tartalmának nyomtatása

Írja be!
Add meg a címzett valamint a feladó e-mail címét és az e-mail küldő segítségével levelezőprogram nélkül el tudod küldeni ismerősödnek a cikk URL-jét. Az üzenet tárgya a cikk címe, tartalma pedig a cikk URL-je lesz.
likőr

A hazai likőrkészítés fellegvárai a kiskonyhák. Tiszta szesz, csapvíz, eszencia, cukor ízlés szerint, és kész a feledhető ital. Minőségében másabb, de hasonlóan igénytelen a szintetikus szeszgyári kommersz likőr, inkább a vegyipar büszkesége, mint gasztronómia közeli élmény. likőrAz igazi finomság drága, receptje védett, neve világhírű, feelingje egyedi, nem véletlenül soroltatik a prémium italok kategóriájába. A szeszelés gazdag historiográfiája a likőr kitalálását az araboknak tulajdonítja úgy a 900-as évek táján. (Állítólag az alkohol szó is arab eredetű, azt jelenti: valami a finomból.) Majd Medici Katalin szakácsai honosították meg Európában, a hollandok meg széthajózták a világban, mára minden magára valamit adó náció rendelkezik egy-két specialitással.

likőrA mostanság legdivatosabb likőröket az írek készítik. Sörük és whiskyjük mellett a krémlikőrjük öregbíti leginkább hírüket a bódulat híveinek glóbuszán, az édes élmény kitüntetett helyen tündököl az ír országimázs-kreátorok toplistáján. Kitalálták, miként lehet a hölgyeket megnyerni a férfiasan karcos, erőteljes illatú, egy jó kocsmai verekedésben mindig segítkező whiskynek. Friss tejszínt, sűrű mézet komponáltak a tradicionális ír whiskybe, s megszületett az új minőség. A bézs színű, lassan csorduló nedű magában is mennyei, a hétköznapok - női - kudarcait elillantja egy pillanat alatt, a szappanoperák eufóriáját kölcsönzi a szerény dizájnú belvárosi talponálló fáradt hölgyközönségének is. Ízeit megemeli, ha néhány jégkocka kocog benne, fagylaltra cseppentve is fokozható a gyönyör, édes bélése akár a forró, akár a jeges kávénak. Kedvelt a koktélokban, sűrűsége és fajsúlya alkalmassá teszi például arra, hogy réteges koktélok elemeként a szemet is szórakoztassa a kortyolás előtt.

Ez a nőknek szelídített whiskyszármazék egyszerre simogat és simogatásra buzdít. Reklámjaiban csókkal üzeni ízét a hölgy, így adva tudtul, mit kíván: még egy pohár likőrt, még egy csókot, és ismét.
 

Hozzászólások:

Kedves látogató!

Itt szólhatsz hozzá az aktuális cikkhez. A hozzászólásokhoz nem szükséges regisztráció, de nevet és email címet kötelező megadnod. Amennyiben már beléptél lehetőséged van más néven hozzászólást írni, ehhez egyszerűen írd át a megfelelő szövegmezőket!

Ha változtatni szeretnél a szöveg stílusán tekintsd meg a formázási mintákat, melyben a lehetséges változatok vannak felsorolva!

1. Így írd be a szövegmezőbe!
2. És így fog megjelenni a weboldalon.
1. Ez egy [b]félkövér[/b] szöveg.
2. Ez egy félkövér szöveg.
1. Ez egy [i]dőlt[/i] szöveg.
2. Ez egy dőlt szöveg.
1. Ez egy [u]aláhúzott[/u] szöveg.
2. Ez egy aláhúzott szöveg.
1. Ez egy [url=http://www.napielet.hu]hivatkozás[/url].
2. Ez egy hivatkozás.
 
Írja be!
CSS HTML Firefox böngésző letöltése! Opera böngésző letöltése! Netscape Browser letöltése!