( ! ) Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/napielet/www/html/system/codeigniter/Common.php on line 85
Call Stack
#TimeMemoryFunctionLocation
10.0002679048{main}( )../index.php:0
20.0006737592require_once( '/home/napielet/www/html/system/codeigniter/CodeIgniter.php' )../index.php:122

( ! ) Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/napielet/www/html/system/codeigniter/Common.php on line 91
Call Stack
#TimeMemoryFunctionLocation
10.0002679048{main}( )../index.php:0
20.0006737592require_once( '/home/napielet/www/html/system/codeigniter/CodeIgniter.php' )../index.php:122

A PHP Error was encountered

Severity: 8192

Message: Assigning the return value of new by reference is deprecated

Filename: database/DB.php

Line Number: 81

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/napielet/www/html/system/codeigniter/Common.php:85)

Filename: libraries/Session.php

Line Number: 282

Joe Cocker - Napi Élet Blogmagazin

A te napod

Buli volt

2010-02-26 06:34:00

Beküldte: posztméh
Kategória: vicc

Buli volt

Joe Cocker

Már csak két nap!

2007-11-05 20:55:00
Szerző: ne

Blogné rovat cikkeiHozzászólások száma: 3 Utolsó hozzászóló: leslie Oldal tartalmának nyomtatása

Írja be!
Add meg a címzett valamint a feladó e-mail címét és az e-mail küldő segítségével levelezőprogram nélkül el tudod küldeni ismerősödnek a cikk URL-jét. Az üzenet tárgya a cikk címe, tartalma pedig a cikk URL-je lesz.

Még két nap, és Mr. Smirglihang ismét hazánkba látogat, ám ezúttal nem Budapest kap a jóból, hanem Debrecen. Azon ritka események egyike lesz a „Hymn For My Soul" turné itteni állomása, mikor az 5 éve fennálló Főnix csarnok teltházzal büszkélkedhet.

Joe CockerA 63 éves sztár 1963-ban indult el pályáján, első együttesével a Cavaliersszel, akkor még  Vance Arnold néven, egy Beatles szám feldolgozásával. Majd 1969-ben robbant be a köztudatba a Woodstock fesztiválon, immár a Grease Band élén, továbbra is a gombafejűek „kis baráti segítségével" - a zenészek tartsanak is össze!

A következő évben ismét új kísérői akadtak a Mad Dogs formájában, majd sok nagy elődjéhez hasonlóan, az alkohol és a drog vált állandó partnerévé, és kis híján eltűnt a zenei életből, mert kezdeti sikereit nem tudta megismételni. De összeszedte magát, új albumokat készített, turnékra járt, végül a nyolcvanas években tört fel ismét, ezúttal nagy példaképe, Ray Charles klasszikusának segítségével - ez volt az Unchain My Heart. Pár év múlva pedig megszületett másik, mára szintén örökzölddé vált slágere, Kim Basinger legendás „vetkőzőszáma" a 9 és fél hét című filmben (You Can Leave Your Hat On).

A 90-es években ismét frissített hangzásvilágán, de saját dalai mellett továbbra is gyakran formálta saját ízlésére honfitársai - Lennon, McCartney, Bono - nótáit.

Az új évezredben pedig szinte magától értetődött, új albummal kell előrukkolnia, hogy tovább bővítse zenei repertoárját, hiszen hamarosan elérkezik karrierjének negyvenedik évfordulója, melyet illik méltóképpen megkoronázni. Cocker a „Hymn For My Soul" című albumával többek között olyan neves előadók dalait smirglizte át saját egyéniségére, mint Stevie Wonder, George Harrison vagy Bob Dylan.

Emlékeztetőül a kezdetekre egy 1969-es felvétel:

 


 

 

Hozzászólások:

Hozzászólódixipix - 2007-11-05 21:30:21 #1 - válasz erre
Ez a 69-es videó új volt nekem, nem gondoltam volna, hogy az öreg Joe fiatalon is így libedett.
HozzászólóÍrnok - 2007-11-06 10:11:07 #2 - válasz erre
Nekem inkább az a furcsa, hogy van neki haja! :)
Hozzászólóleslie - 2007-11-09 10:24:20 #3 - válasz erre
Állítólag nagyon kevesen voltak a koncerten.

Kedves látogató!

Itt szólhatsz hozzá az aktuális cikkhez. A hozzászólásokhoz nem szükséges regisztráció, de nevet és email címet kötelező megadnod. Amennyiben már beléptél lehetőséged van más néven hozzászólást írni, ehhez egyszerűen írd át a megfelelő szövegmezőket!

Ha változtatni szeretnél a szöveg stílusán tekintsd meg a formázási mintákat, melyben a lehetséges változatok vannak felsorolva!

1. Így írd be a szövegmezőbe!
2. És így fog megjelenni a weboldalon.
1. Ez egy [b]félkövér[/b] szöveg.
2. Ez egy félkövér szöveg.
1. Ez egy [i]dőlt[/i] szöveg.
2. Ez egy dőlt szöveg.
1. Ez egy [u]aláhúzott[/u] szöveg.
2. Ez egy aláhúzott szöveg.
1. Ez egy [url=http://www.napielet.hu]hivatkozás[/url].
2. Ez egy hivatkozás.
 
Írja be!
CSS HTML Firefox böngésző letöltése! Opera böngésző letöltése! Netscape Browser letöltése!