( ! ) Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/napielet/www/html/system/codeigniter/Common.php on line 85
Call Stack
#TimeMemoryFunctionLocation
10.0002680576{main}( )../index.php:0
20.0006739152require_once( '/home/napielet/www/html/system/codeigniter/CodeIgniter.php' )../index.php:122

( ! ) Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/napielet/www/html/system/codeigniter/Common.php on line 91
Call Stack
#TimeMemoryFunctionLocation
10.0002680576{main}( )../index.php:0
20.0006739152require_once( '/home/napielet/www/html/system/codeigniter/CodeIgniter.php' )../index.php:122

A PHP Error was encountered

Severity: 8192

Message: Assigning the return value of new by reference is deprecated

Filename: database/DB.php

Line Number: 81

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/napielet/www/html/system/codeigniter/Common.php:85)

Filename: libraries/Session.php

Line Number: 282

Alfa-küldetés a Campus bolygón - Napi Élet Blogmagazin

A te napod

Buli volt

2010-02-26 06:34:00

Beküldte: posztméh
Kategória: vicc

Buli volt

Alfa-küldetés a Campus bolygón

2009-07-25 10:55:00
Szerző: Laczkó Kornél

Campusfest rovat cikkeiHozzászólások száma: 3 Utolsó hozzászóló: Kornél Oldal tartalmának nyomtatása

Írja be!
Add meg a címzett valamint a feladó e-mail címét és az e-mail küldő segítségével levelezőprogram nélkül el tudod küldeni ismerősödnek a cikk URL-jét. Az üzenet tárgya a cikk címe, tartalma pedig a cikk URL-je lesz.

Campus Fesztivál 2009

Csillagidő 9-7-23. Mivel a Vulkán telepiek jelezték, hogy különös hanghullámokat érzékelnek a Pallag-rendszerből, egy felderítő csapatot indítottunk útnak a térségbe. Sejtéseink beigazolódtak, az Univerzitas peremén különös életformára bukkantunk. A forró éghajlat ellenére a planéta igen sűrűn lakott, mivel dekódereink rengetek életjelet fogtak.

Térváltónkat mini léghajónak álcáztuk, majd megközelítettük a főbemeneti nyílást, itt alaposan megvizsgáltak minket, de sikerült megtévesztenünk őket, és bejutnunk. Megfigyeléseink alapján, a populáció nagyrészt fiatal egyedekből tevődik össze, tehát még a fejlődés korai szakaszában jár eme kezdetleges civilizáció. Társadalmuk azonban máris jelentős összetettséget mutat fő- és alkasztokkal.

Campus Fesztivál 2009

A legnagyobb lélekszámban a magukat „Fesztiválozók"-nak nevező csoport tagjai vannak jelen, őket további osztályokra bonthatjuk viselkedésük és megjelenésük alapján. Főbb csoportok: a Dülöngélők, akik genetikai elváltozásaik miatt mozgás-koordinációs zavarokkal küzdenek; a Bakancsos hajnövesztők, akik egyrészt a zavaró rovarok agyonlapításával foglalkoznak, illetve a kopasz egyedek számára paróka-alapanyagot termesztenek; a Fűfekvők, kiknek a feladatuk, hogy hosszas mozdulatlan állapotban a füvet testükkel lapítsák; a Sörvivők, akik az úgynevezett teli söröskorsókból 4-5 darabot összefogva haladnak, időnként körültekintenek, valószínűleg fajtársaikat keresik.

Campus Fesztivál 2009

A Fesztiválozók közül néhányan különböző rendfokozatú polimer lapocskákat viselnek, afféle kitüntetés gyanánt, mivel őket megkülönböztetett elbánásban részesítik az „Őrzők". Ezek a sötét burkot viselő, nagytestű lények tartják ellenőrzésük alatt a Fesztiválozókat, őket valószínűleg egy felsőbbrendű hatalom irányítja a háttérből, a mi kommunikátorainkhoz hasonló készülékeken keresztül.

Campus Fesztivál 2009

A Fesztiválozók mivel nagyon félnek attól, hogy a nagy melegben megromlanak, tökéletes szimbiózist alakítottak ki az úgynevezett „Árusok"-kal, akiktől papír és fém alapú csereeszközeikért magas tartósítószer tartalmú szilárd, és némi alkohol tartalmú folyékony tápanyagot kapnak. A csereeszközök beszerzési forrására azonban nem sikerült rábukkannunk.

