( ! ) Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/napielet/www/html/system/codeigniter/Common.php on line 85
Call Stack
#TimeMemoryFunctionLocation
10.0002680256{main}( )../index.php:0
20.0007738832require_once( '/home/napielet/www/html/system/codeigniter/CodeIgniter.php' )../index.php:122

( ! ) Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/napielet/www/html/system/codeigniter/Common.php on line 91
Call Stack
#TimeMemoryFunctionLocation
10.0002680256{main}( )../index.php:0
20.0007738832require_once( '/home/napielet/www/html/system/codeigniter/CodeIgniter.php' )../index.php:122

A PHP Error was encountered

Severity: 8192

Message: Assigning the return value of new by reference is deprecated

Filename: database/DB.php

Line Number: 81

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/napielet/www/html/system/codeigniter/Common.php:85)

Filename: libraries/Session.php

Line Number: 282

akarsz-e gyereket - Napi Élet Blogmagazin

A te napod

Buli volt

2010-02-26 06:34:00

Beküldte: posztméh
Kategória: vicc

Buli volt

akarsz-e gyereket

2009-04-29 10:46:00
Szerző: aenima

Aenima rovat cikkeiHozzászólások száma: 10 Utolsó hozzászóló: szerintem Oldal tartalmának nyomtatása

Írja be!
Add meg a címzett valamint a feladó e-mail címét és az e-mail küldő segítségével levelezőprogram nélkül el tudod küldeni ismerősödnek a cikk URL-jét. Az üzenet tárgya a cikk címe, tartalma pedig a cikk URL-je lesz.

Jövő hónapban osztálytalálkozóm lesz. Igazából nem érdekel hogyan is alakult az ex-osztálytársaim sorsa, hiszen akivel megmaradt a kapcsolatom, róla tudok minden fontosat, a többiek meg kit érdekelnek. Mindig is csodabogárnak számítottam ebben a közösségben. A többség úgyis azzal fog indítani, hogy miért nem mentem még férjhez, mikor akarok gyereket. Általában a legtöbben már 1-2-3 gyerekkel dicsekednek, hozzák a fotókat, büszkén kihúzzák magukat. Hja nagy teljesítmény, javítsatok ki, ha tévednék, de úgy tudom, hogy az egészséges termékeny nők mindegyike képes erre.

Bár nekem rejtély, miért vállalják a terhességet, a szülést és az utána következő élethossziglan tartó folyamatos felelősséget, aggodalmat. A gyerek az nem egy olyan tárgy, amit ha megunok kikapcsolom vagy beakasztom a szekrénybe. Rengeteg figyelmet, törődést, állandó foglalkozást igényel. Nem beszélve az anyagi vonzatról, ami manapság nem elhanyagolható tényező. Lehetséges, hogy mindez önzés, mármint ha egy nő nem akarja a kényelmes életét feladni, ha egyszerűen nem vágyakozik erre az egészre és egyébként is felfordul a gyomra az észnélküli gügyögéstől. De ha úgy érzi, hogy nem tudna mindent maradéktalanul megadni annak a kis emberpalántának, akkor minek hozzon a világra egyet (többet?).

Sokan azt mondják, hogy nem találkozott még az illető az igazival és ezért nem támad fel benne az anyaság ösztöne. Baromságnak tartom, egy nő ne egy férfi miatt akarjon szülni (megtartani sem tudja az illetőt, ha szül neki egy gyereket). Egyébként is azt gondolom, hogy egy apa soha nem kötődik annyira szorosan a gyerekhez, mint az anya. Leginkább tolerálni kellene, hogy manapság sokan nem választják az anyaságot. Miért? Az ő magánügye, ha neki úgy jó, akkor éljen úgy. Az origo is boncolgatja ezt a kérdést itt: klikk A kommentekbe és szavazásba is beleolvasva az a konklúzió, hogy “mindenkinek joga van saját belátása szerint dönteni”. Bár a valóságban is ilyen elfogadóak lennénk. : )

Ezek után nézegessünk ennivaló rosszcsontokat :)

 

 

 
 
 
 
 
 

 

A képeken Anna és Botond látható. : )

 

