( ! ) Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/napielet/www/html/system/codeigniter/Common.php on line 85
Call Stack
#TimeMemoryFunctionLocation
10.0002680096{main}( )../index.php:0
20.0006738640require_once( '/home/napielet/www/html/system/codeigniter/CodeIgniter.php' )../index.php:122

( ! ) Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/napielet/www/html/system/codeigniter/Common.php on line 91
Call Stack
#TimeMemoryFunctionLocation
10.0002680096{main}( )../index.php:0
20.0006738640require_once( '/home/napielet/www/html/system/codeigniter/CodeIgniter.php' )../index.php:122

A PHP Error was encountered

Severity: 8192

Message: Assigning the return value of new by reference is deprecated

Filename: database/DB.php

Line Number: 81

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/napielet/www/html/system/codeigniter/Common.php:85)

Filename: libraries/Session.php

Line Number: 282

kínzó kérdés - Napi Élet Blogmagazin

A te napod

Buli volt

2010-02-26 06:34:00

Beküldte: posztméh
Kategória: vicc

Buli volt

kínzó kérdés

2009-06-05 09:27:00
Szerző: aenima

Aenima rovat cikkeiHozzászólások száma: 3 Utolsó hozzászóló: Kornél Oldal tartalmának nyomtatása

Írja be!
Add meg a címzett valamint a feladó e-mail címét és az e-mail küldő segítségével levelezőprogram nélkül el tudod küldeni ismerősödnek a cikk URL-jét. Az üzenet tárgya a cikk címe, tartalma pedig a cikk URL-je lesz.

 Miért és hová siet a nyugdíjas?

A kérdés annak kapcsán született, amikor is tegnap a Hajdúsági Étteremben (közismertebb nevén Gödörben) ebédeltem és egy hadsereg izgatott öregasszony közé keveredtem, akik igen veszélyesnek bizonyultak. A hátam mögött álló néniegyed az előrecsúcsosodó merevszivacsosbetétes melltartós mellével folyamatosan döfködött hátulról (jáááj) majd letaposta a sarkamat. Az előttem álló rálépett a lábamra,  az evőeszközös pultnál lesöpörték a hátizsákomat és a fülhallgató kiesett a fülemből. Gyorsan elvettem az ebédemhez járó desszertet és ekkor ért a következő sokk.  Az egyik harcinéni meglátta, hogy mit raktam a tálcámra és közvetlenül a hallószervem mellett elkezdett visítani: “LÁNYOK! Mindenkinek jár egy kakaós csiga az ebéd mellé!!!” A levesem is kiömlött a bejelentést követő káosz és tolakodás miatt. E.l.k.é.p.e.s.z.t.ő.
Örülök, hogy ép bőrrel megúsztam. :D

 

 


 

 

Hozzászólások:

HozzászólóKornél - http://kephatas.blog.hu/ - 2009-06-05 11:33:45 #1 - válasz erre
A válasz igen egyszerű, és kézenfekvő: a nyugdíjas azért siet, mert már nincs neki sok hátra!
HozzászólóKőbárány - http://kobarany.blogspot.com/ - 2009-06-05 22:34:25 #2 - válasz erre
...ahogyan a reggeli sietség is érthetetlen a villamoson és a buszokon. Bőven ráérne 8 órakor kimenni, amikor a város dolgozói már robotolnak. Akkor nem foglalnának annyi idegpályát az emberben. A piacosok is hamar alkalmazkodnának ehhez. Nincs annál idegtépőbb reggelente amikor fut a nyanya a busz után, fent a "szerelvényen" meg botladozik hogy helyet kapjon.
HozzászólóKornél - http://kephatas.blog.hu/ - 2009-06-05 23:32:11 #3 - válasz erre
Előzmény megtekintése!

Előzmény:

„...ahogyan a reggeli sietség is érthetetlen a villamoson és a buszokon. Bőven ráérne 8 órakor kimenni, amikor a város dolgozói már robotolnak. Akkor nem foglalnának annyi idegpályát az emberben. A piacosok is hamar alkalmazkodnának ehhez. Nincs annál idegtépőbb reggelente amikor fut a nyanya a busz után, fent a "szerelvényen" meg botladozik hogy helyet kapjon. ” Kőbárány - 2009-06-05 22:34:25 #2
Ebből kiindulva azon kezdtem el gondolkodni, hogy vajon a mi generációnk milyen lesz öreg korában, lehet mi is korán reggel fogjuk megrendelni a neten a zöldséget, a jövő fiataljai meg azon bosszankodik majd, hogy az a sok hülye öreg, miért nem később rendelget, foglalják itt a sávszélességet, amikor nekik frissíteni kell a kocsiban a Windóz 2050 service pack-ot hogy beérjenek időben a munkába :D

Kedves látogató!

Itt szólhatsz hozzá az aktuális cikkhez. A hozzászólásokhoz nem szükséges regisztráció, de nevet és email címet kötelező megadnod. Amennyiben már beléptél lehetőséged van más néven hozzászólást írni, ehhez egyszerűen írd át a megfelelő szövegmezőket!

Ha változtatni szeretnél a szöveg stílusán tekintsd meg a formázási mintákat, melyben a lehetséges változatok vannak felsorolva!

1. Így írd be a szövegmezőbe!
2. És így fog megjelenni a weboldalon.
1. Ez egy [b]félkövér[/b] szöveg.
2. Ez egy félkövér szöveg.
1. Ez egy [i]dőlt[/i] szöveg.
2. Ez egy dőlt szöveg.
1. Ez egy [u]aláhúzott[/u] szöveg.
2. Ez egy aláhúzott szöveg.
1. Ez egy [url=http://www.napielet.hu]hivatkozás[/url].
2. Ez egy hivatkozás.
 
Írja be!
CSS HTML Firefox böngésző letöltése! Opera böngésző letöltése! Netscape Browser letöltése!