Campus Fesztivál 2009

A Fesztiválozók életvitele két ciklusra bontható, a nappal korai szakaszában végzik a regenerálódást, a hőmérséklet enyhülésével sorra merészkednek elő sátraikból táplálkozás és tisztálkodás céljából, majd rendszertelen sorrendben vonulnak vallási vezetőik elé, akik emelvényeken tartanak szónoklatot különböző szerkezetek által ritmikus ütemben kiadott hangok kíséretében, ezen énekek alatt a Fesztiválozók némelyike transzba esve rángatózik, végül csatlakozik a Fűfekvőkhöz.

Campus Fesztivál 2009

Eme előadásokat nagyteljesítményű gépekkel felerősítik, hogy a hanghullámok minél távolabbra jussanak, minden bizonnyal így próbálnak kapcsolatot teremteni más civilizációkkal. Ám ott tartózkodásunk idején arra a megállapításra jutottunk, hogy társadalmi és szellemi fejlettségük még nem érte el azt a szintet, hogy csatlakozzanak kollektívánkhoz, talán majd néhány ezer év múlva. Végül hazateleportáltunk.

Kork kapitány, Eclipse csillaghajó

Fotók: flash

További beszámolók és fotósorozatok a Campus Fesztiválról itt találhatók. 

Campus Fesztivál 2009

 

Campus Fesztivál 2009

Campus Fesztivál 2009

Campus Fesztivál 2009

Campus Fesztivál 2009

Campus Fesztivál 2009

Campus Fesztivál 2009

Campus Fesztivál 2009

Campus Fesztivál 2009

Campus Fesztivál 2009

Campus Fesztivál 2009

Campus Fesztivál 2009

Campus Fesztivál 2009

Campus Fesztivál 2009

 

Hozzászólások:

Hozzászólóposztméh - 2009-07-25 20:39:23 #1 - válasz erre
Kornél neked mindig fesztiválokra kéne járnod, így egész szellemes dolgokat is tudsz írni. Tetszett. Flash: megint jók a fotók, várjuk a folytatást.

Kérdés: A "mert Debrecenben mi vagyunk"-os pólós srácok elejére mi volt írva?

Látom egy Szegessel is sikerült összefutni, rátok szegezte a tekintetét rendesen :).
Hozzászólóflash - 2009-07-26 18:44:30 #2 - válasz erre
"Védd a Nagyerdőt....mert Debrecenben mi vagyunk...."
Vagy valami ilyesmi :)
Köszönöm az elismerést! Remélem a további képek is tetszenek.
HozzászólóKornél - http://kephatas.blog.hu/ - 2009-07-28 18:13:28 #3 - válasz erre
Előzmény megtekintése!

Előzmény:

„Kornél neked mindig fesztiválokra kéne járnod, így egész szellemes dolgokat is tudsz írni. Tetszett. Flash: megint jók a fotók, várjuk a folytatást.

Kérdés: A "mert Debrecenben mi vagyunk"-os pólós srácok elejére mi volt írva?

Látom egy Szegessel is sikerült összefutni, rátok szegezte a tekintetét rendesen :).” posztméh - 2009-07-25 20:39:23 #1
Köszi, de nem bírnám anyagilag :D

Kedves látogató!

Itt szólhatsz hozzá az aktuális cikkhez. A hozzászólásokhoz nem szükséges regisztráció, de nevet és email címet kötelező megadnod. Amennyiben már beléptél lehetőséged van más néven hozzászólást írni, ehhez egyszerűen írd át a megfelelő szövegmezőket!

Ha változtatni szeretnél a szöveg stílusán tekintsd meg a formázási mintákat, melyben a lehetséges változatok vannak felsorolva!

1. Így írd be a szövegmezőbe!
2. És így fog megjelenni a weboldalon.
1. Ez egy [b]félkövér[/b] szöveg.
2. Ez egy félkövér szöveg.
1. Ez egy [i]dőlt[/i] szöveg.
2. Ez egy dőlt szöveg.
1. Ez egy [u]aláhúzott[/u] szöveg.
2. Ez egy aláhúzott szöveg.
1. Ez egy [url=http://www.napielet.hu]hivatkozás[/url].
2. Ez egy hivatkozás.
 
Írja be!
CSS HTML Firefox böngésző letöltése! Opera böngésző letöltése! Netscape Browser letöltése!