( ! ) Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/napielet/www/html/system/codeigniter/Common.php on line 85
Call Stack
#TimeMemoryFunctionLocation
10.0002680392{main}( )../index.php:0
20.0006738968require_once( '/home/napielet/www/html/system/codeigniter/CodeIgniter.php' )../index.php:122

( ! ) Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/napielet/www/html/system/codeigniter/Common.php on line 91
Call Stack
#TimeMemoryFunctionLocation
10.0002680392{main}( )../index.php:0
20.0006738968require_once( '/home/napielet/www/html/system/codeigniter/CodeIgniter.php' )../index.php:122

A PHP Error was encountered

Severity: 8192

Message: Assigning the return value of new by reference is deprecated

Filename: database/DB.php

Line Number: 81

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/napielet/www/html/system/codeigniter/Common.php:85)

Filename: libraries/Session.php

Line Number: 282

Röhely: holnap új blog debütál - Napi Élet Blogmagazin

A te napod

Buli volt

2010-02-26 06:34:00

Beküldte: posztméh
Kategória: vicc

Buli volt

Röhely: holnap új blog debütál

Naponta videós vicc a Napi Élet Blogmagazinon

2009-06-01 14:30:00
Szerző: ne

Blogné rovat cikkeiHozzászólások száma: 0 Utolsó hozzászóló: nincs hozzászólás Oldal tartalmának nyomtatása

Írja be!
Add meg a címzett valamint a feladó e-mail címét és az e-mail küldő segítségével levelezőprogram nélkül el tudod küldeni ismerősödnek a cikk URL-jét. Az üzenet tárgya a cikk címe, tartalma pedig a cikk URL-je lesz.

RöhelyA fene se érti miért, de mindenféle bulvár(osodó) újságok egyik kedvenc rovata a napi vicc. Ha szereti a lakosság, ám legyen, mi is indítunk egy új blogot naponta egy-egy viccel. Mi azonban szeretnénk kedvezni azoknak, akik számára az olvasás komoly próbatételt jelent, ezért nálunk nem betűzni kell a poénokat, hanem nézni és hallgatni.

Az új blog címe: RÖHELY. A magyar nyelvben kevésbé jártasak számára elmondjuk, hogy a „röhej" szavunk helyesen pontos jével írandó. A mi blogcímünk azonban egy mozaikszó, rövidítve azt jelenti, hogy a „högés helye". Haha!

A blog első néhány tucat részének elkészítésében a Mindenkinek Jár az Unalom társulata volt segítségünkre, név szerint: Bihari Gellért, Csorba István Sunny, Orosz András, Orosz György és Váradi János. Az operatőri és editálási munkálatokat Boldizsár Zoltán végezte a Hang-Kép Egyesület nélkülözhetetlen szakmai és technikai támogatásával. A felvételek helyszíne a debreceni újInkognító volt, ahol kult és pult találkozik az igényes közönséggel. Mindannyiuknak nagyon köszönjük!

Holnap tehát indul a RÖHELY. Várunk mindenkit szeretettel egy napindító kacagásra. Természetesen a RÖHELY blog posztjait is lehet kommentelni, dicsérni és bírálni, hozzáfűzni jobb viccet, bármi mást.

Aki pedig úgy érzi, hogy maga is képes hasonló produkcióra, remek vicceket tud és nem idegenkedik a kamerától, az jelentkezzen, s nálunk megmutathatja magát a világnak!
 

Hozzászólások:

Kedves látogató!

Itt szólhatsz hozzá az aktuális cikkhez. A hozzászólásokhoz nem szükséges regisztráció, de nevet és email címet kötelező megadnod. Amennyiben már beléptél lehetőséged van más néven hozzászólást írni, ehhez egyszerűen írd át a megfelelő szövegmezőket!

Ha változtatni szeretnél a szöveg stílusán tekintsd meg a formázási mintákat, melyben a lehetséges változatok vannak felsorolva!

1. Így írd be a szövegmezőbe!
2. És így fog megjelenni a weboldalon.
1. Ez egy [b]félkövér[/b] szöveg.
2. Ez egy félkövér szöveg.
1. Ez egy [i]dőlt[/i] szöveg.
2. Ez egy dőlt szöveg.
1. Ez egy [u]aláhúzott[/u] szöveg.
2. Ez egy aláhúzott szöveg.
1. Ez egy [url=http://www.napielet.hu]hivatkozás[/url].
2. Ez egy hivatkozás.
 
Írja be!
CSS HTML Firefox böngésző letöltése! Opera böngésző letöltése! Netscape Browser letöltése!