( ! ) Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/napielet/www/html/system/codeigniter/Common.php on line 85
Call Stack
#TimeMemoryFunctionLocation
10.0002680232{main}( )../index.php:0
20.0006738808require_once( '/home/napielet/www/html/system/codeigniter/CodeIgniter.php' )../index.php:122

( ! ) Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/napielet/www/html/system/codeigniter/Common.php on line 91
Call Stack
#TimeMemoryFunctionLocation
10.0002680232{main}( )../index.php:0
20.0006738808require_once( '/home/napielet/www/html/system/codeigniter/CodeIgniter.php' )../index.php:122

A PHP Error was encountered

Severity: 8192

Message: Assigning the return value of new by reference is deprecated

Filename: database/DB.php

Line Number: 81

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/napielet/www/html/system/codeigniter/Common.php:85)

Filename: libraries/Session.php

Line Number: 282

Fussatok bolondok - Napi Élet Blogmagazin

A te napod

Buli volt

2010-02-26 06:34:00

Beküldte: posztméh
Kategória: vicc

Buli volt

Fussatok bolondok

2007-08-09 17:11:00
Szerző: aenima

Aenima rovat cikkeiHozzászólások száma: 0 Utolsó hozzászóló: nincs hozzászólás Oldal tartalmának nyomtatása

Írja be!
Add meg a címzett valamint a feladó e-mail címét és az e-mail küldő segítségével levelezőprogram nélkül el tudod küldeni ismerősödnek a cikk URL-jét. Az üzenet tárgya a cikk címe, tartalma pedig a cikk URL-je lesz.

Idegen tollakkal ékeskedünk. Az alant található írás Sasvári József alias angelday http://plastik.hu tollából származik...

"Elgondolkodtam a nők szerepében az életünkben. Jobban megfigyelve a körülöttünk levő világot látható, hogy a nők nagy többségében tényleg csak sidekick-jei azoknak a férfiaknak, akik világokat teremtenek és mozgatnak meg. A nők jelen vannak, de nem csinálnak, nem tesznek hozzá semmit a történethez. Jelen vannak, de csak reprezentálnak. Jól néznek ki, jönnek-mennek, csá.
A nők többnyire a farkuknál ragadják meg áldozataikat. Felszopnak maguknak egy jó férjet, elvetetik magukat és az első alkalommal teherbe ejtődnek. Nem engedik a zsákmányt.

A nő csak addig jó fej, míg nem érzi benne magát a tutiban. A férfi oldaláról csak addig jó a szex, jó a buli, jöhetnek a haverok. Lehet a férfi akármennyire jó és gondos, onnan, hogy a nő tutiban érzi magát elindul az út a pokolba. Semmi sem jó, semmi sem működik többet, jönnek a cefet dolgok.

Bekorlátozás indul meg és a lelki terror, melynek fő része, hogy a férfi érezze magát kurva szarul, mert elment bulizni. (Egyszer.) A nő szájjal sem végez szívó hatást abban az ütemben, ahogy tette addig, hogy tudatosítsa a férfivel: hatásos eszköz van a birtokában. A nő véleménye az, hogy a férfi ne járjon el bulizni és siessen mindig haza. Ha mégis elmennek bulizni, a nő látványosan unatkozni kezd, sőt, diszkóban bealvást is színlel.

A nő a férfit interfésznek használva bekorlátozza a férfi családját is. A férfit, mint eszközt használva eltávolítja a családjától és integrálni kezdi a sajátjába. A férfi családja tartva attól, hogy gyermekük még messzebbre kerül, intenzív kussolásba kezd és nem meri szavát emelni. Persze ettől semmise lesz jobb, csak a nő kerül még jobban nyeregbe.

A házasság gyakorlatilag egy olyan papír, mellyel aláírjuk saját halálunkat. Szép dolgok ezek, lánykérés, öltönyben, bemondjuk, mindenki elkezd sírni, gyűrű, ceremónia. (Van egy jó év. Van kettő.)

A nő bekerült a tutiba és elkezdi űzni mesteri játékát. Persze idővel. Fokozatosan.

Most a barátnőim jönnek fel, miért nem tudsz minket elvinni A-ba, B-be, C-be (D érintésével). Miért kell ezt, miért azt, miért nem porszívózol, miért akarsz elmenni sörözni azokkal az alakokkal, miért akarsz egyedül menni. Már nem szeretsz? Tudom, hogy nem szeretsz. Ha így viselkedsz, nem szeretsz.

Nagy a mágia és nincs ellenszer. Lehetsz bárki, benne ülsz a mocsokban és nem látsz abból ki. Diszponálhatsz a fél univerzum felett, alkothatsz, kreálhatsz bármit, de ott a háttérben a nő (a NŐD), aki a tied (tied, HAHA) és igazából valljuk be: ő az, aki kezeli a dekket.

Legjobban azt szeretem, amikor a nő nem szól semmit, csak ül és ki kell találni, hogy MI A FASZ BAJA VAN. Nem mond semmit. Ül és néz. Rá kell jönni. Feladat. Jöhet a rituálé, engesztelni, simogatni mézes szavakkal jobbról-balról és ígéreteket tenni. Jó, nem megyek el bulizni a hülye haverjaimmal, akikkel nem érzed magad jól. Jó, oda fogok figyelni arra. Jó, nem lesz ez. (Az.) Édes bort fogunk inni a vacsorához. Fél szemmozdulatokkal koordinál. Értő pasinak az is elég.

A férfi megváltozik. A férfi elfogadja ezeket az "igazságokat" [nő] igazságoknak. Megváltozik az agya. Az érzékelése, esik össze a lelki egyensúly.

Persze, szép dolog a lánykérés, az esküvő, a csinnadratta, az első gyerek, a sokk vicc, nevetés, a szex partik, de ezek mind elhomályosító tényezők. A valós próbléma ott van minden háztartásban.

Fussatok, bolondok."

 

Hozzászólások:

Kedves látogató!

Itt szólhatsz hozzá az aktuális cikkhez. A hozzászólásokhoz nem szükséges regisztráció, de nevet és email címet kötelező megadnod. Amennyiben már beléptél lehetőséged van más néven hozzászólást írni, ehhez egyszerűen írd át a megfelelő szövegmezőket!

Ha változtatni szeretnél a szöveg stílusán tekintsd meg a formázási mintákat, melyben a lehetséges változatok vannak felsorolva!

1. Így írd be a szövegmezőbe!
2. És így fog megjelenni a weboldalon.
1. Ez egy [b]félkövér[/b] szöveg.
2. Ez egy félkövér szöveg.
1. Ez egy [i]dőlt[/i] szöveg.
2. Ez egy dőlt szöveg.
1. Ez egy [u]aláhúzott[/u] szöveg.
2. Ez egy aláhúzott szöveg.
1. Ez egy [url=http://www.napielet.hu]hivatkozás[/url].
2. Ez egy hivatkozás.
 
Írja be!
CSS HTML Firefox böngésző letöltése! Opera böngésző letöltése! Netscape Browser letöltése!