( ! ) Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/napielet/www/html/system/codeigniter/Common.php on line 85
Call Stack
#TimeMemoryFunctionLocation
10.0002678976{main}( )../index.php:0
20.0007737520require_once( '/home/napielet/www/html/system/codeigniter/CodeIgniter.php' )../index.php:122

( ! ) Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/napielet/www/html/system/codeigniter/Common.php on line 91
Call Stack
#TimeMemoryFunctionLocation
10.0002678976{main}( )../index.php:0
20.0007737520require_once( '/home/napielet/www/html/system/codeigniter/CodeIgniter.php' )../index.php:122

A PHP Error was encountered

Severity: 8192

Message: Assigning the return value of new by reference is deprecated

Filename: database/DB.php

Line Number: 81

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/napielet/www/html/system/codeigniter/Common.php:85)

Filename: libraries/Session.php

Line Number: 282

A beteg levegő - Napi Élet Blogmagazin

Kategóriák

Címkék

A beteg levegő

2009-09-02 11:45:00 - Szerző: Kőbárány

A Te napod rovat cikkeiHozzászólások száma: 0 Utolsó hozzászóló: nincs hozzászólás
Kategória: geo
Címkék: környezet
Hétköznapokon Debrecen belvárosában sétálva keresve is nehezen találhatunk olyan helyet, ahol erdőillatú levegő fogadna minket. Igazából sehol sem lehet az atmoszférából egy rendesebb slukkot jó lelkiismerettel, bátran hörgőig szippantani. Egy 5 perces kocogás után alig akad olyan ki ne kapna fejfájást a szmogtól vagy a pollen dömpingtől. A levegő minősége bizony hagy maga után kívánni valót, de mutassunk még egy hasonló kaliberű magyar várost, ahol ez másként lenne!

Az előbbi sorok természetesen nem hordozzák a meglepetés erejét. Naná hogy engem sem ért jelentős sokk amiért erre a mai napon erre újra felfigyeltem. De attól viszont kivert a víz, amivel rögtön ezután szembesültem. Kedves, meleg arcú Távol-keleti "vendéglakosra" figyeltem fel amint a Füredi úton andalogva közlekedett. Külleme, öltözete semmi érdekfeszítőt nem hordozott magában. Egyedül a divatosra hangolt, anti-szmog maszkja keltette fel a figyelmemet. Mondanom sem kell, azóta sem szükséges színeznem vegyesre hangolt érzelmeimet.


Ugyan már, valóban itt tartanánk? A mindennapokban már fel sem tűnik igazán, ha mérgezett levegőt szívunk? Nem is szentelünk elég figyelmet rá. Idővel, amikor valóban elviselhetetlenné válik, ha végre majd ebben is elérjük az áhított judapesti "színvonalat", akkor majd biztosan ránktör a jajgatás. (Előre izgulok azon, hogy akkor kit tekintünk majd bűnbaknak?!) Számunkra kevésbé figyelemfelkeltő a bűz, hiszen testünk mára sajnos megbarátkozott azzal. Valóban nagy a minőségbeli különbség egy környező kisváros és a cívisek levegője között. Ez ellen persze nem kampányol senki, hát nem is foglalkoznak vele napi szinten. De ki is akarna kútból halat fogni?

Pedig milyen jól kihasználhatnák ezt a debreceni áruházak tömegei, végre valami amihez sokan csatlakozhatnának! Teremthetnének divatot, kelthetnének hisztériát! Akkor nem csak egy gizda, messziről jött idegennek juthatna ki a divatból! Nehogy már a gitt rágja a Pál utcai fiúkat!
A beteg levegő
 

Hozzászólások:

Kedves látogató!

Itt szólhatsz hozzá az aktuális cikkhez. A hozzászólásokhoz nem szükséges regisztráció, de nevet és email címet kötelező megadnod. Amennyiben már beléptél lehetőséged van más néven hozzászólást írni, ehhez egyszerűen írd át a megfelelő szövegmezőket!

Ha változtatni szeretnél a szöveg stílusán tekintsd meg a formázási mintákat, melyben a lehetséges változatok vannak felsorolva!

1. Így írd be a szövegmezőbe!
2. És így fog megjelenni a weboldalon.
1. Ez egy [b]félkövér[/b] szöveg.
2. Ez egy félkövér szöveg.
1. Ez egy [i]dőlt[/i] szöveg.
2. Ez egy dőlt szöveg.
1. Ez egy [u]aláhúzott[/u] szöveg.
2. Ez egy aláhúzott szöveg.
1. Ez egy [url=http://www.napielet.hu]hivatkozás[/url].
2. Ez egy hivatkozás.
 
Írja be!
CSS HTML Firefox böngésző letöltése! Opera böngésző letöltése! Netscape Browser letöltése!