Hozzászólások:

HozzászólóElefánt - 2009-04-29 12:04:00 #1 - válasz erre
Jééé ismét van Aenima! A téma egy kicsit meredekebb volt nekem a megszokottnál, de sebaj. Azért örüljünk, hogy a te anyukád nem így gondolkodott, mert akkor nem olvashatnánk a gondolataidat. (Ez nem anyázás!)
HozzászólóKornél - http://kephatas.blog.hu/ - 2009-04-29 12:06:12 #2 - válasz erre
Ez valami új tendencia, hogy a régóta csöndes bloggerek visszatérnek :)
Hozzászólótrex - 2009-04-29 12:56:06 #3 - válasz erre
Szia Aenima! El ne siess, maradj egy kicsit legalább!
HozzászólóKóbor Ló - http://www.koborlo.blogspot.com/ - 2009-04-29 13:03:09 #4 - válasz erre
Jó reggelt kívánok! Visszatérésed örömére kapsz a héten egy TOOLos postot! :D
Hozzászólódixipix - 2009-04-29 13:13:44 #5 - válasz erre
Nem kötelező ám gügyögni!
(Napi Élet)társi üdvözlet!
Hozzászólóaenima - 2009-05-02 14:34:37 #6 - válasz erre
örülök, hogy örültök :)

HozzászólóKőbárány - http://kobarany.blogspot.com/ - 2009-05-03 20:29:11 #7 - válasz erre
A gyereket nem akarók szülei nem sugallták számukra eléggé hogy fontosak voltak a gyerekek az életükben. Ők gyermekként nem kapták meg a szülőktől a kellő figyelmet, megbecsülést és szeretetet ahhoz hogy érezzék fontosak voltak. A hiányos értékrend közvetítésnek az eredménye az olyan ember aki nem érzi a gyermekvállalás fontosságát. Mentségnek talán elfogadható ha nem sikerül megfelelő párt találni, talán a rossz anyagi viszonyok, vagy betegség. Érdekes hogy a "nem akarok gyereket" álláspontúak beszélnek és foglalkoznak talán legtöbbet a témával. Érzik hogy kívül állnak a körön. Ezzel nincs nagy baj. Szerencsére kevesen gondolkodnak így. De a hasonló beállítású emberek köre a "rohanó" családok növekedésével is bővülni fog.
HozzászólóELER - 2010-06-03 01:43:31 #8 - válasz erre
Engem nagyon vártak a szüleim. Mindketten. Anyám nemhogy a 3 hónapot nem bírta kivárni, azonnal telekürtölte az ismerőseit, hogy terhes, amint megtudta. És én mégsem akarok gyereket. 32 éves nő vagyok. 20 éves korom körül nagy családra vágytam. Sok helyen olvasom ezt. Talán ahogy idősödünk, a biológiai óránk gondoskodik róla, hogy ne is vágyjunk rá? Nem tudom. Az biztos, hogy 20 évesen még hittem az olyan marhaságokban, mint igazi, meg hogy mindenkinek van rendelve valaki, stb. Mikor rájöttem, hogy milyen bizonytalan minden párkapcsolat, azóta nem akarok gyereket. Én sokkal inkább a partnerben keresem ennek az érzésnek az okát. Első élettársam egy depressziós, genetikai roncs volt, azt sem bírtam elviselni, hogy hozzám ér. Nagyon rámenős volt, ezért jöttünk mégis össze. De gyereket sose akartam volna tőle. Aztán szerelmes lettem, és úgy éreztem, rátaláltam arra a férfire, aki mellett hazaértem. 29 voltam ekkor és magam is elcsodálkoztam azon, amikor arról beszélt, hogy ő szeretne gyereket, hogy milyen rég nem érzett vágy ébredezik bennem a gyerek után. Most 2,5 év után újra azt ordítja bennem minden: NEM AKAROK GYEREKET!!!!
Nem érzem már a párom szeretetét. Megunt engem. Az összeköltözésünk első percétől előléptetett engem háziasszonnyá. Már nem csókolózunk. Más emberek, más nők előtt nem vállal fel, elengedte a kezemet mások előtt, míg rá nem kérdeztem, hogy szégyell talán? Azóta felvállal, de én már nem bízom benne.
Külön kasszán vagyunk és az is nyomaszt, hogy ha szülnék, anyagilag ki lennék szolgáltatva neki. Biztosan tudom, hogy a pofámba vágná, hogy az ő fizetéséből nem költhetek arra, amire akarok. Abba is belepofázik, hogy a kutyáknak kiadom az ételmaradékot, mert abban az ő pénze is benne van, míg a kutyatápot csak én fizetem. Én egyértelműen azt mondom, a partner erősen okozója annak, ha a nő nem érzi annyira biztonságban magát mellette, hogy kiszolgáltassa magát neki egy gyerekkel. Ha az ember szerelmes, és úgy érzi, megtalálta az igazit, aki mellette áll majd jóban-rosszban, törvényszerűen vágyni kezd szerintem gyerekre.
HozzászólóNorea - 2010-10-06 20:52:33 #9 - válasz erre
Nem érzem magam rosszabbnak a többi nőnél, csak azért, mert 32 éves vagyok és SOHA nem akartam gyereket! Már óvodáskoromban se, tiniként se, és később se, soha, semmikor! És tuti, hogy ez nem a szüleim miatt van: imádtak, okosan, intelligensen neveltek engem, végtelen szeretetet és megbecsülést kaptam tőlük!
Egyszerűen tudom, hogy én azok közé a nők közé tartozom, akiknek nem az anyaság az életfeladatuk. Mert vannak ilyenek... Ahogyan férfiak is vannak, akiknek nem az apaság a küldetésük. Érdekes, hogy az ő esetükben sokkal toleránsabb a társadalom, tőlük nem várják el, hogy mindenáron babázni akarjanak...

