( ! ) Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/napielet/www/html/system/codeigniter/Common.php on line 85
Call Stack
#TimeMemoryFunctionLocation
10.0002680480{main}( )../index.php:0
20.0006739056require_once( '/home/napielet/www/html/system/codeigniter/CodeIgniter.php' )../index.php:122

( ! ) Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/napielet/www/html/system/codeigniter/Common.php on line 91
Call Stack
#TimeMemoryFunctionLocation
10.0002680480{main}( )../index.php:0
20.0006739056require_once( '/home/napielet/www/html/system/codeigniter/CodeIgniter.php' )../index.php:122

A PHP Error was encountered

Severity: 8192

Message: Assigning the return value of new by reference is deprecated

Filename: database/DB.php

Line Number: 81

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/napielet/www/html/system/codeigniter/Common.php:85)

Filename: libraries/Session.php

Line Number: 282

amelyben a szerző gusztustalan - Napi Élet Blogmagazin

A te napod

Buli volt

2010-02-26 06:34:00

Beküldte: posztméh
Kategória: vicc

Buli volt

amelyben a szerző gusztustalan

2009-05-06 06:56:00
Szerző: aenima

Aenima rovat cikkeiHozzászólások száma: 9 Utolsó hozzászóló: Természetgyógyász Oldal tartalmának nyomtatása

Írja be!
Add meg a címzett valamint a feladó e-mail címét és az e-mail küldő segítségével levelezőprogram nélkül el tudod küldeni ismerősödnek a cikk URL-jét. Az üzenet tárgya a cikk címe, tartalma pedig a cikk URL-je lesz.

Szerzőnk ifjú egyemista korában beköltözött az albérletébe és megállapította többórás sikálás és a Unilever cég éves Domestos produktumának elhasználása után, hogy ez a fajansz bizony cserére szorul. Akkoriban anyagi okokból ez nem volt lehetséges, viszont évek múltán lakásvásárláskor ugyanez a probléma vetődött fel, így hősünk elindul bevásárolni a helyiségnek azt a díszét, ahová a király is gyalog jár.

Az eladó végtelenül segítőkésznek és kedvesnek bizonyul, amikor is fel sem nézve az előtte fekvő rejtvényből megkérdezi, hogy “mélyöblítésű vagy laposöblítésű kell”? A szerző felhúzott szemöldökkel bámul maga elé, majd segítséget kérve felhívja a vízvezetékszerelőt, akit nevezzünk most A-nak. Hősünk diszkréten megkérdezi, hogy mi a különbség a két fajanszedény között. A. épp egy nagy és zajos munka közepén tart, így a kelleténél kissé hangosabban ordít a telefonba (kiváló minőségben hallhatóvá téve mondandóját az egész bolt bevásárlóközönsége számára) “a laposöblítésű az, amikor belesz*rsz és megpihen a kula a budiban, a mélyöblítésűben egyből a vízbe esik a kaki. Előbbiben büdösebb van és nehezebb lehúzni, utóbbiban meg felcsaphat a sz*ros víz a seggedig.”

Kínzó kérdés: melyiket?

 

Hozzászólások:

HozzászólóElefánt - 2009-05-06 08:34:08 #1 - válasz erre
Egyértelműen a lapos. Utálom a blöggyenős budikat. Ráadásul egyszer kérjenek tőled széklet mintát ha ilyened van, mehetsz a szomszédba sz*rni :).
HozzászólóKornél - http://kephatas.blog.hu/ - 2009-05-07 11:28:52 #2 - válasz erre
Valahogy Aenimánál mindig előjön ez a kaki téma :) Amúgy szerintem mély, nem a vita kedvéért, hanem tényleg! Akit érdekel privátban megosztom az érveimet, mert ha leírnám ide, lehet kib*sznának egy életre :D
Hozzászólókukor ica jános - 2009-05-14 18:44:14 #3 - válasz erre
igen nagyon fontos kérdés, köszönet a felvetésért. hogy - az általam eddig nem ismert - terminus technicusnál maradjak, a laposöblítésű megoldás a water closet feltalálása óta a legostobább fejlemény.
1. a széklet állagától és az eltelt időtől függő mennyiségben és minőségben a felcsappanó, vonzó élményként nehezen leírható folyadék elől olyannyira előre kell húzódni a vécé káváján, hogy az minden hosszabb, magasrendű - amúgy vécén ülve obligát - intellektuális tevékenységet eleve tesz lehetetlenné.
2. aki már látott (ki nem?), "védtelen, szükségét végző vadállatot" (j.a.) dolgát végezni, tudja jól, h alapvető észlelési inger a produktum megtekintése. s nincs ez másképp a homo s. esetében sem. rá kell biz nézni, s a megfelelő következtetéseket levonni. ez pedig csak a "laposöblítésű" megoldás esetében működik, a másiknál inkább nem ajánlom.
(építkezésünk idején, úgy 6 éve külön tortúra volt a megfelelő fajansz beszerzése, lévén akkoriban ezt csak 1 - amúgy hagyományos magyar - gyártó tudta produkálni. szóval a normális sz....rás is hungarikum.)
HozzászólóKornél - http://kephatas.blog.hu/ - 2009-05-14 20:22:14 #4 - válasz erre
Hát akkor mégiscsak reflektálnék itt, én is az ügyben - mivel a laposöblítésű mellett voksolók talán még nem részesültek ama élményben, melynek során a termék túl hosszú és túl kemény, pályája pedig függőleges, és félúton úgyszólván megakad, hajlásra, törésre pedig semmiféle hajlandóságot nem mutat, nyomás hatására sem! Így az egyedüli módja a feleslegtől való megszabadulásnak (a záróizom idő előtti működésbe lépésének, illetve, ezáltal egy egész szaróhenger elhasználásának elkerülése végett) a felállás, mely igen kellemetlen művelet, az ellazult pozitúrából.
Mélyöblítésű! Had csapjon! Majd lemosom!
Hozzászólóposztméh - 2009-05-15 09:17:26 #5 - válasz erre
Előzmény megtekintése!

