( ! ) Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/napielet/www/html/system/codeigniter/Common.php on line 85
Call Stack
#TimeMemoryFunctionLocation
10.0002680320{main}( )../index.php:0
20.0006738896require_once( '/home/napielet/www/html/system/codeigniter/CodeIgniter.php' )../index.php:122

( ! ) Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/napielet/www/html/system/codeigniter/Common.php on line 91
Call Stack
#TimeMemoryFunctionLocation
10.0002680320{main}( )../index.php:0
20.0006738896require_once( '/home/napielet/www/html/system/codeigniter/CodeIgniter.php' )../index.php:122

A PHP Error was encountered

Severity: 8192

Message: Assigning the return value of new by reference is deprecated

Filename: database/DB.php

Line Number: 81

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/napielet/www/html/system/codeigniter/Common.php:85)

Filename: libraries/Session.php

Line Number: 282

Campusszimilálódás - Napi Élet Blogmagazin

A te napod

Buli volt

2010-02-26 06:34:00

Beküldte: posztméh
Kategória: vicc

Buli volt

Campusszimilálódás

A nulladik nap estéje

2009-07-23 07:00:00
Szerző: Laczkó Kornél

Campusfest rovat cikkeiHozzászólások száma: 1 Utolsó hozzászóló: Elefánt Oldal tartalmának nyomtatása

Írja be!
Add meg a címzett valamint a feladó e-mail címét és az e-mail küldő segítségével levelezőprogram nélkül el tudod küldeni ismerősödnek a cikk URL-jét. Az üzenet tárgya a cikk címe, tartalma pedig a cikk URL-je lesz.

A hőguta elkerülése végett csak estére vettem rá magam, hogy kitekergőzzek a Campus Fesztivál nyitóünnepére, melynek - korábban is tapasztalt - családias hangulatában most sem kellett csalódnom. Fokkosok, lézengők, „hozzál még kábelt" emberek mindenfelé.

Campus Fesztivál 2009

Érkezéskor rögtön csekkoltam az őrzött biciklitárolót - örülünk ám neki, nagyon! De vigyázat, első ránézésre úgy tűnik, nincs neki ajtaja a kerítésen! Gondoltam, a kicsit odébb lévő bejáraton átvergődve kell majd visszaszambázni, de nem. Ott mondják, hogy majd a biztonsági őr rést nyit a kerítésen, és beenged, de nem úgy van az. Először regisztrálnunk kell magunkat (szig. szám, lakcím, stb.) és járművünket az értékmegőrzőben, a jegypénztárak mellett, majd kapunk két azonos számú „tombola"-cetlit, egy marad nálunk, egyet a bicajra ragasztunk, aztán ihaj. Ugyanitt lehet bringát kölcsönözni, jó nagy reklámfeliratokkal, valószínűleg ingyen. Ez este nyolcig tart, addig egyszerű a történet, mert van személyzet, de ha utána akarjuk kiráncigálni a kecót, az értékmegőrzősöknek kell szólni.

Campus Fesztivál 2009

No, de térjünk most már be a fesztivál területére. Sajnos a kaput átlépve az első dolog, ami kiveri a szemünket, egy dohányipari-neonkonténer, amiben ráadásul még egy szál nyereményjátékkal sem csábítanak minket, szimplán csak bagót árulnak - nem szép dolog, ennyi fiatal között, de hát a pénz...

Campus Fesztivál 2009

A másik oldalon lehet pólót venni, hennáztatni, MLM-rendszerbe lépni, bazári édességet venni horror áron. 8 deka (5db) kókuszos tekercs 320 pénzért rablás, ennél kevesebb a lángos, ugyanennyiért már tejfölt is kapsz rá. A többi helyen az alap dolgok kábé egy árban mozognak, pizza szelet, kürtős kalács, sültkolbász kifliben, feles pálesz ötszáz! Sörcsap is van, de még csak egy üzemelt, és nagyjából 4-5 rétegnyi embergyűrű vette körül állandó jelleggel, így a kikötő felé irányoztam magam, át a stadionon, hogy meózzam a terepet - hát, érdekes lesz!

Campus Fesztivál 2009

Sörömmel a kezemben visszakacsáztam, majd belehallgattam a Suntana Music zenéjébe a Debrecen színpad előtt, mókás élmény volt a Nagyerdei körút felezővonalán üldögélve koncertet hallgatni. A víztoronyra is nagyon kíváncsi voltam, hát meg is másztam jól, és mit ne mondjak, már alig várom az ottani programokat. Nagyon extravagáns környezet egy bulihoz, és a kivilágítás igazán ízlésesre sikerült, nagyon feldobja az épületet, ráadásul a bejáratnál mobiltöltő automatákat helyeztek el, ami hasznos gesztus, örülünk ennek is. A kemping területére épp csak bekukkantottam, bagó-neonláda itt is egyből a szánkba természetesen, zuhanyzó/wc-konténerek még tisztán, itt-ott lengyel firkákkal.

Campus Fesztivál 2009

A nulladik nap tobzódása a Klinika moziban centralizálódott, bejáratnál járdaparti, előkert dugig, odabent hering-fíling, hátsó udvar tele, bár a legtöbben nagyon komolyan vették az energiák tartalékolását, mert egy órakor is a padokat koptatták, ahelyett, hogy szabályosra szeletelték volna a levegőt. És még csak akkor (1,5 óra csúszással) hangolt az Erik Sumo Band - lehet, azt várták. Én viszont nem vágytam tömeges testmasszázsra, inkább Tente retró őrületére szavaztam a Fokk-pódiumnál, ahol maroknyi táncos csapattal becsülettel hajnalig.

Ja, és szerintem egyáltalán nem cseszi el a környezet a fílinget - itt is vannak nagy fák -, majd a fíling a környezetet annál inkább! Holnap folyt. köv.

Fotók: flash

Korábban a Campusfestről:

Kész, rajt!

Campus Fesztivál 2009

Campus Fesztivál 2009

Campus Fesztivál 2009

Campus Fesztivál 2009

Campus Fesztivál 2009

 

 

Hozzászólások:

HozzászólóElefánt - 2009-07-23 13:52:14 #1 - válasz erre
Ez tetszett: "ahelyett, hogy szabályosra szeletelték volna a levegőt."

Kedves látogató!

Itt szólhatsz hozzá az aktuális cikkhez. A hozzászólásokhoz nem szükséges regisztráció, de nevet és email címet kötelező megadnod. Amennyiben már beléptél lehetőséged van más néven hozzászólást írni, ehhez egyszerűen írd át a megfelelő szövegmezőket!

Ha változtatni szeretnél a szöveg stílusán tekintsd meg a formázási mintákat, melyben a lehetséges változatok vannak felsorolva!

1. Így írd be a szövegmezőbe!
2. És így fog megjelenni a weboldalon.
1. Ez egy [b]félkövér[/b] szöveg.
2. Ez egy félkövér szöveg.
1. Ez egy [i]dőlt[/i] szöveg.
2. Ez egy dőlt szöveg.
1. Ez egy [u]aláhúzott[/u] szöveg.
2. Ez egy aláhúzott szöveg.
1. Ez egy [url=http://www.napielet.hu]hivatkozás[/url].
2. Ez egy hivatkozás.
 
Írja be!
CSS HTML Firefox böngésző letöltése! Opera böngésző letöltése! Netscape Browser letöltése!