( ! ) Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/napielet/www/html/system/codeigniter/Common.php on line 85
Call Stack
#TimeMemoryFunctionLocation
10.0002680096{main}( )../index.php:0
20.0007738640require_once( '/home/napielet/www/html/system/codeigniter/CodeIgniter.php' )../index.php:122

( ! ) Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/napielet/www/html/system/codeigniter/Common.php on line 91
Call Stack
#TimeMemoryFunctionLocation
10.0002680096{main}( )../index.php:0
20.0007738640require_once( '/home/napielet/www/html/system/codeigniter/CodeIgniter.php' )../index.php:122

A PHP Error was encountered

Severity: 8192

Message: Assigning the return value of new by reference is deprecated

Filename: database/DB.php

Line Number: 81

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/napielet/www/html/system/codeigniter/Common.php:85)

Filename: libraries/Session.php

Line Number: 282

A Te napod - Napi Élet Blogmagazin

Kategóriák

Címkék

A Te napod - Post feladása

Robert Ficónak kicsi a farka

2009-08-26 13:30:00 - Szerző: Kornél

A Te napod rovat cikkeiHozzászólások száma: 6 Utolsó hozzászóló: Kornél
Kategoria: blog
Címkék: olvastam valahol
Belátjuk, ugye, hogy ez a helyzet? És belátjuk, ugye, hogy túlságosan messze eltekergő elmélkedések helyett kb. ennyivel lehet és ennyivel is kell elintézni azt, amit Róbert odaát művel?

Hogy az EU mit művel és mit nem, az már egy érdekesebb kérdés. Mert az egy dolog, hogy nem nagyon van arra példa, hogy az EU egyik hivatalos nyelvén megszólalókat megbüntetik a másik tagállamban, no de az, hogy az egyik tagállam kitiltja a másik tagállam legfőbb méltóságainak egyikét... Nos, amelyik EP-képviselőnél ez nem veri ki a biztosítékot, annak szintén kicsi a farka.

Róbert és a többi kisfarkú igazából persze nem Sólyom Lászlótól és még csak nem is az újabban H. Bóna Mártát is megszégyenítő jóslatokba bocsátkozó Magyar Gárdától félnek. A kisfarkúak csupán attól félnek, hogy egyszer fény derül rá, kicsi a farkuk. Nem mások előtt, hanem saját maguk számára.

Félnek tőle, egyszer úgy ébrednek, hogy be kell lássák: lehetnek nagyképű köcsögök, de ez bizony mégis csak kicsi. A Duna mindkét oldalán. Gulyásdemokrácia
HozzászólóKornél - http://kephatas.blog.hu/ - 2009-08-30 00:26:38
Egyetértek, úgyhogy le is zárhatjuk a témát. Maradjon meg ez az oldal a politika mentes mókázásnak, a posztot is csak viccnek szántam, aztán nehogy itt acsarkodásba fulladjunk.
 
CSS HTML Firefox böngésző letöltése! Opera böngésző letöltése! Netscape Browser letöltése!