Előzmény:

„Hát akkor mégiscsak reflektálnék itt, én is az ügyben - mivel a laposöblítésű mellett voksolók talán még nem részesültek ama élményben, melynek során a termék túl hosszú és túl kemény, pályája pedig függőleges, és félúton úgyszólván megakad, hajlásra, törésre pedig semmiféle hajlandóságot nem mutat, nyomás hatására sem! Így az egyedüli módja a feleslegtől való megszabadulásnak (a záróizom idő előtti működésbe lépésének, illetve, ezáltal egy egész szaróhenger elhasználásának elkerülése végett) a felállás, mely igen kellemetlen művelet, az ellazult pozitúrából.
Mélyöblítésű! Had csapjon! Majd lemosom!” Kornél - 2009-05-14 20:22:14 #4
Vagy amikor oldalra eldől és végig keni a bal partot :).

De ettől függetlenül a én sem szeretem a csobbanósat. Amikor éppen egy idegen helyen jön rád a szükség és akció közben érzed ahogy a visszacsapódó "víz" éppen a ( )x( ) közepébe talál vissza. Brrr én azt nem szeretem.
Hozzászólóposztméh - 2009-05-15 09:29:35 #6 - válasz erre
Előzmény megtekintése!

Előzmény:

„Hát akkor mégiscsak reflektálnék itt, én is az ügyben - mivel a laposöblítésű mellett voksolók talán még nem részesültek ama élményben, melynek során a termék túl hosszú és túl kemény, pályája pedig függőleges, és félúton úgyszólván megakad, hajlásra, törésre pedig semmiféle hajlandóságot nem mutat, nyomás hatására sem! Így az egyedüli módja a feleslegtől való megszabadulásnak (a záróizom idő előtti működésbe lépésének, illetve, ezáltal egy egész szaróhenger elhasználásának elkerülése végett) a felállás, mely igen kellemetlen művelet, az ellazult pozitúrából.
Mélyöblítésű! Had csapjon! Majd lemosom!” Kornél - 2009-05-14 20:22:14 #4
Amúgy abban van valami, amikor a kimért "svung erőt" idő előtt 0-ra kell csökkenteni az igen kellemetlen, és végül is az veszteség ugye, mert az nem marad meg valami pufferben hanem újra kell gyűjteni :).
HozzászólóKornél - http://kephatas.blog.hu/ - 2009-05-15 11:26:42 #7 - válasz erre
Előzmény megtekintése!

Előzmény:

„Vagy amikor oldalra eldől és végig keni a bal partot :).

De ettől függetlenül a én sem szeretem a csobbanósat. Amikor éppen egy idegen helyen jön rád a szükség és akció közben érzed ahogy a visszacsapódó "víz" éppen a ( )x( ) közepébe talál vissza. Brrr én azt nem szeretem.” posztméh - 2009-05-15 09:17:26 #5
Mondjuk a víz felcsapódását, szerintem ki lehet küszöbölni azzal, ha néhány kocka wc papírral "kibéleljük" az érkezési pontot, és így még a székletminta szerzés is megoldható, kedves Elefánt :)
Másik dolog, ami nálam a lapos ellen szól, hogy jelenlegi albérletemben is ilyen van, és hiába a víztorony közvetlen közelsége, a shell-csapban nincs annyi nyomás, hogy levigye a cuccot, minden alkalommal wc papíros megfogással kell rásegíteni, elég kellemetlen!
HozzászólóBucsesz - 2010-06-14 22:57:59 #8 - válasz erre
Egyszer voltam USA-ban. Ott olyan budi volt (minden helyen, ahol voltam), ami mélyöblítésű, de a víz szintje sokkal feljebb volt, közelebb az ánuszhoz. Emiatt a produktum nem csobbant, hanem finoman becsúszott a vízbe. A lehúzás után pedig lassan kezdett örvényleni, egyre gyorsult, aztán egy gyors svung és minden eltűnt...
Ilyen budi kellene nekem, de nem találtam sehol.
HozzászólóTermészetgyógyász - http://rokaferenc.blogspot.com - 2011-01-31 14:24:39 #9 - válasz erre
Természetgyógyász cikk, széklet-élmény és argumentumok wc csésze tárgyában: http://rokaferenc.bl [...]

Kedves látogató!

Itt szólhatsz hozzá az aktuális cikkhez. A hozzászólásokhoz nem szükséges regisztráció, de nevet és email címet kötelező megadnod. Amennyiben már beléptél lehetőséged van más néven hozzászólást írni, ehhez egyszerűen írd át a megfelelő szövegmezőket!

Ha változtatni szeretnél a szöveg stílusán tekintsd meg a formázási mintákat, melyben a lehetséges változatok vannak felsorolva!

1. Így írd be a szövegmezőbe!
2. És így fog megjelenni a weboldalon.
1. Ez egy [b]félkövér[/b] szöveg.
2. Ez egy félkövér szöveg.
1. Ez egy [i]dőlt[/i] szöveg.
2. Ez egy dőlt szöveg.
1. Ez egy [u]aláhúzott[/u] szöveg.
2. Ez egy aláhúzott szöveg.
1. Ez egy [url=http://www.napielet.hu]hivatkozás[/url].
2. Ez egy hivatkozás.
 
Írja be!
CSS HTML Firefox böngésző letöltése! Opera böngésző letöltése! Netscape Browser letöltése!