A boldogságnak - szerintem - annyi forrása, útja-módja van, ahány ember él a világon. Van, akinek a szerelem az, másnak a tanulás, ismét másoknak a művészeti alkotás gyönyöre és van, akinek a gyermek. Ne akarjuk saját boldogságforrásunkat másokra ráerőltetni, mert nincs általános recept!!!! Élje mindenki úgy az életét, ahogy akarja, de ahogyan én se bántom azokat a nőket, akik az anyaságot választották, engem se önzőzzön le senki!!!

Szép napot mindenkinek:
Norea
Hozzászólószerintem - 2010-10-24 01:56:21 #10 - válasz erre
Mekkora baromság az, hogy valaki azért nem akar gyereket, mert nem szerették eléggé a szülei! Na hiszen! Ha ez így lenne, akkor kb. ezerszer ennyien nem akarnának. De nem így van, az eldobott, árvaházban felnőtt emberek is szülnek halomra!

Azzal sem értek egyet, hogy ha megtalálom az igazit, vágyni fogok egyből a gyerekre. Dehogy fogok! Ha megvan a nagy Ő, majd hülye leszek tönkretenni a kapcsolatot egy alapvetően és törvényszerűen szerelemgyilkos dologgal!

Kedves látogató!

Itt szólhatsz hozzá az aktuális cikkhez. A hozzászólásokhoz nem szükséges regisztráció, de nevet és email címet kötelező megadnod. Amennyiben már beléptél lehetőséged van más néven hozzászólást írni, ehhez egyszerűen írd át a megfelelő szövegmezőket!

Ha változtatni szeretnél a szöveg stílusán tekintsd meg a formázási mintákat, melyben a lehetséges változatok vannak felsorolva!

1. Így írd be a szövegmezőbe!
2. És így fog megjelenni a weboldalon.
1. Ez egy [b]félkövér[/b] szöveg.
2. Ez egy félkövér szöveg.
1. Ez egy [i]dőlt[/i] szöveg.
2. Ez egy dőlt szöveg.
1. Ez egy [u]aláhúzott[/u] szöveg.
2. Ez egy aláhúzott szöveg.
1. Ez egy [url=http://www.napielet.hu]hivatkozás[/url].
2. Ez egy hivatkozás.
 
Írja be!
CSS HTML Firefox böngésző letöltése! Opera böngésző letöltése! Netscape Browser letöltése!