( ! ) Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/napielet/www/html/system/codeigniter/Common.php on line 85
Call Stack
#TimeMemoryFunctionLocation
10.0003680320{main}( )../index.php:0
20.0008738896require_once( '/home/napielet/www/html/system/codeigniter/CodeIgniter.php' )../index.php:122

( ! ) Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/napielet/www/html/system/codeigniter/Common.php on line 91
Call Stack
#TimeMemoryFunctionLocation
10.0003680320{main}( )../index.php:0
20.0008738896require_once( '/home/napielet/www/html/system/codeigniter/CodeIgniter.php' )../index.php:122

A PHP Error was encountered

Severity: 8192

Message: Assigning the return value of new by reference is deprecated

Filename: database/DB.php

Line Number: 81

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/napielet/www/html/system/codeigniter/Common.php:85)

Filename: libraries/Session.php

Line Number: 282

Macskafogó még egyszer - Napi Élet Blogmagazin

A te napod

Buli volt

2010-02-26 06:34:00

Beküldte: posztméh
Kategória: vicc

Buli volt

Macskafogó még egyszer

2007-12-21 22:49:00
Szerző: aenima

Aenima rovat cikkeiHozzászólások száma: 4 Utolsó hozzászóló: PozAko Oldal tartalmának nyomtatása

Írja be!
Add meg a címzett valamint a feladó e-mail címét és az e-mail küldő segítségével levelezőprogram nélkül el tudod küldeni ismerősödnek a cikk URL-jét. Az üzenet tárgya a cikk címe, tartalma pedig a cikk URL-je lesz.
Röviden és tömören: szar. Holott a kivitelezés jó lett, szépek a rajzok, méltó a grafika az elsőhöz. A szinkron szintén elsőosztályú, bár Rudolf Péter nekem sántított. A zene már haloványabb, ettől sokkal jobbat össze lehetett volna hozni. A sztori viszont vérszegény és ötlettelen. Az első tíz percben nem is értettem, hogy az új szereplő Stanley mi az úristenért kereste fel Pafrikában a vén csávót, amikor köszönés után rögtön továbbállt… A dzsungeles jelenetek unalomba fulladnak, majdnem elaludtam rajtuk. A szóviccek, amelyekből szerintem egy sem lesz tartós, erőltetettek és kínosak. Torzonborz a nevem, szólíts csak Torzonnak. Én lenni Torzon, You Stanley (mondja ezt Tarzan mintájára a borz). Én maradtam egyedül élve borz az alomból - panaszolja Torzon. Ó, borzalom! - szörnyülködik Stanley… (lehet bennem a hiba, ezen én is csak szörnyülködni bírtam, annyira fárasztó). A sok kikacsintás a külföldi filmekre pl. Star wars, Gyűrűk ura, Oroszlánkirály, Transformers, Matrix stb. még vicces is valamennyire és Korda Gyuri pókeres közvetítésén őszintén röhögtem. De azon egyébként is szoktam. A bevezetés olyan hosszúra nyúlik, hogy a vadmacskákra és az első részből ismert arcokra alig marad idő. A régi karaktereket megcsúfolták ezzel a koncepciótlan erőlködéssel. Kár.
Összességében azért egyszer meg lehet nézni. Ha szeretjük a fárasztó szójátékokat még szórakoztat is, de meg sem közelíti azt az intelligens humorral megrajzolt, kiválóan megformált jellemeket felvonultató, fantasztikus zenével megtámogatott kiemelkedő rajzfilmet, amit a Macskafogó 1 jelent számomra. Adhattak volna neki más címet…
 

Hozzászólások:

HozzászólóRazide - http://razide.freeblog.hu - 2007-12-22 04:02:58 #1 - válasz erre
Maradok az animéknél. Kevésszer okoztak csalódást és nem olyan hullámzó a színvonal.
Vajon a Vuk 2-t mennyire tolják el?
Hozzászólótereb - 2007-12-23 11:19:25 #2 - válasz erre
Nekem még egyetlen egy filmnek a folytatása sem tetszett eddig, aminek az első része igen. Ezzel is így jártam.
Hozzászólóhuzzz - 2007-12-24 14:33:47 #3 - válasz erre
Az elsőhöz képest egy szánalmas utánlövés. Stanley és Livingstone találkozása is egy paródia. De az Afrika kutató Livingstone-ra már senki sem emlékezik. Ahhoz kelle némi műveltség.
HozzászólóPozAko - http://pozako.freeblog.hu - 2007-12-26 10:57:11 #4 - válasz erre
Valóban nem ütött akkorát, mint az ólajtó, de a poénokon én jókat röhögtem. A történetet inkább nem minősíteném. Ha egy fél órávaé többre van pénz, már sokkal tűrhetőbbet lehetett volna kihozni belőle. 600 HUF-ért megérte.

Kedves látogató!

Itt szólhatsz hozzá az aktuális cikkhez. A hozzászólásokhoz nem szükséges regisztráció, de nevet és email címet kötelező megadnod. Amennyiben már beléptél lehetőséged van más néven hozzászólást írni, ehhez egyszerűen írd át a megfelelő szövegmezőket!

Ha változtatni szeretnél a szöveg stílusán tekintsd meg a formázási mintákat, melyben a lehetséges változatok vannak felsorolva!

1. Így írd be a szövegmezőbe!
2. És így fog megjelenni a weboldalon.
1. Ez egy [b]félkövér[/b] szöveg.
2. Ez egy félkövér szöveg.
1. Ez egy [i]dőlt[/i] szöveg.
2. Ez egy dőlt szöveg.
1. Ez egy [u]aláhúzott[/u] szöveg.
2. Ez egy aláhúzott szöveg.
1. Ez egy [url=http://www.napielet.hu]hivatkozás[/url].
2. Ez egy hivatkozás.
 
Írja be!
CSS HTML Firefox böngésző letöltése! Opera böngésző letöltése! Netscape Browser letöltése!