( ! ) Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/napielet/www/html/system/codeigniter/Common.php on line 85
Call Stack
#TimeMemoryFunctionLocation
10.0002680160{main}( )../index.php:0
20.0007738736require_once( '/home/napielet/www/html/system/codeigniter/CodeIgniter.php' )../index.php:122

( ! ) Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/napielet/www/html/system/codeigniter/Common.php on line 91
Call Stack
#TimeMemoryFunctionLocation
10.0002680160{main}( )../index.php:0
20.0007738736require_once( '/home/napielet/www/html/system/codeigniter/CodeIgniter.php' )../index.php:122

A PHP Error was encountered

Severity: 8192

Message: Assigning the return value of new by reference is deprecated

Filename: database/DB.php

Line Number: 81

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/napielet/www/html/system/codeigniter/Common.php:85)

Filename: libraries/Session.php

Line Number: 282

Egy korszak vége - Napi Élet Blogmagazin

Kategóriák

Címkék

Egy korszak vége

2009-06-29 09:00:00 - Szerző: Kőbárány

A Te napod rovat cikkeiHozzászólások száma: 4 Utolsó hozzászóló: Loca
Kategória: web
Címkék: zene
Egy korszak vége
Persze az összes nagy netes bulvár (és a legtöbb egyéb témájú) magazin vezérfonala M.J. halála.Tetszelegnek az együttérző média szerepében, miközben évek óta egy elismerő szót sem voltak hajlandóak kaparni róla. Hogy miért volt így? Mert erre volt kiéhezve a nép, a bukása történetére. De most, amikor a tengerentúlon az első hírek hallatára minden második rajongó mégis könnybe borult, persze előtérbe kerültek, a művész múlhatatlan érdemei. Kétnyelvű kígyó a média, de az emberek rosszabbak.

Lesznek akik örülnek majd neki, talán sokan is. Valakinek egy korszak végét, másoknak egy új kezdetét hozza az esemény. De ettől függetlenül mindannyian szegényebbek lettünk valamivel. Mert ő egyedi volt, mert értékes volt. Még ha popról is beszélünk.

De megszületett egy lehetőség is. Egy esély arra hogy újonc kerüljön a porlepte pop-trónra és helyreállítsa a fekete zenész után maradt űrt. (Reméljük valakinek érdekében áll majd.)

Az Index rendesen összefoglalt. Érdemes bővebben tájékozódni.
 

Hozzászólások:

HozzászólóKornél - http://kephatas.blog.hu/ - 2009-06-29 10:44:22 #1 - válasz erre
Nem áll érdekükben a kiadóknak, hogy újabb ikonokat segítsenek színpadra, mert a nagy sikerből túlságosan megerősödnek anyagilag, saját kiadót indítanak, konkurenciává válnak! Ha megfigyeled az elmúlt húsz évre már nem igazán jellemző, hogy igazi nagy tehetségek kerülnek elő, (legalábbis sokkal kisebb arányban) a zeneipar hígul, egyre többen kerülnek ki a piacra, főleg 1-2 albumos sztárocskák akik még csak "kis" pénzt keresnek (luxusvilla-autó-hajó) és még nem gondolkodnak hosszútávú befektetésen! Ezek mind közepes kategóriájú zenészek akik szépen eltűnnek a süllyesztőben, és jönnek helyettük mások!
HozzászólóKornél - http://kephatas.blog.hu/ - 2009-06-29 10:46:53 #2 - válasz erre
Előzmény megtekintése!

Előzmény:

„Nem áll érdekükben a kiadóknak, hogy újabb ikonokat segítsenek színpadra, mert a nagy sikerből túlságosan megerősödnek anyagilag, saját kiadót indítanak, konkurenciává válnak! Ha megfigyeled az elmúlt húsz évre már nem igazán jellemző, hogy igazi nagy tehetségek kerülnek elő, (legalábbis sokkal kisebb arányban) a zeneipar hígul, egyre többen kerülnek ki a piacra, főleg 1-2 albumos sztárocskák akik még csak "kis" pénzt keresnek (luxusvilla-autó-hajó) és még nem gondolkodnak hosszútávú befektetésen! Ezek mind közepes kategóriájú zenészek akik szépen eltűnnek a süllyesztőben, és jönnek helyettük mások!” Kornél - 2009-06-29 10:44:22 #1
Az Index meg egy kalap szar! Amikor a klipjeit értékelik, a Bad-et a Thriller elé sorolják, a Ghosts-ot pedig meg sem említik! Az a baj, hogy olyanok írják ezeket a megemlékező cikkeket, akiknek közük sincs Jacko-hoz, csak a funklubboktól lopnak!
HozzászólóKornél - http://kephatas.blog.hu/ - 2009-06-29 10:54:24 #3 - válasz erre
Előzmény megtekintése!

Előzmény:

„Az Index meg egy kalap szar! Amikor a klipjeit értékelik, a Bad-et a Thriller elé sorolják, a Ghosts-ot pedig meg sem említik! Az a baj, hogy olyanok írják ezeket a megemlékező cikkeket, akiknek közük sincs Jacko-hoz, csak a funklubboktól lopnak!” Kornél - 2009-06-29 10:46:53 #2
Amúgy ő az a sztár akiről a legkevésbé fogják a fanatikus rajongók elhinni, hogy meghalt, annyi hasonmása volt, némelyik vele élt egy lakásban, hogy ha menni akart valahova, egyszerre négyfelé indultak el, így a paparazzik is szétváltak, kevesebbel kellett egyszerre megküzdeni, szóval lehet csak az egyik hasonmása adta be a kulcsot, ő meg ezt jól kihasználja, és 2Pac-kal, meg Elvis-szel söröznek azon a bizonyos szigeten!
HozzászólóLoca - 2009-07-01 11:53:56 #4 - válasz erre
Pont erre gondoltam én is..ez ilyen törvényszerűség, hogy az igazán nagy, korszaklakotó sztárok fiatalon meghalnak. Ez a tragikus dolog pedig még tovább nőveli személyüket, és még nagyobb legendává növik ki magukat.

Kedves látogató!

Itt szólhatsz hozzá az aktuális cikkhez. A hozzászólásokhoz nem szükséges regisztráció, de nevet és email címet kötelező megadnod. Amennyiben már beléptél lehetőséged van más néven hozzászólást írni, ehhez egyszerűen írd át a megfelelő szövegmezőket!

Ha változtatni szeretnél a szöveg stílusán tekintsd meg a formázási mintákat, melyben a lehetséges változatok vannak felsorolva!

1. Így írd be a szövegmezőbe!
2. És így fog megjelenni a weboldalon.
1. Ez egy [b]félkövér[/b] szöveg.
2. Ez egy félkövér szöveg.
1. Ez egy [i]dőlt[/i] szöveg.
2. Ez egy dőlt szöveg.
1. Ez egy [u]aláhúzott[/u] szöveg.
2. Ez egy aláhúzott szöveg.
1. Ez egy [url=http://www.napielet.hu]hivatkozás[/url].
2. Ez egy hivatkozás.
 
Írja be!
CSS HTML Firefox böngésző letöltése! Opera böngésző letöltése! Netscape Browser letöltése!